Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kizlaaar!
Sonradan basladim ama yetistim size.
Sülümana ne olmus öyle, resmen depresyonda adam :D
Kiymayacakti iboya, Haticem dogruyu söyleyincede trip atiyor resmen.

Not: anti-hürremciyim :D

önemli olan sensinnn hoşgeldin aramıza(benim eşimle annemde beni sinir etmek için hep atarlar hürreme:9:):13::71:

tsk ederim h.b :)) napalım artık onlarıda oyle idare edicez :D kıskanclık kıskanclıkk baska bişi değil :))

Kizlaaar!
Sonradan basladim ama yetistim size.
Sülümana ne olmus öyle, resmen depresyonda adam :D
Kiymayacakti iboya, Haticem dogruyu söyleyincede trip atiyor resmen.

Not: anti-hürremciyim :D

hilka not ayrıntılı mesajı beğenmediiiiiii:63: :1::1::1::1: bak nikinde narsultanmış hürrem sultandan olaydın iyiydi neyyseee şaka bir yana sende hoşgeldin biz anti hürremcileride çokk seviyoruz kardeş kardeş didişiyoruz :16:

Hilka, hosbulduk :D
Napalim artik didisiriz bizde :D

Kizlar, bu Rüstem ne zaman Nigardan bosanipta Mihrimahla evlenecek acaba? E Mimar Sinanda var aslinda, ama adi bi kac kere gecti hala girmedi diziye. Ben asil bu konuyu merak ediyorum.

Hilka, hosbulduk :D
Napalim artik didisiriz bizde :D

Kizlar, bu Rüstem ne zaman Nigardan bosanipta Mihrimahla evlenecek acaba? E Mimar Sinanda var aslinda, ama adi bi kac kere gecti hala girmedi diziye. Ben asil bu konuyu merak ediyorum.

evet o konuyu bizde merak ediyoruz acaba hangisiyle evlenecek ortada mimar sinanda yok daha:26:

süloda bir alem hürremin yüzünü yaktıklarında hiç demiyordu bunu sana kimler yaptı cezalandıralım diye fatma rahat rahat gezdi birde mustafaya çocuk verdi

evet o konuyu bizde merak ediyoruz acaba hangisiyle evlenecek ortada mimar sinanda yok daha:26:

mimar sinan mihrimah sultana çok aşık olmuş onuniçin yaptırdığı caminin minarelerinden bakınca birinden ay batarken diğerinden güneş doğuyomuş

ama mihrimah sultan istemesede rüstemle evleniyo ve çocuklarıda oluyo

Hilka, ona bende sasiyorum. Ama öldü gitti Fatmada zaten. Uyuz hatun.

sara_82 yazik olacak Mihrimaha. Taslicaliyla pek bi yakisiyorlardi.

mimar sinan mihrimah sultana çok aşık olmuş onuniçin yaptırdığı caminin minarelerinden bakınca birinden ay batarken diğerinden güneş doğuyomuş

ama mihrimah sultan istemesede rüstemle evleniyo ve çocuklarıda oluyo

hımmmm sağol ayy rüstemle evlenmese yazık olacak mihrimaha

Hilka, ona bende sasiyorum. Ama öldü gitti Fatmada zaten. Uyuz hatun.

sara_82 yazik olacak Mihrimaha. Taslicaliyla pek bi yakisiyorlardi.

yaaa,taşlıcalıydı,malkoçoğlumdu derken onca yakışıklı,mert adam :98: dururken bitli rüstoya varıcak mihrimah...bu talihsizliği de evlatlarına çoook düşkün olan sevgili velicediğine borçlu :10:

Tesekkür ettim :))
Evet ya, ama bence Rüstemin de garip bi cekiciligi var. Ozan Güvenin oyunculugundan kaynaklaniyor heralde. Yoksa mi Balibeye bak bi buna, bi taslicaliya bak bide buna.:1:

Tesekkür ettim :))
Evet ya, ama bence Rüstemin de garip bi cekiciligi var. Ozan Güvenin oyunculugundan kaynaklaniyor heralde. Yoksa mi Balibeye bak bi buna, bi taslicaliya bak bide buna.:1:

ozan güven iyi oyuncu,gerçekte de yağuşuhlu bi tip emme bu sırtlan rüstem kılığında,o mimikler,jestler,o hallerle tam bir kalpazan gibi görünüyo :1: lütfü,malkoçoğlu ve matrakçı da her seferinde iyi bozuyo onu,ohhhh bitli rüstem nolcekkkk

ozan güven iyi oyuncu,gerçekte de yağuşuhlu bi tip emme bu sırtlan rüstem kılığında,o mimikler,jestler,o hallerle tam bir kalpazan gibi görünüyo :1: lütfü,malkoçoğlu ve matrakçı da her seferinde iyi bozuyo onu,ohhhh bitli rüstem nolcekkkk

Dogru dedin.

Lütfi demisken, bu adamin konusmasina bayiliyorum. Ayas pasayi anlatip ardinan tövbe tövbe, insallah, masallah demesi bana Adnan Oktari hatirlatiyor nedense.

biraz maziye gidersek:23: aynı dayağı sizin reyiz kendi yemişti,ordan idmanlı....:27::27::27::27:

Evet bacım bızımkı dayak yiye yiye öğrendi masum meleği şeytana çevirdiler :23: kaşındılar :23::23::23::27: Sülüman iki dakka esme gürleme alla aşkına yaa :19: bi dur allasen hürrem ölsün bitsin büyüler zehir havada uçuşsun ay biri benim kardişimi dövmüş hee heee oldu :19: zaten sen 2 dk önce kovmuştun ki hatçeyi ne karıştırıyon şimdi :19: ayyyy kardeşceğiziiii ayyyy :19:

Back
X