]şehir merkezinden 1 saat mesafede yer almaması da mı türkiyenin geriye gittiğini gösteriyor?? fevkalade saçma bir yaklaşım..
IKEA da güzel şeyler var, ancak abartılan kadar değil, tasarımlar oldukca basit, ama fiyatlar uygun tabi. 6 senedir IKEA müşterisiyim.
Valla arkadaslar bende hollandada yasiyorum gurbetci bi vatandas olarak kesinlikle emin olmalisiniz TURKIYE her konuda en onde giyo avupaymis car mis curtmus birakin bunlari burdaki turkler izine gittiklerinde mal gibi oluyoruz hepimiz de burda yeni koda olan sey turkiyede cokdan modalikdan cikmis oluyo insanlari zeki ben vatanimin insanini bu kadar akilli oldugunu dusunmezdim tukiyede oldugum zamnalar ika dan burda bende alis veris ediorum gecen yaz 5 ya bi sehba almistim bahceye diye iki gun diarda kaldi bi de baktim icinde hep karton felan var hahaha hem pahali bazi mallarida bi o kadar adi bence evimde tek ikanin bazi palstik mutfak malzemesini birde lambasini kullaniyorum onun disinda bes para etmez ika dunyanin her yerinde ayni hep sacma sapan seyler