kendi kıydıramamış ya bu cadıı ondan hasetleniyor hasbamm
aynen katılıyorum arkidişim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi kıydıramamış ya bu cadıı ondan hasetleniyor hasbamm
Ne yani sonuca ulaşamadı diye suçsuz mu oluyor???
Mahidevran hürremi sülümanla paylaşmak istemeyip yapınca pis mahi hürrem yapınca aşkını koruyan, erkeğini paylaşamayan hür kadın...
Peh....
TAm anlamıyla narsist bir kadın, süleyman aşkı değil derdi, onun derdi hükmetmek...
İtiraf da eder yakında...
Aşk maşk yalan hırslı bir yılan sadece o kadar sadece çıngırağını iyi saklamayı biliyor....
bu daye bana çok sevimli gelmeye başladı![]()
hürroşumuzzzzzzzzzzzz
içimizde bi hürrem varrr
![]()
![]()
![]()
Mahidevran hürremi sülümanla paylaşmak istemeyip yapınca pis mahi hürrem yapınca aşkını koruyan, erkeğini paylaşamayan hür kadın...
Peh....
TAm anlamıyla narsist bir kadın, süleyman aşkı değil derdi, onun derdi hükmetmek...
Aşk maşk yalan hırslı bir yılan sadece o kadar sadece çıngırağını iyi saklamayı biliyor....
noraaaaaaa sana gelsin bunlar:92::93::94::95::96::108::107::105::104::103::102::101::100::99::98::97::83::111::125::126::112::113::127::128::114::115::129::130::131::132::116::117::118::119::120::121::122::123::124:
Peh....
katılıyorum...:13:paşaya gitmesi valideye yakışmayan bir davranış
ayak uydurmak cnm o..ona nasıl yaklaşıldıysa o da o şekilde yaklaştı insanlara..
bu heryerde böyledir..
hepimiz hürremizz kocaları yönetirizzz...
Aynı lafları mahi söylese tefe kordunuz, ben dünyayı yöneticem dese denmeyen alf kalmazdı ama hürrem deyince bayılıyorsunuz valla....
Nedir bu yabancı hayranlığı anlamadım kii......
ediyo zaten çekinmiyo![]()
Tamam sütten çıkmış ak kaşık değil ama hiç o tek başına birşey yaptı mı? Kendisine yapılanlara karşılık verdi sadece.Valide çocuğunu vermedi onu padişahın gözdesi olduğu halde başka biriyle evlendiriyordu.Bu kadar şey sıradan birinede yapılsa intikam ateşiyle yanar yüreği