Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Ne yani sonuca ulaşamadı diye suçsuz mu oluyor???
Mahidevran hürremi sülümanla paylaşmak istemeyip yapınca pis mahi hürrem yapınca aşkını koruyan, erkeğini paylaşamayan hür kadın...
Peh....
TAm anlamıyla narsist bir kadın, süleyman aşkı değil derdi, onun derdi hükmetmek...
İtiraf da eder yakında...
Aşk maşk yalan hırslı bir yılan sadece o kadar sadece çıngırağını iyi saklamayı biliyor....

ayak uydurmak cnm o..ona nasıl yaklaşıldıysa o da o şekilde yaklaştı insanlara..

bu heryerde böyledir..

Kızlar hürrem süloya aşık değil hiç olmadı intikam alıyor. ölüm döşeğinde zaten söylüyor seni hiç sevmedim diye.sülü de yaslı yaslı gezip ölüyor sonunda.
O hep leoyu sevmiş ayırdılar işte onun derdinde...

Mahidevran hürremi sülümanla paylaşmak istemeyip yapınca pis mahi hürrem yapınca aşkını koruyan, erkeğini paylaşamayan hür kadın...
Peh....
TAm anlamıyla narsist bir kadın, süleyman aşkı değil derdi, onun derdi hükmetmek...
Aşk maşk yalan hırslı bir yılan sadece o kadar sadece çıngırağını iyi saklamayı biliyor....

ediyo zaten çekinmiyo :1:

noraaaaaaa sana gelsin bunlar:92::93::94::95::96::110::108::107::105::104::103::102::101::100::99::98::97::83::111::125::126::112::113::127::128::114::115::129::130::131::132::116::117::118::119::120::121::122::123::124:

teşekkürler canım arkadaşım tekrar geçmiş olsun

Peh....

Tamam sütten çıkmış ak kaşık değil ama hiç o tek başına birşey yaptı mı? Kendisine yapılanlara karşılık verdi sadece.Valide çocuğunu vermedi onu padişahın gözdesi olduğu halde başka biriyle evlendiriyordu.Bu kadar şey sıradan birinede yapılsa intikam ateşiyle yanar yüreği

ayak uydurmak cnm o..ona nasıl yaklaşıldıysa o da o şekilde yaklaştı insanlara..

bu heryerde böyledir..

Aynı lafları mahi söylese tefe kordunuz, ben dünyayı yöneticem dese denmeyen alf kalmazdı ama hürrem deyince bayılıyorsunuz valla....
Nedir bu yabancı hayranlığı anlamadım kii......

daye yi sevmek mi??

ayaklı gazete
:47: sopalı cadıı ama yola gelecek

Aynı lafları mahi söylese tefe kordunuz, ben dünyayı yöneticem dese denmeyen alf kalmazdı ama hürrem deyince bayılıyorsunuz valla....
Nedir bu yabancı hayranlığı anlamadım kii......

yoo hiç öyle bi takıntım yok valla..çünkü mahidevranı bu hususta asla ciddiye almam..onda o kapasite yok

benim merak ettiğim hürrem nasıl kurtuluyo öldürülmekten acaba??

ediyo zaten çekinmiyo :1:

Tamam sütten çıkmış ak kaşık değil ama hiç o tek başına birşey yaptı mı? Kendisine yapılanlara karşılık verdi sadece.Valide çocuğunu vermedi onu padişahın gözdesi olduğu halde başka biriyle evlendiriyordu.Bu kadar şey sıradan birinede yapılsa intikam ateşiyle yanar yüreği

Hiç de bile onları emeline ulaşmakta engel gördüğü için saldırdı durdu...
Sıkıyorsa Sülümana söylesin benim amacım dünyayı yönetmek diye....

​Kızlar tatlı tatlı diziyi ve kahramanlarını konuşuyoruz..

Ağzımızın tadı bozulmasın lütfen..

Back
X