Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
akşamki bölümde nigarın kurtulmasına sevindim..:46:
hatçe fena bozuldu ama..:53:
sümbül ağa, bi kazan baklava şerbetine 3 damla uyku ilacı damlattı ,bütün sarayı uyudu:35:olmadı ama neyse..:19:
olanda nadyaya oldu..:5:
fakat hürrem de bizim gibi üzüm buğusunu sevdi:48:,minnettar kaldı..
cihangirin ağrılarına yaptığı tedavi sonucunda,firuzeye teşekkür ederken helak oldu...
ipraaam da ,sultan multan şeysine girmeyeydi iyiydi..:51:

sülünün sefere çıkarken üzüm buğusu firuşa kondurduğu :38:firenç kissler:38: fenaayyydıııı..:46::16:
hürreme de hiç yüz vermedi:19::46:,hürrem ;bana oralardan kart at filan dedi ama, hikaye...:52:atmazz:1:

firuş bi de ona okunmuş üflenmiş bişey verdi, koruma şeysi ,aşkımız vs. falan dedi yaaa..sülü geberdi valla hatuna..:52:

kanuninin mevlanayı ziyaret sahnesini çok beğendim:34:

hee unutmayayım.:23:. ippraaam tebrizi aldıktan sonra, daha bi karüzmatik olmadı mı sanki:16::52:
iskender çelebiyide astıracak az kaldı:47:

sülü sefer dönüşü, daaa bi hasretle firuşu :38:halvete:48: çağıracaktır:64::64::64:
üzüm buğusu dimee şunaaaaaaaaaaaaaa :47::47::47::47::47::47::47:
çalı süpürgesi ooooo:47::47::47: fırıncı küreği gibi kolları bacakları varr:27::27::27:
hani bir müzük aleti çalıyo yaa adını bilmiyorum orda açılan o bacaklara ne demeli seksilik adına hiç birşey yokkk:12::12::12:
koyun gibi bakmasını biliyo ancakka:89::89::89::89::86::86::86::86::86:

üzüm buğusu dimee şunaaaaaaaaaaaaaa :47::47::47::47::47::47::47:
çalı süpürgesi ooooo:47::47::47: fırıncı küreği gibi kolları bacakları varr:27::27::27:
hani bir müzük aleti çalıyo yaa adını bilmiyorum orda açılan o bacaklara ne demeli seksilik adına hiç birşey yokkk:12::12::12:
koyun gibi bakmasını biliyo ancakka:89::89::89::89::86::86::86::86::86:

:1::1::1:
arp aleti o..:24::24:
koccaaa sarayda başka çalmayı bilen yok ama yeaaaa.:6:.bi üzüm buğusu biliyooo:34:.

ama sülünün gözler nasıl bööle:53:oldu bacakları görünce:23:

:1::1::1:
arp aleti o..:24::24:
koccaaa sarayda başka çalmayı bilen yok ama yeaaaa.:6:.bi üzüm buğusu biliyooo:34:.

ama sülünün gözler nasıl bööle:53:oldu bacakları görünce:23:

arpmıdır darpmı kafasında paçalayasım geliyo çalı süpürgesisin :57:

o sülünn gözü çıkmasınn 40 ından sonra azdı dana :37:

orta yaş sendromu yaşı şimdi tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanııı :12::12::12::12:

kızlar merhaba arda sırada seyredenlerdenım ılk sezonlarını falan hıccbılmem lakın aradasırada seyrettıklerım bana fazla geldı bıle tarıh cok severdım tıksındırdıler benı osmanlıya karsı olcam nerdeyse o kadar tarıh adına neredeyse hıcbısıy vermıyorlar arada trt1 de bır zamanlar osmanlı kıyam seytredıyordum o bundan bıraz daha ıyıydı tarıh bılgısı verıyordu bu ferıha havasında gecıyor bee (onuda seyretmem ya):) neyse keyf alıyorsanız ne alaaaa;) sevgılerrrr;)

Sülo ilk kez Hürrem'e böyle davranıyo resmen umursamıyo çok kızdım :20:
Ya Hatice'ye ne demeli kendi derdini unutmak için Valide Sultancılık oynuyo!
O neydi o bi şey hatun varya aaa unuttum ismini Daye'nin yerine bakan:26: O ne cadı bi şey o kafasındaki siyah şey onaylıyo resmen cadılığını.
Mahidevran artık baktı kendi giremiyo sülonun odasına Hürrem'in girmesine taktı ayy ne deli oldum:1:
Ya İbo ya İbo kendine ne sanıyo o öleee :53:

cansu dereye sinir olurum ki firuzaye de oldum. ama bir noktada biraz hoşnutum.

hürremci-mahidevrancı olaylarında işim yok ama şöyle düşündüm:

şimdi bu hürrem merhume, saraya geldiğinde süleyman merhumun çok eşli bir hünkar olduğunu, bir karısı olduğunu, isterse her gece başka güzelle halvet olacağını biliyordu. yani aslında kimse onun öz malını elinden falan almıyor.

ama mahidevran öyle değil. taa manisa sarayındayken evlenmişler. tek şehzadesinin tek eşiymiş. zaten kendi de cariye değil. ama bir anda herif padişah olmuş, zifaf odasına gelen giden hatunun haddi var hesabı yok, zavallıya kala kal "kutsal perşembe gecesi" kalmış.. onu da rus bir cariye ilelebet elinden almış. zamanında sadece kendine bakan gözler artık sadece ona bakar olmuş... ve bence adamın koynuna her gece başka kadın girmesi, gönlünü sadece birine kaptırıp gözünün başkasını görmemesinden evladır.

şimdi hürrem yaşıyor aynısını. eee keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

ya ilk geldiğinde o firuze karısı koynunda bir şişe saklıyordu? acep acem sultanı suikasta mı gönderdi diyeceğim ama gelişi hep tesadüftü.

Son düzenleme:
cansu dereye sinir olurum ki firuzaye de oldum. ama bir noktada biraz hoşnutum.

hürremci-mahidevrancı olaylarında işim yok ama şöyle düşündüm:

şimdi bu hürrem merhume, saraya geldiğinde süleyman merhumun çok eşli bir hünkar olduğunu, bir karısı olduğunu, isterse her gece başka güzelle halvet olacağını biliyordu. yani aslında kimse onun öz malını elinden falan almıyor.

ama mahidevran öyle değil. taa manisa sarayındayken evlenmişler. tek şehzadesinin tek eşiymiş. zaten kendi de cariye değil. ama bir anda herif padişah olmuş, zifaf odasına gelen giden hatunun haddi var hesabı yok, zavallıya kala kal "kutsal perşembe gecesi" kalmış.. onu da rus bir cariye ilelebet elinden almış. zamanında sadece kendine bakan gözler artık sadece ona bakar olmuş... ve bence adamın koynuna her gece başka kadın girmesi, gönlünü sadece birine kaptırıp gözünün başkasını görmemesinden evladır.

şimdi hürrem yaşıyor aynısını. eee keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

ya ilk geldiğinde o firuze karısı koynunda bir şişe saklıyordu? acep acem sultanı suikasta mı gönderdi diyeceğim ama gelişi hep tesadüftü.

Evli değiller..
Tek nikahlı olduğu kişi,Hürrem..

Berna yakaldm senii,dimek Muhteşem Yüzyıl he,Sülümanı bana mı tercih ettin de bura geldin:27:

ben öyle hatırladım meg

zamanında valide sultan "o sizin gibi değil" diyordu ya oradan aklımda öyle kalmış

Nikah olayı tek Hürrem'le evet..
Ama valide Hürrem'i hiçbir zaman sevmediği için,Hürrem dışında bütün herkesi kayırmıştı..
HÜRREM'E KÖSTEK OLMUŞTU HEP..
Dizi işte..Gerçeği çok da yansıtmıyor..
Mesela Süleymanın hayatına,Hürrrem'den başka kimse girmemiş.. hürrem öldükten sonra bile..
Ama diziye bakacak olursakkk..............:ssz:

Nikah olayı tek Hürrem'le evet..
Ama valide Hürrem'i hiçbir zaman sevmediği için,Hürrem dışında bütün herkesi kayırmıştı..
HÜRREM'E KÖSTEK OLMUŞTU HEP..
Dizi işte..Gerçeği çok da yansıtmıyor..
Mesela Süleymanın hayatına,Hürrrem'den başka kimse girmemiş.. hürrem öldükten sonra bile..
Ama diziye bakacak olursakkk..............:ssz:

hürrem öldükten sonra gülfemle evlenmiş gerçek hayatta :34:

Evli değiller..
Tek nikahlı olduğu kişi,Hürrem..

diğerleriyle de imam nikahı ile evlenmiştir herhal,koskoca dini bütün padişah harama uçkur çözmez zaaaar..:15:
bi tek iresmi,hökümet nikahını o cadıya:22: kıymış işteee..:47:

diğerleriyle de imam nikahı ile evlenmiştir herhal,koskoca dini bütün padişah harama uçkur çözmez zaaaar..:15:
bi tek iresmi,hökümet nikahını o cadıya:22: kıymış işteee..:47:

hükümet nikahı ne alaka kız,hürreme kıydığı dini nikah işte.padişah diğer cariyelerle nikah kıymıyor.onlar cariyesi kölesi sayıldığından günah olmuyormuş.yani islama göre oluyor tabi de o zamanlar osmanlıda öyle sayılıyormuş.hürrem hür olup cariyesi olmaktan çıkınca artık günah beraber olamayız demişti ya.

cansu dereyi diziyi uzatmak ve konuyu ekşına çevirmek için dahil ettikleri çok belli,nasıl da saçmalıyorlar yahu hürrem öğrense daha iyi mantıklı ilerler olaylar
gerçekte böyle bir kişi olmasada firuzeyi sevdim cansu dereyi de sevmeye başladım oyunculuğu ilerlemiş...hürremin yerini tutamaz ama alçakgönüllü,zarif olması etkileyici ama firuze den bomba bekliyorum
bilerek kanuniye yaklaştı hürrem gibi..o da intikam peşindeyken aşık oldu kanımca...
mustafaya da sinir oldum gene dayanamadı o yılan kızla halvete girdi...hani aşık olmuştun mustafa peh...

bergüzar aslında kocasını tanıdığı için kıskanıyor o kadar açıkk ki halit ergenç esmerlerden hoşlanıyor cansu derede esmer ,ee bergüzarla ilişkisi de halit evliyken
dizide başlamamış mıydı? şimdi o durumların yaşanmasından korkuyor ...

uff çok sıkıcıydı. bu mudur yani aşk-ı derun:51: nerde o büyük aşk, nerde o tarihi değiştiren kadın.? siz yapımcılar bizim reyizi sevmiyosunuz anlaşıldı:51:

kadın tarihte yapcağını yapmış çatlayın hasetinizden:ssz:aklınızca dizide ezerek intikam alcanız de mi:23: naparsanız yapın gerçekleri değiştiremezsiniz:ssz:

çok sıkıldım bu bölüm. 1 saat 42 dkam boşa gitti resmen.... derken hatcenin:

nigar burda:53: nigar hatun:47: diyen ifadesini gördüm yaaaa:52:o bana yetti:32:ohhh:32:çatla pis melun:21: sen bekle sever ibram seni:37:

kara fatma da girdi gene mıstığın koynuna:19:bi bebe doğurmadan geberse keşke:35:

şu firuze kurusu ne zaman gitcek?

nigarın bebesi yaşıyor ama nerde?

çatlıycam :9:

uff çok sıkıcıydı. bu mudur yani aşk-ı derun:51: nerde o büyük aşk, nerde o tarihi değiştiren kadın.? siz yapımcılar bizim reyizi sevmiyosunuz anlaşıldı:51:

kadın tarihte yapcağını yapmış çatlayın hasetinizden:ssz:aklınızca dizide ezerek intikam alcanız de mi:23: naparsanız yapın gerçekleri değiştiremezsiniz:ssz:

çok sıkıldım bu bölüm. 1 saat 42 dkam boşa gitti resmen.... derken hatcenin:

nigar burda:53: nigar hatun:47: diyen ifadesini gördüm yaaaa:52:o bana yetti:32:ohhh:32:çatla pis melun:21: sen bekle sever ibram seni:37:

kara fatma da girdi gene mıstığın koynuna:19:bi bebe doğurmadan geberse keşke:35:

şu firuze kurusu ne zaman gitcek?

nigarın bebesi yaşıyor ama nerde?

çatlıycam :9:

nigaar hatın yaşıyor mu kanka???:53:
off ya bu bölümü kaçırdım misafirler vardı bizden hiç eksik olmazlar böyle dizilerim olduğu gecelerde sağolsunlar çay kahve ikramlar falan izleyemezdim tabi sonra onlar gidincede duşa girdim gece çıktığımda hürrem bitmişti:31:
netten izliyim bari:25:

Back
X