- Konu Sahibi nusret1978
Hadi kızlar bu kürü yeni buldum 8 yıldır uğraşıyorum.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çörek otu toz halinde 2 çorba kaşığı
defne tohumu 2 çorba kaşığı
hünnap 1 çorba kaşığı
arı poleni 1 çorba kaşığı
yarım kilo bal
besmele çekilip hepsi kıvamlıca karıştırıp her akşam yatmadan önce 1 kaşık
yenilecek
bunu yumurta kalitesi iyileştirici bir kür olarak kullanabilirsiniz.
Bende başlıcam .tam 8 yıldır tüp bebek aşılama denemediğim kalmadı kızlar
ama malesef olmadı bebeğim inşallah rabbim bunu vesile eder rabbim ol der inşallah allah nerde olmayan elini açmış dua eden varsa hayırlı evlat nasip eder inşallah.
inşallah canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin.bazen bende bu kürleri uyguluyorum bazen pes edip bırakıyorum midem almıyor içimden gelmiyor.ben arısütü bal polen kullandım çörekotlu karışımı kullandım ama kist yapıyor dediler korktum.soğan suyunun faydasını gördüm.ama yinede ellerim bomboş hala.sonuçtan bitkisel yöntem.Rabbim vesile kılar inşallah faydasını görürsün canım.inşallahçörek otu toz halinde 2 çorba kaşığı
defne tohumu 2 çorba kaşığı
hünnap 1 çorba kaşığı
arı poleni 1 çorba kaşığı
yarım kilo bal
besmele çekilip hepsi kıvamlıca karıştırıp her akşam yatmadan önce 1 kaşık
yenilecek
bunu yumurta kalitesi iyileştirici bir kür olarak kullanabilirsiniz.
Bende başlıcam .tam 8 yıldır tüp bebek aşılama denemediğim kalmadı kızlar
ama malesef olmadı bebeğim inşallah rabbim bunu vesile eder rabbim ol der inşallah allah nerde olmayan elini açmış dua eden varsa hayırlı evlat nasip eder inşallah.
inşallah canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin.bazen bende bu kürleri uyguluyorum bazen pes edip bırakıyorum midem almıyor içimden gelmiyor.ben arısütü bal polen kullandım çörekotlu karışımı kullandım ama kist yapıyor dediler korktum.soğan suyunun faydasını gördüm.ama yinede ellerim bomboş hala.sonuçtan bitkisel yöntem.Rabbim vesile kılar inşallah faydasını görürsün canım.inşallah![]()
AYRICA pazar günleri SERDEMİN MUTFAĞI kanal yedide saat 2-ile 3 arası olucak ordanaktar hüseyin ermiş hazırladığı karışımı kullanıyorum.ayrıca eşimde sorun olmadığı halde onada ayrıca takviye karışım hazırlattım kullanıyoruz ALLAH bunu vesile kılar nasip eder inşallah.
bu kürü bizimle paylaşırsan sevinirim ayrıntılarıyla mümkünse canım bizdede aynı problem var
merhaba sen kaç yıldır uğraşıyorsun
tüp bebek denedin mi?