Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
b3cced8199150f510a8578a2237638c4_k.jpg

Meryem Uzerli'yi Drew Barrymore'a benzetmişler.
Bence hiç alakaları yok.

ayyy hürremi yakmışlar yaa yüzü sargılar içindeydi

namaz kılarken karsıya bakıyorlar oysa secdeden gözlerini almamaları lazımdı benım gördüğüm yanlıs bu. bırde hurremle o kadın benzıyor elmacık kemıklerı cene yapısı gülüşü falan acaba dedim bıan hürrem in eskı halımıkı dedim.

b3cced8199150f510a8578a2237638c4_k.jpg

Meryem Uzerli'yi Drew Barrymore'a benzetmişler.
Bence hiç alakaları yok.

bence de hıç alakaları yok saç renklerı fılan azcık benzıyo ben benzetemedım :26:
sülümannn hadi gel al hurremı kollarınaa ıntıkamını alll hepsıne kan kustur gorsunler hurrem sultanı yakmaya çalışmak nedemekmişşşşşşşş :47:

bence de hıç alakaları yok saç renklerı fılan azcık benzıyo ben benzetemedım :26:
sülümannn hadi gel al hurremı kollarınaa ıntıkamını alll hepsıne kan kustur gorsunler hurrem sultanı yakmaya çalışmak nedemekmişşşşşşşş :47:

Kesinlikle.
Çok farklılar.
Dudak yapıları, göz yapıları, kaş yapıları birbirinden apayrı..

Kızlarrrrrrrr fragman çıkmışşşşşşş koşunnnnnnn :52: hürremin yüzü biraz yanmış galıba sarmışlar tüm yüzünüüüüüü :50: :50: :50: :50: süleymann beni yakarak öldürmeye çalıştılar dıyo kıyamammmmmmmm :5: :5: mahidevran cadısı hürreme tam vurcakken suleyman giriyo içeri vuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu :52: :52: :21: :21: :21 canımada değsiinnn :21: :21: :21:

o mahi çok kötü yakalanmış canım süper olmuuş oooohhh...:32::32:fare suratlı cariyeyi naptılar acabaaa onu bi elime geçirsem var yaaaa:41::41::23::23:

artık mahi manisa sancağına mı gider :52: edirne sarayına mı:52: yok yok gitmesn oturup çatlasın bence :32:

Ustafanin gozde cariyesini ilerki gunlerde kim oynayacak dersiniz kizlar hani su varmisin yokmusundaki gizem akin var ya o iste.
Baya ask yasayacaklarmis ikisi

ayy şu mehmet günsurun fotolarını koydunuz ya ne yorum yazacağımı unuttum vallahi her hali ayrı güzel adamın yaaa...offf ben gece gece efkarlandım :23::ssz::27::51:

bilemiyorum ben konduramadım bir türlü.hem renkli gözlü anneden babadan kahve gözlü çocuk olur mu ki?lens bari kullansın.ben isterdim ki sarışın çıtı pıtı sexy değil masum yüzlü mavi gözlü biri.umarım boyu da çok uzun kaçmaz serenay sarıkaya'nın,güzel kız ama bu rol yok olmaz ya :ssz:

kızlar bence Serenay Sarıkaya oynamaz çünkü halihazırda oynadığı ve yeterince şeytanlık yaptığı bir dizi var. Hem yakışmaz da yani bir sürü estetiğiyle :))

Nette Ezgi Asaroğlu ve Naz Elmas ın da isimleri geçiyor. Naz Elmas ı çok sevmem ama bence role uygun olabilir.

Back
X