• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhteşem yüzyıl'ın en güzel hatunu sizce kim=)

muhteşem yüzyıl'ın en güzel hatunu kim?

• Ankete Katılan
    174
dizinin takipçisi değilim ama onları tanımamak da mümkün değil mahidevran'ı aşk-ı memnu dan beri beğeniyorum bence en güzelleri o
nigar kalfada rolüne cuk oturmuş bir tip
hatice sultanı yakıştıramıyorum aklımdan hep yaprak dökümünün necla'sı daha güzel olurdu diye geçiyor

hürrem çok farklı çok güzel geliyor bana.ilk üç yapıcam ben.1.hürrem,2.gülnihal.3.nigar kalfa.

ya göz var nizam var tabı kı de hürrem ,tabı nebahat cehrenın genclıgı olsaydı bırıncı o derdım

dizinin takipçisi değilim ama onları tanımamak da mümkün değil mahidevran'ı aşk-ı memnu dan beri beğeniyorum bence en güzelleri o
nigar kalfada rolüne cuk oturmuş bir tip
hatice sultanı yakıştıramıyorum aklımdan hep yaprak dökümünün necla'sı daha güzel olurdu diye geçiyor

Hatice sultan bazen güzel bazen deil gibi geliyo bana da,nasıl oluyosa öyle işte:52:

ya arkadaslar bu benim sahsi fikrim Muhtesem yüzyil kadar yapmacik bir film görmedim gercekten bilgisayar sahnelerine gülmekten katiliyorum... o kadar izlemiyorm zaten denk geliyor... bu hürremede niye bayiliyorlar bir türlü anlam veremiyorum

ya arkadaslar bu benim sahsi fikrim Muhtesem yüzyil kadar yapmacik bir film görmedim gercekten bilgisayar sahnelerine gülmekten katiliyorum... o kadar izlemiyorm zaten denk geliyor... bu hürremede niye bayiliyorlar bir türlü anlam veremiyorum

ayy aynen bende aynı düşüncedeyim.ya dizinin ışıklandırması efektleri cok kötü. sanki pembe dizi yada binbir gece masalı gibi geliyor bana tarih dizisinden çok. ya mesela the tudors dizisini seyrediyordum izlerken dersin tarih dizisi ama muhteşem yüzyıl nedir anlamadım gerçekten yapmacık bir dizi hürremin oyunculuğu da vasat :) nyse gerçi burda bu tartışılmıyor ama hak veriyorum sana yesliyan:34:

Nigar Kalfa çok asil ve hoş,role çok iyi uymuş........çok takip etmiyorum ama görünüşe göre

Mahidevran da biraz kilo alsa güzel kız....
:31:

Son düzenleme:
evet ya su mahıdevran kılo alsın kutuk gıbı goguslerı felan gozlerı felan guzelde cok zayıf ,hurremi ornek alsın

Back
X