Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi burası şakacıktan bir derdim var topiği kızlar;
hürrem adlı kullanıcı konu açmış;of sülüman offfff((
ah kızlar bana yardım edin nolur,bir sevgilim var,baştan herşey çok iyiydi gözü benden başkasını görmezdi,kaynanamla aram çok iyi olmasa da sevgilim bana laf söletmezdi...ammaaa ne zaman ki pörtlek bir kız girdi hayatımıza tepetaklak olduk...sevgilimin aklını çeldi,silikonlu dudaklarıyla sülüman diyo başka bişey demiyo,kaynanamda onun tarafında....offff napıcam kızlar ben ya!ne dersiniz bu kızı öldürmelimiyim sizce,başka kurtuluşum yok gibi....
![]()
o kadarını bilemeyeceğimmm.......özetindede prensesin kayboluşunda tüm ipuçları hürremi gösterecek diyor
mahidevran vaktiyle hürremi öldürmeyi başarsaydı şayet (ki çok çalışmıştı buna),valide nasıl da hasıraltı ederdi bu durumu,nasıl da korurdu mahiyi..
nedennn!
mahidevran vaktiyle hürremi öldürmeyi başarsaydı şayet (ki çok çalışmıştı buna),valide nasıl da hasıraltı ederdi bu durumu,nasıl da korurdu mahiyi..
nedennn!
sülümani furmak istiyorummmmmmmmm
hemende hüremmi unuttu pörtlek karinin pesine düsdü yaww daldan dala atliyor bu adam!!!