Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Yazık Isabella nın nişanlısı onu nasıl kurtarayım derdinde, bu gitti el etek öpüyor köleliği seçti. Hürreme hava atıyordu sen kölesin ben prenses diye kendi isteğiyle köleliği seçti. Dizinin castında adı geçiyor artık gitmicek bu börtlek göz

ilk bölümden beri izliyorum ama bu bölüm çok başkaydı.
tadına varamadım :1:
isabella şehzade verecek he
ben bu kadının sonunu merak ediyorum bilen var mı?

çok ilginç bir yazıyla karşılaştım...Tarihte İsabella ile Sultan Süleyman aynı dönemde yaşamamışlarki!!!!

Selim zamanına denk geliyormuş yaşaması oda 1 kere görüşmüşler....

Çok şaşırdım çokk:27:

:24:
çok ilginç bir yazıyla karşılaştım...Tarihte İsabella ile Sultan Süleyman aynı dönemde yaşamamışlarki!!!!

Dizinin baştan sona gerçekle örtüşmediğini az buçuk tarih bilgisi olan bile anlar.
buraya kadar tamam kabullendik de
isabellaya hiç dikkat etmemişim oha :53:
ee peki yanlışsa bu durum ttk ne yapıyor allaseen ya.
iyice kültürümüzü kaybettik desene...

bende öyle biliyorum.aralarında 50 yaş fark varmış..bu isabella hayali sanırım..:44::47::47:

izlemez olaydım,görmez olaydımmmmmmm....ateşlere gelesin sülüman....sümbülden daha top olasın sülüman :47:

pörtlek vebadan ölür de kurtuluruz inş...çok üzüldüm hürreme ben yaaaaaaa...:2:

leynnnnn...tez bu isabella nın başı vurulaaaaa...bu ne leyn...böyle biri yok tarihte...böyle bir olay yok...sülüman hürreme aşıktı...hep öyle kaldı....dizinin resmi sitesine de yazacam.canımı sıkmasınlar leynnnnn

igrenç sesini, kurbağa gözlerini çok duyup görecegiz daha, belli oldu,:57::57: görsün bakalım harem hayatını isabella fortuna, çok fena düşman kazandı haberi yok, yavrum hürremim ne yapsa yeridir, yürü be Hürroş arkandayız:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Hürreme bir de köle diye bağırıyor:27:

Kendi tükürdüğünü yaladı işte etek öptü Prenses Hazretleri:52:

Nigar Kalfa: Bu hafta da önceliğimi sana veriyorum canım. Geçen hafta aklım sende kalmıştı zaten. İbrahim Paşa ile, o seninle konuşana kadar muhatap olma derim. Akan gözyaşlarının haddi hesabı olmadı be kuzum. Konuşmazsa da konuşmasın. Hem ben sana demiştim iyi tarafından bak içine kalmadı diye. Tekrar haremde görevine devam edecek olmana ne kadar sevindim bilemezsin. Hatice Sultan'a da hiç renk vermedin, ayrıca tebrik ederim. Zamanla iyice toparlayacaksın kendini biliyorum, eski Nigar Kalfa'yı istiyoruz biz.

Daye Hatun: Nigarcığımı valide sultana karşı savunman nefis oldu Daye Hatun. Ama ondan ziyade, odada Nigar ile konuşup ona bir anne gibi yardım etmek istemen beni çok duygulandırdı. Hep böyle şeyler bekliyoruz senden Daye Hatun.

Gül Ağa: Nigar konusunda Hürrem'le konuşman çok isabetli oldu ağam. Nigar'ın kendini toparlamasında çok büyük payın var. Bir de çok halden anlayan bir insansın. Sadece halden anlamak da değil bu, insana insan olduğu için değer vermek. Ne diyeyim, süpersin.

Sümbül Ağa: Celaut !!!

Mahidevran Sultan: Yahu sen ne kadar midesiz, gurursuz, ezik bir yaratıksın Mahi. Bence İsabella'ya Süleyman'ın fantazilerinden falan da bahset zamanla, hatun zorluk çekmesin. Usul erkân öğretiver bir de. Has odaya giderken de koluna gir. Tövbe tövbe yahu. Nasıl bir Hürrem nefreti var sende? Sultan demeye bin şahit ister.

Hatice Sultan: Bazen şizofrene bağlasan da kendini iyi toparladın yine Hatice. Valla bravo. Nigar ile yaptığın konuşma çok duygulandırdı beni. İbrahim Paşa'ya da dediğin gibi, artık sadece kocanı ve aşkını düşün. Emin ol böylesi daha iyi. Hem ben sana bir şey daha söyleyeyim, hayat sana güzel aslında biliyor musun? Ne kaynana derdi var, ne görümce derdi var, ne elti var. Sadece kocan, çöpsüz üzüm. Oooh mis. Bebeğin eşyalarını yakman senin için iyi oldu anlaşılan. Olsun nasıl mutlu olacaksan, nasıl rahatlayacaksan öyle olsun Hatice. Dua ederken kafana masa örtüsü örtmüş gibiydin, olsun güzeldi ama.

İsabella: İsabella seni boğarım. Yemin ederim insanı katil edersin. Kafanı duvarlara sürtüp kıvılcım çıkartırım senin. Çakma Türkan Şoray seni. Oynar baş. Öf. Aşık olmuşmuş da, savaşmak gerekiyorsa savaşırmış da... Geç yavrum bunları. Senin karşında Mahi yok, Hürrem var. Silkeler atar valla. Prensenlikten cariyeliğe süper bir düşüş yaşadın bravo. Aşk için bilmemne için diye hoş göreceğimizi sanma yolarım. Bir aşk anlayışla karşılanacak ve desteklenecek ise bu Nigarcığımın aşkıdır. Kaybol şimdi. O nişanlına üzülüyorum ben. Yazık adamcağız hala seni kurtarmanın derdinde. Hala esir sanıyor seni. Ne bilsin kendini Süleyman'ın kollarına atmak için yırtındığını !!!

İbrahim Paşa: Bu hafta size çok kızgın ve de kırgınım paşam. Nigar'ı neden göndermek istiyorsunuz? Yapmayın paşam. O sizinle yaşadığı şeyleri hiç kimseye açık edecek bir insan değil. Ölse yine de söylemez biliyorsunuz siz de.

Hürroş: Kız, şık şıkıdım Hürroş. :32: Eğlencedeki kıyafetin, takıların falan enfesti canımcım. Nigar'ı koruman konusunda da tebrik ediyorum seni. Her ne kadar biraz çıkar için yapmış olsan da çok yerinde bir hareketti. Yalnız bu arada, özellikle İbrahim Paşa'nın ve Mahi'nin yanında şu kadını görünce veya ondan bahsedilince yüzünü düşürme. Sen böyle en ufak bir şeyde göçecek hatun musun yahu? Sen Hürrem Sultan'sın. Madem hatun mücadele edecekmiş, hodri meydan değil mi Hürroş? Hadi bakalım, bunu onlar istedi. Özellikle de İsabella.

Nigar Kalfa: Bu hafta da önceliğimi sana veriyorum canım. Geçen hafta aklım sende kalmıştı zaten. İbrahim Paşa ile, o seninle konuşana kadar muhatap olma derim. Akan gözyaşlarının haddi hesabı olmadı be kuzum. Konuşmazsa da konuşmasın. Hem ben sana demiştim iyi tarafından bak içine kalmadı diye. Tekrar haremde görevine devam edecek olmana ne kadar sevindim bilemezsin. Hatice Sultan'a da hiç renk vermedin, ayrıca tebrik ederim. Zamanla iyice toparlayacaksın kendini biliyorum, eski Nigar Kalfa'yı istiyoruz biz.

Daye Hatun: Nigarcığımı valide sultana karşı savunman nefis oldu Daye Hatun. Ama ondan ziyade, odada Nigar ile konuşup ona bir anne gibi yardım etmek istemen beni çok duygulandırdı. Hep böyle şeyler bekliyoruz senden Daye Hatun.

Gül Ağa: Nigar konusunda Hürrem'le konuşman çok isabetli oldu ağam. Nigar'ın kendini toparlamasında çok büyük payın var. Bir de çok halden anlayan bir insansın. Sadece halden anlamak da değil bu, insana insan olduğu için değer vermek. Ne diyeyim, süpersin.

Sümbül Ağa: Celaut !!!

Mahidevran Sultan: Yahu sen ne kadar midesiz, gurursuz, ezik bir yaratıksın Mahi. Bence İsabella'ya Süleyman'ın fantazilerinden falan da bahset zamanla, hatun zorluk çekmesin. Usul erkân öğretiver bir de. Has odaya giderken de koluna gir. Tövbe tövbe yahu. Nasıl bir Hürrem nefreti var sende? Sultan demeye bin şahit ister.

Hatice Sultan: Bazen şizofrene bağlasan da kendini iyi toparladın yine Hatice. Valla bravo. Nigar ile yaptığın konuşma çok duygulandırdı beni. İbrahim Paşa'ya da dediğin gibi, artık sadece kocanı ve aşkını düşün. Emin ol böylesi daha iyi. Hem ben sana bir şey daha söyleyeyim, hayat sana güzel aslında biliyor musun? Ne kaynana derdi var, ne görümce derdi var, ne elti var. Sadece kocan, çöpsüz üzüm. Oooh mis. Bebeğin eşyalarını yakman senin için iyi oldu anlaşılan. Olsun nasıl mutlu olacaksan, nasıl rahatlayacaksan öyle olsun Hatice. Dua ederken kafana masa örtüsü örtmüş gibiydin, olsun güzeldi ama.

İsabella: İsabella seni boğarım. Yemin ederim insanı katil edersin. Kafanı duvarlara sürtüp kıvılcım çıkartırım senin. Çakma Türkan Şoray seni. Oynar baş. Öf. Aşık olmuşmuş da, savaşmak gerekiyorsa savaşırmış da... Geç yavrum bunları. Senin karşında Mahi yok, Hürrem var. Silkeler atar valla. Prensenlikten cariyeliğe süper bir düşüş yaşadın bravo. Aşk için bilmemne için diye hoş göreceğimizi sanma yolarım. Bir aşk anlayışla karşılanacak ve desteklenecek ise bu Nigarcığımın aşkıdır. Kaybol şimdi. O nişanlına üzülüyorum ben. Yazık adamcağız hala seni kurtarmanın derdinde. Hala esir sanıyor seni. Ne bilsin kendini Süleyman'ın kollarına atmak için yırtındığını !!!

İbrahim Paşa: Bu hafta size çok kızgın ve de kırgınım paşam. Nigar'ı neden göndermek istiyorsunuz? Yapmayın paşam. O sizinle yaşadığı şeyleri hiç kimseye açık edecek bir insan değil. Ölse yine de söylemez biliyorsunuz siz de.

Hürroş: Kız, şık şıkıdım Hürroş. :32: Eğlencedeki kıyafetin, takıların falan enfesti canımcım. Nigar'ı koruman konusunda da tebrik ediyorum seni. Her ne kadar biraz çıkar için yapmış olsan da çok yerinde bir hareketti. Yalnız bu arada, özellikle İbrahim Paşa'nın ve Mahi'nin yanında şu kadını görünce veya ondan bahsedilince yüzünü düşürme. Sen böyle en ufak bir şeyde göçecek hatun musun yahu? Sen Hürrem Sultan'sın. Madem hatun mücadele edecekmiş, hodri meydan değil mi Hürroş? Hadi bakalım, bunu onlar istedi. Özellikle de İsabella.

:46::46:geçen haftada yorumunuza bayıldım gülmekten karnıma ağrı girdi yahu,siz çok yaşayın sizin yorumlarınızı takip edeceğim valla

Yazıklar olsun hünkara! Nasıl saraya kabul eder.

Hürrem sultan'a:

Ben prensesim, sen ise bir kölesin! dediğinde parçalayasım geldi, sonradan gelme iğreç kurbağayı.

Hürremin de hatası oldu, asıksın asıksın diye diye asık etti adama, bide üstüne süleyman'da duymus oldu!

Ay gece gece sinirlerim tavan yaptı süleyman yüzündeeeeen!

Hele o mahidevran sinsisi, zevkten öldü. Aşağılık hatun!

Bu aşka kimse leke süremeyecek! Sülayman hürremi seviyor! o kadar.. o kurbağa gözlü de, ülkesine tıpppıışş tııpıışş dönecek!

Ayyyyyy, gece gece sinir tavan yaptı!

aman ne sevindim.fotunanın hareme girmesine..:118::119:
mahinin zamanındaki telaşlarının aynısını Hürrem yaşıyor şimdi..:33:
ne taraftan saldırsın şaşırdı..:35:
cariye kızı gönderiyor canını al diye...:47:
nasıl demiş atalar, Bıldır yediğin hurmalar gelir totonu tırmalar..:9::9::9::9:
Fortuna biraz gıcık ama, Hürrem ona gıcık olduğundan su götürür..:1:

Bi de dizi bu ya ,fortuna halvete girip :49:hamile kalırsa..allaaaaaaa
Hürremin hırsını düşünemiyorum bile..:52::9:

Sülüman son noktayı koydu ya, fortunaya gerdanlığı tekrar verirken...:32:
en çok ona sevindim, hürrem binbir renge girdi, volkanlar patladı içinde..:57:
Mahinin amacı belli, bana yar olmamış sana da olmasın:22:..
o şartlar altında yapabilitesi neyse Mahi, onu yapıyor..
o zamanda kim olsa aynını yapardı..yaaa buyur senin olsun, ne demek:42:..demezdi herhalde.:50:.

mahi,saraydaki diğer cariyelerle olan halvete ses çıkarmıyordu nedense..
bir tek hürreme takmıştı kafayı..
hürrem ise tam sadakat istiyor..
aferim hürrem:34:

mahi,saraydaki diğer cariyelerle olan halvete ses çıkarmıyordu nedense..
bir tek hürreme takmıştı kafayı..
hürrem ise tam sadakat istiyor..
aferim hürrem:34:

meg cim..mahinin içine doğmuş zaar..ileriki tarihlerde başına çoraplar öreceği ..:6:
:4:onun içindir takıklığı..:34::1:
diğerleri zararsız, :55:gelip geçici, hesabındaydı demek..

hürrem de sadakat için cinayet noktasına geldi be canım..
seven kadın kıskanır tamam da..
bi de azmettiricilik yapıyor..:45:
bizzat cinayet işlemekten ,daha ağır azmettirmek:28:

meg cim..mahinin içine doğmuş zaar..ileriki tarihlerde başına çoraplar öreceği ..:6:
:4:onun içindir takıklığı..:34::1:
diğerleri zararsız, :55:gelip geçici, hesabındaydı demek..

hürrem de sadakat için cinayet noktasına geldi be canım..
seven kadın kıskanır tamam da..
bi de azmettiricilik yapıyor..:45:
bizzat cinayet işlemekten ,daha ağır azmettirmek:28:

ama hocası mahiydi değil mi gacım :34:

ama hocası mahiydi değil mi gacım :34:

başa sarıyor gibi oluyoruz ama olsun..:1:

o zamnlarda mahicim, yaptıkları yüzünden ,dayak atması filan,az tepki almamıştı biliyorum..

peki şimdi ,mahinin değişik versiyonlarını yapan hürroşa,
neden yakışır keratanın kızına gibi oluyooo heeeee:34::23:

:44:şöyle söylersek daha iyi, saraydaki yerini korumak için herkes elindeki gücü ,sonuçları ne olursa olsun kullanıyor..

bunların hepsi Sülünün yüzünden oluyor zaten:57:..koy kadınları ayrı saraylara.:10:.birbirlerini görmesinler..:4:
sen git, bi arada ziyaretini yap, perşembe akşamları...:38:
:52::52::52:

Kızlar bu bölümde takıldığım bi' nokta oldu.
Hatice Nigar'la İbrahimin arasında bir şey geçtiğini anladı mı? Onu mu ima etti Nigar'a -ben unutmak istiyorum sen de unutacaksın- derken?
Yoksa anlamadı mı ? Sizce ? :26:

Back
X