- 18 Ağustos 2009
- 5.476
- 4.569
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpermiş tatlım sağol:128::128::128::128::128::128:
yeni fragman süper güzellerrr
[video=youtube;XSM6ct-AMI0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=XSM6ct-AMI0[/video]
[video=youtube;ddH1SR-__1A]http://www.youtube.com/watch?v=ddH1SR-__1A[/video]
Mahi işbirlikçisi Gülşah ve İbrahim'le beraber,Hürrem'i zehirliyor..
Yahu o ayva tatlısından Sülüman da yiyebilirdi!
Bu Diana neden birden böyle 180 derece dönüyor anlamadim. Daha gecen bölüm Mahise mektup yazmamismiydi Manisaya geri döneyim diye? Uyuz, zaten bakislari bir garip
Balibeyin cevabinin Rüstemin yazdigi cevaptan bir farki yoktur bence.
Bu arada, bana bak Gabriela misin nesin uzak dur Mustafamdan!!!![]()
Bu Diana neden birden böyle 180 derece dönüyor anlamadim. Daha gecen bölüm Mahise mektup yazmamismiydi Manisaya geri döneyim diye? Uyuz, zaten bakislari bir garip
Balibeyin cevabinin Rüstemin yazdigi cevaptan bir farki yoktur bence.
Bu arada, bana bak Gabriela misin nesin uzak dur Mustafamdan!!!![]()
Geçen bölüm Gabriela2nın evine yemeğe gitmelerini yere göğe sığdıramadılar zaten.. Yok çok güzel ağırladı , yok şöyle yok böyle... Koskoca Sülüman.2ın oğlu Şehzade Mustafa elin dul karısını ne yapsın yahuu , saçmalık....
Fragman süper.... Kahrol Bitli Atçı RÜSTEM...... Mihrimah , Kavak Yellerindesin hala , oynatma kaşını gözünü ( bu arada kaş kontürü iyi olmamış )
Geçen bölüm Gabriela2nın evine yemeğe gitmelerini yere göğe sığdıramadılar zaten.. Yok çok güzel ağırladı , yok şöyle yok böyle... Koskoca Sülüman.2ın oğlu Şehzade Mustafa elin dul karısını ne yapsın yahuu , saçmalık....
Fragman süper.... Kahrol Bitli Atçı RÜSTEM...... Mihrimah , Kavak Yellerindesin hala , oynatma kaşını gözünü ( bu arada kaş kontürü iyi olmamış )
gabriala eşimi olcak bi yerde yazıyodu dul kadınla evlendi diye
Rüstem'immmmmmmmmmmmmmmakilli erkegim hatce altinlari kacirirken boyle yakaladi verdin:13:
harika bir fragman olmuş bu
hatice haksizliga ugramis kız rolunden vazgeç artik lutfen yaptirdigin buyunun bedeli bu
mihrimah safimu gormesin oldurur seni
bu cenevizli kizfa bir is vardi iste o da cikti ortaya
bu bolum hepberaber sizlerle izleyeceğim inşallah![]()
yarin muhtemelen ikinci fragmanla özet cikar,umarim yarinki fragmandada seviniriz![]()
evlenecekmiymiş onunla![]()