• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
O erkek fatmaya öldürtçekler Hürremi daha doğrusu çalışıcaklar.Ayy kesin bişey yapçaklar hatuna :26:

Mahiii ne anlatabilir Hürrem'cimmm katilll işteeeeeeee direk öldürmeye teşebbüs 3 şapşi anca bunu bulabildiler çok şaşırdım gerçektenn ayy :52::27:

aysunay ve jaleda oturun zıfıırrrrrrr:20::35:

son 15 dakikadir diziyi izleyemiyorum bile iki dersten kaldim ve de sinif 74 kisi 74kisiden sadece 8kisi gecmis ....saka gibi ya su mubarek gecede nekadar serefsiz insanlar var bile bile....:5:
bunlarda hurremi oldurme plani yapiyorla diana araciligi ile zaten sinirliyim mahidevrani dovmek istiyorum:4:

ben şu ankete en tehlikeli die ibrahimi işaretlemiştim geri alıyorum en tehlikeli hürrem:47:
koskoca ibrahimi yedi bitirdi:22:

en son mahi ölüyo sanırım anacım 82 yaşında mı ne hadi yine iyisiniz :52::52::52: ayyy töbe töbee ölmüş gitmişler bız hala konuşuyoruz yaa:52::52:

Evet mahi en son vefat ediyor :ssz::ssz:

geldim ablam geldimm:4::4::4::4::4:valla çok sinir oldum ibrahimin yalnız gömülmesine oturdum ağladım resmen:5::5:

Gel gellllll çok sevindimmmmm :48::48: bende hem sinir oldum hem çok kızdım süloya :47::47:

hani sizler vicdanlıydınız 4 çocuk annesizmi kalsın yani hele cihangirede mi acımıyorsun??:19:

Biz vicdanlıyı tabi,musti ölünce mahi evlatsız kalıyor ama ..

Çocuklara üzülüyorum memektte ölse çok üzülürüm onların hepsi suçsuzdu hepsine yazık oldu

kıııız mustafa esma guzel kız sende onu bi süz canım bak hanım kıza benzıyo hadı hadı taşlıcalıya yazılmadan kap :52:
gençlerde burda toplandı bı okey çevireydiniz :27::27::27:

mustafanın gelişi en çok mihrimaha yaradı
kız esma sünepesi mihrimah senin kelleni almadan bas git :47:

Back
X