- Konu Sahibi herseyduzelirmi
-
kızlar bana ankara ikeanın yerini trif edicek olan warmmı? nasıl gidebilirim? arabayla gidicem en kısa yol neresi?lütfen biriniz yardım edin.mamak ı hiç bilmiyorum.oran sitesi girişinden gidiliyorumuş sanırım.panora tarafındanmı gidicez.neresi tam bu ikea ya
teşekür ederim teknolog.bugün gidemedim artık haftasonu gidebilirimyol konusundada müşteri hizmetlerinii aradım anlayamadım pek.artık sora sora bulcaz :)
canım google earth tan yol tarifine bak bulunduğun yerden oraya nasıl gideceğini gösterir sana....burdan tarifle zor bulabilirsin....
birde gidenler yorum yapsa nasıl ikea bend ehafta içi gitmeyi planlıyorum kısmet olursa gelecek hafta bakalım beklediğimiz kadar varmı:
canım kumaş aldım demişsin güzel kumaşlar varmı ben tekrenk koltuklarra gündelik kılıf diktirmek için almak sitiyorumm...ne kadar birde fiatları?
Açıldığının 2.günü gittim şu meşhur İkea'ya. Kuvvetle muhtemel son gidişim olacak. Hiç hazetmedim. Niye bu kadar abartıldı anlam veremedim. Koçtaş, Praktikerin gözünü seviyim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?