Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hürremi bitkin gördümmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa

mahide yumurtalayacak tavuk gibiii
3 kış gösterdi musti 16 yaşında felan heraldee

evet yaaaaaaa mihrimahı gösterseler

ama sanmammmm bu bölüm mahi mustafa üzerine dönecekkk

bence de mustafa ölecek çünkü tahta o çıkmıyo çok sürmez yani.Hürremin yeni çocuqu kim oluyo kızlar adı ne ki :26:

Şehzade Cihangir

Şehzade Cihangir, 1531 ve 1553 yılları arasında yaşamış Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'ın çoçuğudur. Hürrem'in doğurduğu 4. şehzadedir.

Kambur ve başka fiziksel hastalıkları konusunda öz kardeşleri tarafından alay konusu olsa da ona iyi davranan bir üvey abisi vardır. Kardeşlerinin hepsinin öldürürlmesi üzerine kendisini öldürmüş olduğuna dair rivayetler veya üzüntüden öldüğüne dair rivayetler vardır.Ve aynı zamanda kanuninin en sevdiği şehzadesidir tüm sırlarının ortağıdır.

Adına Kurulan Semt

Kanuni zaten Mustafa'yı öldürmesinden pişmanlık duyarken Cihangir'i de yitirmiştir. Ama bunu onun adına bir semt kurarak unutturmaya çalışmıştır ve kaybettiği oğlu Cihangir adına Cihangir adlı semti kurmuştur.

Yeniçeri sahnesi süperdi..beğendim..Ya Ali,hü..

kızlar farkında mısınız.2 sezondur ilk defa bu gece,bu topkte hürroş-mahi tartışması olmuyor

töbe bismillah.hiç alışık değilim garip geldi:44:bana rahat batıyo heral:9:

Şehzade Cihangir

Şehzade Cihangir, 1531 ve 1553 yılları arasında yaşamış Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'ın çoçuğudur. Hürrem'in doğurduğu 4. şehzadedir.

Kambur ve başka fiziksel hastalıkları konusunda öz kardeşleri tarafından alay konusu olsa da ona iyi davranan bir üvey abisi vardır. Kardeşlerinin hepsinin öldürürlmesi üzerine kendisini öldürmüş olduğuna dair rivayetler veya üzüntüden öldüğüne dair rivayetler vardır.Ve aynı zamanda kanuninin en sevdiği şehzadesidir tüm sırlarının ortağıdır.

Adına Kurulan Semt

Kanuni zaten Mustafa'yı öldürmesinden pişmanlık duyarken Cihangir'i de yitirmiştir. Ama bunu onun adına bir semt kurarak unutturmaya çalışmıştır ve kaybettiği oğlu Cihangir adına Cihangir adlı semti kurmuştur.

aynen bebeğim ya.tüylerim ürperdi:5:

Şehzade Cihangir

Adına Kurulan Semt

teşekkür ederm werdiqn bilqiler için tatlm :)

tutuştu hürrem:9::9::9::9::9:
hiç zaman kaybedermi
hemen başladı entrika hesaplarına
çok korkuyor zavavllı valide sultan olamayacam diye bu ne hırs :33:

aynen bebeğim ya.tüylerim ürperdi:5:

aynen bebeğim..yeniçeriler zaten hacıbektaş-ı veli dergahından geldıklerı ıçın herşeylerıyle muhteşemler ya..

teşekkür ederm werdiqn bilqiler için tatlm :)

rıca ederım canım..

Kızlar az kaldı mıhrımah selım mehmet buyumuş olarak gelcekler bırazdan cok merak edıyorum ınş haftaya kalmaz....
mustafa da halvete gırcek:52:

buarada biscolataaaaaaaaaaaaaaaa :23:

rıca ederım canım..

Kızlar az kaldı mıhrımah selım mehmet buyumuş olarak gelcekler bırazdan cok merak edıyorum ınş haftaya kalmaz....
mustafa da halvete gırcek:52:

buarada biscolataaaaaaaaaaaaaaaa :23:[/QUOTE]

bn de çok merak ediyorum o kız da arka sıradakilerdeki sanem :27: onu mu seçecekler acaba :23:

ayyyyyyyyy pargalıya bakk beee nigara masaj yaptırıyorrr hatceye buyuramıyorrrrrr götürdü nigarııııııııı

Back
X