Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hürrem'in kendisinden başka hiçbir kadına tahammülü yok. Süleyman sadece onun olsun istiyor. Mahi'nin ise tek derdi Hürrem. Hürrem olmasın da kim olursa olsun Süleyman'ın yatağında. Kendisi bile olmasa olur yani. Yeter ki Hürrem olmasın. Gülnihal'e sesini çıkarmamıştı örneğin. Taa ilk bölmlerde Ayşe'ye de. Onun için Hürrem yapınca yürü be kim tutar seni, Mahi yapınca kaka.:8:

Mahi ,bu harem düzenini çok iyi bildiğinden ve diğer cariyelere kıyasla haseki olduğundan(çünkü yeri sağlam) sesini çıkarmıyordur..
Hürrem geldiğinden itibaren,düzeni bilmediğinden Sülüman tek benim olacak,yasak yasak deyip duruyordu, harem düzenine karşı geliyordu..
yine mahi onun dikbaşlı ve ihtiraslı hallerinden başına gelecekleri sezmiş olmalı ki, Hürremi devredışı bırakmaya çalışmıştır..

bu dizi..
ne olursa olsun Mahinin tarihteki yaşadıklarını hakketmediğini düşünüyorum,hayatı, bir padişah eşine yakışır şekilde devam etmemiştir.:5:
neyse meydan hürreme kalmış, o da istediği gibi atını oynatmış..:15:

Tabii canım İsabella sadece senaryo gereği dizide yer alıyor. Sadece dizi üzerine konuşuyoruz ya onun için. Yoksa tarihi gerçeklere bakınca dizide olan ama tarihte olmayan başka şeyler de görebiliriz. :)

aynen...sadece dizi ve senaryo gerekleri uygulanıyor,tarihle ,gerçeklerle uyuşmayan şeyleri yazacak olsak bir sürü şey çıkar...
bunlar tamamen kurgu,

akşamki bölüme gelecek olursak ...ne fortunaymış yahu geçen haftada demiştim tam bomerang çıktı kadın
hürrem atıyor o geliyor şimdide de hoppp hareme fırladı :1:
ne aşkmışşş,ama yandı hürrem yaşatmaz onu ,mahidevran da bu gidişle fortunanın erkek doğurması için elinden
geleni yapacak :52: kadın eliyle halvete götürecek resmen yeter ki hürremden başkası da şehzade doğursun ,
mahidevranın hürremden daha tehlikeli olduğunu düşünüyorum hep sadece sinsii hürrem gibi cazgırlık yapıp dikkat çekmiyor ,
ama zekasını kullanamadığı için planları hep elinde patlıyor ya da hürremin zekasıyla yarışamıyor tabi aşkıylada,
belki de fortuna o yüzden hürremi çok uğraştırıyor aşkk da sessizlik olmaz savaşmak gerek ,
bu savaştan mahidevran çabuk yıldı ama prenses dişli bir rakip hürremle savaşa hazır !!

hatice her şeyi anladı ...pargalıya yaptığı bu konuşma onun önceki sadakat sözlerini hatırlatması
çok zekiceydi her şeyi bilen,seven ve kocasını bırakmayan aynı zamanda onu uyaran kadın!

gerçekteki hürremi bilemem ama..dizi deki hürremi pek te zeki bulmuyorum..
sadece sülümanın ona toleransı ona o biraz hareket sahası veriyor..
normalde fortunaya sülümanın hediyesi olan gerdanlığı, hürremin geri aldığında, yerin göğün birbirine girmesi gerekirdi
ama sülüman da fortunayı hareme aldırarak tepki verd hürreme..

çok sıkıldım,daha sezonun başında hürroşun güçleneceğini yazıldı,ama hala ses yok,birde kurba izoş sıktı artık,yok nişanlımdan başkası olamaz,yok sülemanı stiyorum, iki yaşındaki çocuk gibi,anlamadım gitti,birde sülemanın kurbayı saraya takviye etmesi ne alaka,yok bu benim politik işlerim diyordu,ne oldu,saçma sapan çıkışlar,haticeye kıl oldum,bence parga-karga lıyla bir birine yakıştılar,ikiside ruh hastasıyapımci ne aptıysa abarttı,elini gözüne bulaştı,kopuk kopuk oldu,bence biran önce toparlanması gerekir,yoksa reyting düşer:31:

bu veba olayı sadece armin için bu kadar işlenmemiştir,saraya kadar fırladığına göre kesin isabella halvete giremeden veba olacak...zaten süleymanda onu halvete girmek için almadı,hürremi sinir etmek için aldı...

bu arada Armin ve bali bey çok ii di yaaa...

hürrem süleymana; 'validem beni bir türlü sevemedi,sevmiyor' dedi..(ki sürekli kuyusunu kazıyo hürremin)
sülüman da hürrem'e; 'seni bennn seviyorum ya yetmez mi' dedi..
:69::69::69:

hürrem süleymana; 'validem beni bir türlü sevemedi,sevmiyor' dedi..(ki sürekli kuyusunu kazıyo hürremin)

işte buuuu :52::52::52: bekledıgımız ve en sevdıgımz sahnelerrr :52: nolursa olsun hurremın suleyman..yasasın hurrem suluman halvetı aşkı :9: :69: bebegm hurremmmm sna bayılıyorummm :32:

bide en çok şunu merak edıyorum süleyman tüm kuralları yıkıp haremi kapattırıp hurremle nıkahlandıgında valıdenın haticenin mahinin ve bilumum butun hepsının yuz ıfadesını ay çok guzel olur :9::9::9::9: o bölümler gelsin ya :69:

dizide geçen seneki heyecan yok da sebebini anlayamıyorum.isabelin sıkıcılığımı sebep acaba.haticenin deliliği de bıktırdı.hürremin bu ara gebe kalması da gerekiyordu.ondan da ses yok.şu nikah olayı da olsa artık hepsi görse.yazki tanıtımlarda valide sen benim oğlum değilsin artık diyordu acaba bu yüzden mi.o sahne bi gelse merak ediyorum

Güzel bir tespit ama eksik.

Diğerleri Hürrem kadar tehdit oluşturmuyordu haseki sultan icin. Sonuçta o veliaht şehzadenin annesi. Ama biliyor ki hürrem onun oğlunu iktidardan uzaklaştıracak zeka ve güce sahip.

Ayşe fatma isabella vız gelir :)
zaten isabella dizinin ürünü. tarhte böyle birşey yok :S

Aynen................

sülüman lafa değil icraata bakarım ben.beni böyle boş laflarla kandıramazsın:57:

seviyosan başka karılara sulanmayacaksın o kadar:kkk:

kızlarrr 'Bir Hürrem Masalı' diye bi kitap okuyorum. orda hürrem neler yapmış görseniz:52: sülümanla sevişiyo gece uyandırıp diyo ki hadi bi daaaa:60:

bana şunu yap,bunu felan:23:

biizm sülo şok tabi:53: kadınlarında mı böyle duygulları var diyo kendi kendine:1: yine de hoşuna gidiyo nomıssızın:23: hürrem önce ben felsefesiyle yaklaşıyo:17::23::60:

ne cilveler yapıyo :9: sülo ömründe görmemiş tabi böyle sevişken kadın.onu mutlu etmek için didinip duruyoo:52::52::52:

hürremle siyaset konuşuyo ve hürrem çok zekice hamleler yapıyor

çok fettan bi kadın olduğunu biliiyodum ama okuyunca çok etkiliyo yaa:52:

keşkee dizide de öyle olsa:24:

gidipte okuyayım şu kitabı mıknatıs gibi çekiyo beni:10:

sülüman lafa değil icraata bakarım ben.beni böyle boş laflarla kandıramazsın:57:

Seviyosan başka karılara sulanmayacaksın o kadar:kkk:

Kızlarrr 'bir hürrem masalı' diye bi kitap okuyorum. Orda hürrem neler yapmış görseniz:52: Sülümanla sevişiyo gece uyandırıp diyo ki hadi bi daaaa:60:

Bana şunu yap,bunu felan:23:

Biizm sülo şok tabi:53: Kadınlarında mı böyle duygulları var diyo kendi kendine:1: Yine de hoşuna gidiyo nomıssızın:23: Hürrem önce ben felsefesiyle yaklaşıyo:17::23::60:

Ne cilveler yapıyo :9: Sülo ömründe görmemiş tabi böyle sevişken kadın.onu mutlu etmek için didinip duruyoo:52::52::52:

Hürremle siyaset konuşuyo ve hürrem çok zekice hamleler yapıyor

çok fettan bi kadın olduğunu biliiyodum ama okuyunca çok etkiliyo yaa:52:

Keşkee dizide de öyle olsa:24:

Gidipte okuyayım şu kitabı mıknatıs gibi çekiyo beni:10:

hürrem hatun kesinlikle akrep burcu ozmn :23::23::23:

Nigar Kalfa: Bu hafta da önceliğimi sana veriyorum canım. Geçen hafta aklım sende kalmıştı zaten. İbrahim Paşa ile, o seninle konuşana kadar muhatap olma derim. Akan gözyaşlarının haddi hesabı olmadı be kuzum. Konuşmazsa da konuşmasın. Hem ben sana demiştim iyi tarafından bak içine kalmadı diye. Tekrar haremde görevine devam edecek olmana ne kadar sevindim bilemezsin. Hatice Sultan'a da hiç renk vermedin, ayrıca tebrik ederim. Zamanla iyice toparlayacaksın kendini biliyorum, eski Nigar Kalfa'yı istiyoruz biz.

Daye Hatun: Nigarcığımı valide sultana karşı savunman nefis oldu Daye Hatun. Ama ondan ziyade, odada Nigar ile konuşup ona bir anne gibi yardım etmek istemen beni çok duygulandırdı. Hep böyle şeyler bekliyoruz senden Daye Hatun.

Gül Ağa: Nigar konusunda Hürrem'le konuşman çok isabetli oldu ağam. Nigar'ın kendini toparlamasında çok büyük payın var. Bir de çok halden anlayan bir insansın. Sadece halden anlamak da değil bu, insana insan olduğu için değer vermek. Ne diyeyim, süpersin.

Sümbül Ağa: Celaut !!!

Mahidevran Sultan: Yahu sen ne kadar midesiz, gurursuz, ezik bir yaratıksın Mahi. Bence İsabella'ya Süleyman'ın fantazilerinden falan da bahset zamanla, hatun zorluk çekmesin. Usul erkân öğretiver bir de. Has odaya giderken de koluna gir. Tövbe tövbe yahu. Nasıl bir Hürrem nefreti var sende? Sultan demeye bin şahit ister.

Hatice Sultan: Bazen şizofrene bağlasan da kendini iyi toparladın yine Hatice. Valla bravo. Nigar ile yaptığın konuşma çok duygulandırdı beni. İbrahim Paşa'ya da dediğin gibi, artık sadece kocanı ve aşkını düşün. Emin ol böylesi daha iyi. Hem ben sana bir şey daha söyleyeyim, hayat sana güzel aslında biliyor musun? Ne kaynana derdi var, ne görümce derdi var, ne elti var. Sadece kocan, çöpsüz üzüm. Oooh mis. Bebeğin eşyalarını yakman senin için iyi oldu anlaşılan. Olsun nasıl mutlu olacaksan, nasıl rahatlayacaksan öyle olsun Hatice. Dua ederken kafana masa örtüsü örtmüş gibiydin, olsun güzeldi ama.

İsabella: İsabella seni boğarım. Yemin ederim insanı katil edersin. Kafanı duvarlara sürtüp kıvılcım çıkartırım senin. Çakma Türkan Şoray seni. Oynar baş. Öf. Aşık olmuşmuş da, savaşmak gerekiyorsa savaşırmış da... Geç yavrum bunları. Senin karşında Mahi yok, Hürrem var. Silkeler atar valla. Prensenlikten cariyeliğe süper bir düşüş yaşadın bravo. Aşk için bilmemne için diye hoş göreceğimizi sanma yolarım. Bir aşk anlayışla karşılanacak ve desteklenecek ise bu Nigarcığımın aşkıdır. Kaybol şimdi. O nişanlına üzülüyorum ben. Yazık adamcağız hala seni kurtarmanın derdinde. Hala esir sanıyor seni. Ne bilsin kendini Süleyman'ın kollarına atmak için yırtındığını !!!

İbrahim Paşa: Bu hafta size çok kızgın ve de kırgınım paşam. Nigar'ı neden göndermek istiyorsunuz? Yapmayın paşam. O sizinle yaşadığı şeyleri hiç kimseye açık edecek bir insan değil. Ölse yine de söylemez biliyorsunuz siz de.

Hürroş: Kız, şık şıkıdım Hürroş. :32: Eğlencedeki kıyafetin, takıların falan enfesti canımcım. Nigar'ı koruman konusunda da tebrik ediyorum seni. Her ne kadar biraz çıkar için yapmış olsan da çok yerinde bir hareketti. Yalnız bu arada, özellikle İbrahim Paşa'nın ve Mahi'nin yanında şu kadını görünce veya ondan bahsedilince yüzünü düşürme. Sen böyle en ufak bir şeyde göçecek hatun musun yahu? Sen Hürrem Sultan'sın. Madem hatun mücadele edecekmiş, hodri meydan değil mi Hürroş? Hadi bakalım, bunu onlar istedi. Özellikle de İsabella.
Süpersin andromede :)))))))
Peki Süleyman İsabellayı neden haremine katmış onuda belirt lütfen :)))

hürrem hatun kesinlikle akrep burcu ozmn :23::23::23:

bende akrep :23: yukselenmde akrep ıcımde bı hurrem mı var acba :60: :23:

kızlar malkocoğlu ve armın sahnesınde ağladım ben yaa :50::50: çk etkıleycı geldı bana :50:

ya valıde sızcede cok havalanmadı mı yaaa...bıde prensese demez mi şehzadeler doğurursun ınşalah dıye çıldırdım valla boğasım var ıkısınıde :47:

Back
X