- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk bölümden beri izliyorum ama bu bölüm çok başkaydı.
tadına varamadım
isabella şehzade verecek he
ben bu kadının sonunu merak ediyorum bilen var mı?
çok ilginç bir yazıyla karşılaştım...Tarihte İsabella ile Sultan Süleyman aynı dönemde yaşamamışlarki!!!!
Selim zamanına denk geliyormuş yaşaması oda 1 kere görüşmüşler....
Çok şaşırdım çokk![]()
çok ilginç bir yazıyla karşılaştım...Tarihte İsabella ile Sultan Süleyman aynı dönemde yaşamamışlarki!!!!
Selim zamanına denk geliyormuş yaşaması oda 1 kere görüşmüşler....
Çok şaşırdım çokk![]()
bende öyle biliyorum.aralarında 50 yaş fark varmış..bu isabella hayali sanırım..:44:![]()
İyi o zaman hayali ise Süleyman Rüyasında görüyordur belki
İsabellayı Has Odada öperken gaflet uykusundan uyanırrrrr![]()
Nigar Kalfa: Bu hafta da önceliğimi sana veriyorum canım. Geçen hafta aklım sende kalmıştı zaten. İbrahim Paşa ile, o seninle konuşana kadar muhatap olma derim. Akan gözyaşlarının haddi hesabı olmadı be kuzum. Konuşmazsa da konuşmasın. Hem ben sana demiştim iyi tarafından bak içine kalmadı diye. Tekrar haremde görevine devam edecek olmana ne kadar sevindim bilemezsin. Hatice Sultan'a da hiç renk vermedin, ayrıca tebrik ederim. Zamanla iyice toparlayacaksın kendini biliyorum, eski Nigar Kalfa'yı istiyoruz biz.
Daye Hatun: Nigarcığımı valide sultana karşı savunman nefis oldu Daye Hatun. Ama ondan ziyade, odada Nigar ile konuşup ona bir anne gibi yardım etmek istemen beni çok duygulandırdı. Hep böyle şeyler bekliyoruz senden Daye Hatun.
Gül Ağa: Nigar konusunda Hürrem'le konuşman çok isabetli oldu ağam. Nigar'ın kendini toparlamasında çok büyük payın var. Bir de çok halden anlayan bir insansın. Sadece halden anlamak da değil bu, insana insan olduğu için değer vermek. Ne diyeyim, süpersin.
Sümbül Ağa: Celaut !!!
Mahidevran Sultan: Yahu sen ne kadar midesiz, gurursuz, ezik bir yaratıksın Mahi. Bence İsabella'ya Süleyman'ın fantazilerinden falan da bahset zamanla, hatun zorluk çekmesin. Usul erkân öğretiver bir de. Has odaya giderken de koluna gir. Tövbe tövbe yahu. Nasıl bir Hürrem nefreti var sende? Sultan demeye bin şahit ister.
Hatice Sultan: Bazen şizofrene bağlasan da kendini iyi toparladın yine Hatice. Valla bravo. Nigar ile yaptığın konuşma çok duygulandırdı beni. İbrahim Paşa'ya da dediğin gibi, artık sadece kocanı ve aşkını düşün. Emin ol böylesi daha iyi. Hem ben sana bir şey daha söyleyeyim, hayat sana güzel aslında biliyor musun? Ne kaynana derdi var, ne görümce derdi var, ne elti var. Sadece kocan, çöpsüz üzüm. Oooh mis. Bebeğin eşyalarını yakman senin için iyi oldu anlaşılan. Olsun nasıl mutlu olacaksan, nasıl rahatlayacaksan öyle olsun Hatice. Dua ederken kafana masa örtüsü örtmüş gibiydin, olsun güzeldi ama.
İsabella: İsabella seni boğarım. Yemin ederim insanı katil edersin. Kafanı duvarlara sürtüp kıvılcım çıkartırım senin. Çakma Türkan Şoray seni. Oynar baş. Öf. Aşık olmuşmuş da, savaşmak gerekiyorsa savaşırmış da... Geç yavrum bunları. Senin karşında Mahi yok, Hürrem var. Silkeler atar valla. Prensenlikten cariyeliğe süper bir düşüş yaşadın bravo. Aşk için bilmemne için diye hoş göreceğimizi sanma yolarım. Bir aşk anlayışla karşılanacak ve desteklenecek ise bu Nigarcığımın aşkıdır. Kaybol şimdi. O nişanlına üzülüyorum ben. Yazık adamcağız hala seni kurtarmanın derdinde. Hala esir sanıyor seni. Ne bilsin kendini Süleyman'ın kollarına atmak için yırtındığını !!!
İbrahim Paşa: Bu hafta size çok kızgın ve de kırgınım paşam. Nigar'ı neden göndermek istiyorsunuz? Yapmayın paşam. O sizinle yaşadığı şeyleri hiç kimseye açık edecek bir insan değil. Ölse yine de söylemez biliyorsunuz siz de.
Hürroş: Kız, şık şıkıdım Hürroş.Eğlencedeki kıyafetin, takıların falan enfesti canımcım. Nigar'ı koruman konusunda da tebrik ediyorum seni. Her ne kadar biraz çıkar için yapmış olsan da çok yerinde bir hareketti. Yalnız bu arada, özellikle İbrahim Paşa'nın ve Mahi'nin yanında şu kadını görünce veya ondan bahsedilince yüzünü düşürme. Sen böyle en ufak bir şeyde göçecek hatun musun yahu? Sen Hürrem Sultan'sın. Madem hatun mücadele edecekmiş, hodri meydan değil mi Hürroş? Hadi bakalım, bunu onlar istedi. Özellikle de İsabella.
geçen haftada yorumunuza bayıldım gülmekten karnıma ağrı girdi yahu,siz çok yaşayın sizin yorumlarınızı takip edeceğim valla
mahi,saraydaki diğer cariyelerle olan halvete ses çıkarmıyordu nedense..
bir tek hürreme takmıştı kafayı..
hürrem ise tam sadakat istiyor..
aferim hürrem![]()
meg cim..mahinin içine doğmuş zaar..ileriki tarihlerde başına çoraplar öreceği ..
onun içindir takıklığı..
diğerleri zararsız,gelip geçici, hesabındaydı demek..
hürrem de sadakat için cinayet noktasına geldi be canım..
seven kadın kıskanır tamam da..
bi de azmettiricilik yapıyor..
bizzat cinayet işlemekten ,daha ağır azmettirmek
ama hocası mahiydi değil mi gacım![]()