hastasıyım ben bu dizinin başladıgı gunden beri hiç kaçırmadım![]()
hürremcimisin antihürremcimisin???????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastasıyım ben bu dizinin başladıgı gunden beri hiç kaçırmadım![]()
hürremcimisin antihürremcimisin???????
ben hürremciyimde eşim antihürremcihep tartısırız dizi bitene kadar
o mustafacı
![]()
önemli olan sensinnn hoşgeldin aramıza(benim eşimle annemde beni sinir etmek için hep atarlar hürreme):13:
![]()
Kizlaaar!
Sonradan basladim ama yetistim size.
Sülümana ne olmus öyle, resmen depresyonda adam![]()
Kiymayacakti iboya, Haticem dogruyu söyleyincede trip atiyor resmen.
Not: anti-hürremciyim![]()
inşalllahh öyle olurBu arada fragmanida yeni izledim. Bu Hürrem ne yapar eder üste cikar.
tsk ederim h.b :)) napalım artık onlarıda oyle idare edicezkıskanclık kıskanclıkk baska bişi değil :))
Hilka, hosbulduk![]()
Napalim artik didisiriz bizde
Kizlar, bu Rüstem ne zaman Nigardan bosanipta Mihrimahla evlenecek acaba? E Mimar Sinanda var aslinda, ama adi bi kac kere gecti hala girmedi diziye. Ben asil bu konuyu merak ediyorum.
evet o konuyu bizde merak ediyoruz acaba hangisiyle evlenecek ortada mimar sinanda yok daha:26:
mimar sinan mihrimah sultana çok aşık olmuş onuniçin yaptırdığı caminin minarelerinden bakınca birinden ay batarken diğerinden güneş doğuyomuş
ama mihrimah sultan istemesede rüstemle evleniyo ve çocuklarıda oluyo
Hilka, ona bende sasiyorum. Ama öldü gitti Fatmada zaten. Uyuz hatun.
sara_82 yazik olacak Mihrimaha. Taslicaliyla pek bi yakisiyorlardi.
Hilka, ona bende sasiyorum. Ama öldü gitti Fatmada zaten. Uyuz hatun.
sara_82 yazik olacak Mihrimaha. Taslicaliyla pek bi yakisiyorlardi.
Tesekkür ettim :))
Evet ya, ama bence Rüstemin de garip bi cekiciligi var. Ozan Güvenin oyunculugundan kaynaklaniyor heralde. Yoksa mi Balibeye bak bi buna, bi taslicaliya bak bide buna.![]()
ozan güven iyi oyuncu,gerçekte de yağuşuhlu bi tip emme bu sırtlan rüstem kılığında,o mimikler,jestler,o hallerle tam bir kalpazan gibi görünüyolütfü,malkoçoğlu ve matrakçı da her seferinde iyi bozuyo onu,ohhhh bitli rüstem nolcekkkk
biraz maziye gidersekaynı dayağı sizin reyiz kendi yemişti,ordan idmanlı....
![]()