Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
şimdi burası şakacıktan bir derdim var topiği kızlar;

hürrem adlı kullanıcı konu açmış;of sülüman offfff :(((

ah kızlar bana yardım edin nolur,bir sevgilim var,baştan herşey çok iyiydi gözü benden başkasını görmezdi,kaynanamla aram çok iyi olmasa da sevgilim bana laf söletmezdi...ammaaa ne zaman ki pörtlek bir kız girdi hayatımıza tepetaklak olduk...sevgilimin aklını çeldi,silikonlu dudaklarıyla sülüman diyo başka bişey demiyo,kaynanamda onun tarafında....offff napıcam kızlar ben ya!ne dersiniz bu kızı öldürmelimiyim sizce,başka kurtuluşum yok gibi....

:9::9::9:

şimdi burası şakacıktan bir derdim var topiği kızlar;

hürrem adlı kullanıcı konu açmış;of sülüman offfff :(((

ah kızlar bana yardım edin nolur,bir sevgilim var,baştan herşey çok iyiydi gözü benden başkasını görmezdi,kaynanamla aram çok iyi olmasa da sevgilim bana laf söletmezdi...ammaaa ne zaman ki pörtlek bir kız girdi hayatımıza tepetaklak olduk...sevgilimin aklını çeldi,silikonlu dudaklarıyla sülüman diyo başka bişey demiyo,kaynanamda onun tarafında....offff napıcam kızlar ben ya!ne dersiniz bu kızı öldürmelimiyim sizce,başka kurtuluşum yok gibi....

:9::9::9:

aşkta savaş var kuzumm öldür gitsin raconuna göre oynaa

haticeye bak sen hala akıllanmadı bu gıcık yaa..

pargalıda nasıl numero yapıyor..

ulan tüm harem hatunları bir hürremi alt edemiyorrrrrrrrrrr

ulannn bu pargalı karılardan beter....harem ağsı olsun sülonun vezirliğinden çıksın

mahidevran vaktiyle hürremi öldürmeyi başarsaydı şayet (ki çok çalışmıştı buna),valide nasıl da hasıraltı ederdi bu durumu,nasıl da korurdu mahiyi..
nedennn!

mahidevran vaktiyle hürremi öldürmeyi başarsaydı şayet (ki çok çalışmıştı buna),valide nasıl da hasıraltı ederdi bu durumu,nasıl da korurdu mahiyi..
nedennn!

eeeeeeeeeeeeeeeeee mahiii kukla çünkiiiiii

nası tutuştu valide........ömrü yetmeyecek saltanatını görmeyi

ya offf arada izliyorum diziyi ..:(( şimdi bu pargalı kötü biri mi? peki ya hürrem kötü desen değil bi yandan seviyorum da ...

sülümani furmak istiyorummmmmmmmm:47:
hemende hüremmi unuttu pörtlek karinin pesine düsdü yaww daldan dala atliyor bu adam!!!

bu hürrem de çok salak arkadaş!!! bacak kadar çocuğa bunlar söylenir mi,sıra şunda sıra bunda diye,"çocuktan al haberi" daha çıkmamış o zamanlar herhalde...bi de akıllı olsa yüksek sesle düşünmez zaten,noluurr nolmaz,"yerin kulağı vardır" lafı da çıkmamış daha belli...:9:

evet pargalıya olan güven yerle bir....:27::27::27:

valide yetiştirmeye geldi..asırlar önce başlamış oğulu doldurum gelinin üzerine salmak

şimdi bu mahi,prensesi buldurtsa ne olacak???
demek sadece hürremin olmasın sülüman,prenses de sebeplensin istiyor sülümandan..
vay beee aşka bak mahideki :42:
:47::47::47::47::47::47::47:

nedennn!

cünkü mahi salak megom:27:
onu idare eder ama hürremim nasil kaplan gibi kadina dil cikariyor
yenilmiyor ona:1:

Back
X