Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
fragman çıkmış kızlar ama hiç açıcı bir fragman değil :50:

Yeni fragman yayınlanmışşşşşşşşşş sülüman öğreniyooo ve bir hışımla hürremin yanına geliyoo biri benim kardeşimi dövmüş ve ormana atılmasını emretmiş diyooo hürremde hasta yatağından doğruluyooo her kimse idam edilmeli hemen sülüman da sensin hürrem diye çemkiriyoooo...en iyisimi izleyin siz böle anlatmakla olmayacak:9::9::9:

ahahah hiç bu kadar sevinmemiştim iddiayı kazandım:)))

xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni fragman yayınlanmışşşşşşşşşş sülüman öğreniyooo ve bir hışımla hürremin yanına geliyoo biri benim kardeşimi dövmüş ve ormana atılmasını emretmiş diyooo hürremde hasta yatağından doğruluyooo her kimse idam edilmeli hemen sülüman da sensin hürrem diye çemkiriyoooo...en iyisimi izleyin siz böle anlatmakla olmayacak:9::9::9:

offf,ya işyerinde izleyemiyorum fragmanıııı :53: hürrem numaracısına bak,hemen idam edilsin bilmemne,kendi suçunu başkasına atıp bi de idam edilsin diye canının padişahını nasıl da fişnekliyo,yiyosa mert bi şekilde desin ben yaptım diye,kendisine yapılınca ortalığı ayağa kaldırıp nasıl da eleverdi hemen mahiyi,ahahah,sülüman yanında hürremin dağılmış yüzüne üzülürken,hürrem nasıl da bıyık altından daye hatuna gülüyodu,sülüman bakınca da hemen ağlamaklı ifade takınıyodu,ne kadın yaaa,insanda şans olacak :kkk:

Yaşasınnnnnnn dayak rüya değilmişş..ohhhh açıp açıp izliyorum, ne güzel vurdu öyle:52::52:

Bu arada kızlar bence Hürrem hatırlamıyor yaptığını:34:

fragmanı izledim yeni olanı..:52:Hürrem fena fırça yiyecek..sülüman yağıp esiyor..:46::46::46::52:
demiştim ama ben..padişah kızına öööle yapılır mı diye..

Fragman kesin ters köşedir, aslı farklıdır olayın:ssz:
Hürremim her türlü paçayı sıyırır kiii, ölü hatçe yediği
dayakla kalır:52: Asil kanlılarmış pehhhhhhh gördük
kanını hiç de yeşil akmıyooo herkesinki gibi kırmızı:37:

Hatice Hürremi öldürtmeye kalkıyor ve Sülümanın kulağına gidiyor..
Hatice Hürreme büyü yaptırıyor yarım aklıyla,yataklara düşürüyor..
ama Hürrem Haticeyi dövemiyor..
Ne iş :19:

dedik ya annem..onlar padişah kızı,hanedan mensubu.. ondan..:12:
hürremle aynı kefede olmalarının mümkünatı yok..:21:

yeni fragmanı izledim az önce bence hürrem yapılan büyünün etkisiyle haticeyi dövdüğünü hatırlamıyo ve kendi idam kararını istiyo bilmeden ama sülüman bunu çözer hürremi öldürmüyo sonuçta bunu biliyoruz ama o hatice cadısının yaptıkları yanına kar kalmasa iyi olur şimdi dayak yedi diye sülüman onu yine affedecek hatice aklanacak amaaaaaaaaan yaaaa diziyi iyice çığırından çıkardılar tarihte herkese kan kusturan hürrem dizide şamar oğlanına döndü gelen vuruyo giden vuruyo:47::47::47::47::47::47::47:

hürremle aynı kefede olmalarının mümkünatı yok..:21:[/B][/QUOTE]

doğru söylüyorsun hürremle aynı kefede aslaa olamazlarrr:9::9::9:çünkü hürrem; o birrrrrrrrr sultannn o birrrrr güzelllll o birrrr zekii o birrrr anne o bir melekk :nazar:

hürremde koskoca sultan süleymanın bugune bugün tekkkkkkkkkkkkk nikahlı karısı,haremin sultanııııııı:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

ay şekerim tatlım..hürrem kocadan dolayı rütbe aldı:19:..sülüman boş ol,de get dese, bitti gitti ...:27:
bu kızların asaleti babadan geliyooo, kocadan değil yaaaniiiieee..

bi nevi ,sonradan göreme gibin bişey hürreminkisi:52:

offf,ya işyerinde izleyemiyorum fragmanıııı :53: hürrem numaracısına bak,hemen idam edilsin bilmemne,kendi suçunu başkasına atıp bi de idam edilsin diye canının padişahını nasıl da fişnekliyo,yiyosa mert bi şekilde desin ben yaptım diye,kendisine yapılınca ortalığı ayağa kaldırıp nasıl da eleverdi hemen mahiyi,ahahah,sülüman yanında hürremin dağılmış yüzüne üzülürken,hürrem nasıl da bıyık altından daye hatuna gülüyodu,sülüman bakınca da hemen ağlamaklı ifade takınıyodu,ne kadın yaaa,insanda şans olacak :kkk:

belkide hürrem gerçekten hatırlamıyoooo bilmiyoruz ki...
fragmanda öyle bi ifadesi vardı ama ne kadar doğru görcez..

Yaşasınnnnnnn dayak rüya değilmişş..ohhhh açıp açıp izliyorum, ne güzel vurdu öyle:52::52:

Bu arada kızlar bence Hürrem hatırlamıyor yaptığını:34:

Bende çelişkide kaldım fena halde yüz ifadesinden hatırlamıyor gibi amaaa....

fragmanı izledim yeni olanı..:52:Hürrem fena fırça yiyecek..sülüman yağıp esiyor..:46::46::46::52:
demiştim ama ben..padişah kızına öööle yapılır mı diye..

uyuz hatçe padişah kızı diye her hakka sahip olcak yok öle dizi setine sızar yolarım onu :41::41::41: hiiiii şu an kendimden korktum:30::9::9::9:

Fragman kesin ters köşedir, aslı farklıdır olayın:ssz:
Hürremim her türlü paçayı sıyırır kiii, ölü hatçe yediği
dayakla kalır:52: Asil kanlılarmış pehhhhhhh gördük
kanını hiç de yeşil akmıyooo herkesinki gibi kırmızı:37:

fragmanı öyle sahneleri alarak yayınlamışlarki yorum yapamıyosun çelişkiye düşürüyolar bi yandan acaba hatırlamıyomu diyorum bi yandan yok canım hürrem bu yapmıştır planını diyorum...
ama emin olduğum tek bişey var dediğin gibi kesin sıyırır hatta olayı lehine bile çevirebilir sonuçta ortada bi büyü var onu yaptıran belli...az kaldı hatce yakında sizlere ömür:32::32::32:

biri elin kızı biri kendi kanı canı...
ama bu yorumda günümüze uygun oldu dönem dizisine yakışmadı neyse canım saolsun:9::9::9:

ay şekerim tatlım..hürrem kocadan dolayı rütbe aldı:19:..sülüman boş ol,de get dese, bitti gitti ...:27:

ama sen şimcik niye ezikliyon hürremimi :43::43::43::43:
sonradan görme felan sanki bana dedin sonradan görme diye :9::9::9:
o derece alındım içlendim yanii:9::9::9:
önceden sonradan görse nolcak cihan sultanını eline geçirmiş o cihanı yönetiyo hürremde onu...
hatce padişah kızı olsada ibram nigarı tenhada kıstırdı yemişim kanındaki asaleti dedi doğurttu nigarı...
yani haticeye değil neticeye bakalım burda netice hürrem oluyo:9::9::9:

iyi deeee bu konunun asaletle değil insanlıkla ilgisi var bence,hürrem geldiğinde bi hatice vardı ona iyi davranan,yakınlık yapan,hürrem de sözümona haticeye sen bu saraydaki tek dostumsun deyip,pargalıyla aranızı yapıcam deyip bi yandan da pargalımın kuyusunu kazıyodu,kavuşamamaları için dualar ediyodu;ölüm büyüleri yaptırıp evlerine koyuyodu,adamı öldürmek için kiralık katiller bile saldı üzerine be...ne için?sırf iktidar için,canının padişahı sülümanı onu el üstünde tuttu,5 çocukları oldu,adam azad etti,nikah da kıydı,neyine yetmyodu hürremin?o istese kanunname-i ali osmanda bile değişiklik yaptırır,kardeş katlini kaldırtır,evlatlarını güvence altına aldırırdı,bunu hepimiz biliyoruz.ama yok yaptırmaz,kendi valide sultan olucak,devleti yöneticek,en büyük payı hep o yiycek :47: amaaaan neyse,neticede pargalı candır :1: malkoçoğlumun da yeri apayrı tabi :34:

ama sen şimcik niye ezikliyon hürremimi :43::43::43::43:
sonradan görme felan sanki bana dedin sonradan görme diye :9::9::9:
o derece alındım içlendim yanii:9::9::9:
önceden sonradan görse nolcak cihan sultanını eline geçirmiş o cihanı yönetiyo hürremde onu...
hatce padişah kızı olsada ibram nigarı tenhada kıstırdı yemişim kanındaki asaleti dedi doğurttu nigarı...
yani haticeye değil neticeye bakalım burda netice hürrem oluyo:9::9::9:

evettttttt çok güzel :129: haticeye değil neticeyeeeee bakalımmm sultan kime nikah yaptı sadece hürroşaaaaaaaa:34:

hastasıyım ben bu dizinin başladıgı gunden beri hiç kaçırmadım :D

olsun canım sonradan olsunnnnn o kocaaaaaaa ihtişamlı tacııı kimm taktııı? yaaaaaaaaniiiiiiieeeeeeeeeeeee:111:

Back
X