- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
O zaman olanlar Mahinin düşüncesiydi.Mustafa ile bir alakası yok.Evet kardeş katli var.Fakat bunu Mustafanın ağzından tavrından duymadık.Beni mahi ilgilendirmez ya şah ya da hürrem.Ben Mustafa için izliyorum bu diziyi,ve mustafanın haraketlerine bakarım.Mustafa hiç oyun peşinde,kardeşlerimi nasıl öldürürüm nasıl kumpas kurarım peşinde değil.Kardeş katli onun içinde geçerli bir tek hürremin çocukları değil ki,var sayalım Mehmet geçti tajta gel abim diye bağrınamı basacak hayır o da öldürtecek.Yani sonuç olarak Mustafa da aynı tehdit altın fakat ayak oyunları da yapmıyor kabul edelim
Üstte dediğim gibi,ben yorumlarımın hiç birinde mahiyi savunmadım ya da hürremin çocuklarını kötülemedim.Mustafaya bakarım ben aklında dilinde fikrinde eyleminde asla kardeşlerine zarar vermek yokken bunun için sinsi planlar yapılmıyorken,kendisine kumpas üstüne kumpas kurulması kimseyi haklı çıkarmaz.
mustafa kardesleri icin kötü düsünmüyor bu dogru ama oda annesine cok uyuyor hürrem konusunda
mahi,mustafayi hürreme kinle büyüttü yanlisyani
Mahi de Hürrem Hürrem demekte haklı yani kaç kere Mustafayı öldürmeye kalktı imkanı olsa kadın bir kaşık suda boğacak Mustafamısanki Hürrem rahat duruyorda Mahi durduk yere Hürreme suç buluyor sanki
![]()
mahi ,hürrem saraya adim attindan beri hürrem diyorda baska birsey demiyor
çünkü mahi hürrem kadar kötü değil de ondan..
hürremin çocukları için mustafayı fişteklemedi hiç mahi..
mahi daha hürrem hamileyken hürremi zehirlemek istedi ortada birsey yokken,eger zehirlenseydi mehmetde anne karnindayken ölcekti