Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tatlımmmmm![]()
suleyman nekadar duygulandı yaaa
hadı tum cocukların buyumuş halını gormek ıstıyorum yaaaa![]()
hepsının kostumu yenı kızlarrrrrr benden kaçmaz![]()
bence de mustafa ölecek çünkü tahta o çıkmıyo çok sürmez yani.Hürremin yeni çocuqu kim oluyo kızlar adı ne ki :26:
Şehzade Cihangir
Şehzade Cihangir, 1531 ve 1553 yılları arasında yaşamış Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'ın çoçuğudur. Hürrem'in doğurduğu 4. şehzadedir.
Kambur ve başka fiziksel hastalıkları konusunda öz kardeşleri tarafından alay konusu olsa da ona iyi davranan bir üvey abisi vardır. Kardeşlerinin hepsinin öldürürlmesi üzerine kendisini öldürmüş olduğuna dair rivayetler veya üzüntüden öldüğüne dair rivayetler vardır.Ve aynı zamanda kanuninin en sevdiği şehzadesidir tüm sırlarının ortağıdır.
Adına Kurulan Semt
Kanuni zaten Mustafa'yı öldürmesinden pişmanlık duyarken Cihangir'i de yitirmiştir. Ama bunu onun adına bir semt kurarak unutturmaya çalışmıştır ve kaybettiği oğlu Cihangir adına Cihangir adlı semti kurmuştur.
Yeniçeri sahnesi süperdi..beğendim..Ya Ali,hü..
Şehzade Cihangir
Şehzade Cihangir, 1531 ve 1553 yılları arasında yaşamış Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'ın çoçuğudur. Hürrem'in doğurduğu 4. şehzadedir.
Kambur ve başka fiziksel hastalıkları konusunda öz kardeşleri tarafından alay konusu olsa da ona iyi davranan bir üvey abisi vardır. Kardeşlerinin hepsinin öldürürlmesi üzerine kendisini öldürmüş olduğuna dair rivayetler veya üzüntüden öldüğüne dair rivayetler vardır.Ve aynı zamanda kanuninin en sevdiği şehzadesidir tüm sırlarının ortağıdır.
Adına Kurulan Semt
Kanuni zaten Mustafa'yı öldürmesinden pişmanlık duyarken Cihangir'i de yitirmiştir. Ama bunu onun adına bir semt kurarak unutturmaya çalışmıştır ve kaybettiği oğlu Cihangir adına Cihangir adlı semti kurmuştur.
Yeniçeri sahnesi süperdi..beğendim..Ya Ali,hü..
aynen bebeğim ya.tüylerim ürperdi![]()
teşekkür ederm werdiqn bilqiler için tatlm :)
tutuştu hürrem
hiç zaman kaybedermi
hemen başladı entrika hesaplarına
çok korkuyor zavavllı valide sultan olamayacam diye bu ne hırs![]()
dizi kaç sene sonra gitti kızlar ya:26::26: