Müjde kızlar yumurta kalitesine iyi gelecek kür buldum!!!!!!!!!!!! Gelin paylaşalım''

çörek otu toz halinde 2 çorba kaşığı
defne tohumu 2 çorba kaşığı
hünnap 1 çorba kaşığı
arı poleni 1 çorba kaşığı
yarım kilo bal
besmele çekilip hepsi kıvamlıca karıştırıp her akşam yatmadan önce 1 kaşık
yenilecek

bunu yumurta kalitesi iyileştirici bir kür olarak kullanabilirsiniz.
Bende başlıcam .tam 8 yıldır tüp bebek aşılama denemediğim kalmadı kızlar
ama malesef olmadı bebeğim inşallah rabbim bunu vesile eder rabbim ol der inşallah allah nerde olmayan elini açmış dua eden varsa hayırlı evlat nasip eder inşallah.

hünnap 1 çorba kaşığı
yarım kilo bal
yenilecek

ama malesef olmadı bebeğim inşallah rabbim bunu vesile eder rabbim ol der inşallah allah nerde olmayan elini açmış dua eden varsa hayırlı evlat nasip eder inşallah.

merhaba cnmcım inşallah şifa bulursun bu kürden bendede yumurta kalitesi problemi var sen nerden buldun bu kürü deneyimleri olan varmı detayları paylaşırsan sevinirim....

hünnap 1 çorba kaşığı
yarım kilo bal
yenilecek

inşallah canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin.bazen bende bu kürleri uyguluyorum bazen pes edip bırakıyorum midem almıyor içimden gelmiyor.ben arısütü bal polen kullandım çörekotlu karışımı kullandım ama kist yapıyor dediler korktum.soğan suyunun faydasını gördüm.ama yinede ellerim bomboş hala.sonuçtan bitkisel yöntem.Rabbim vesile kılar inşallah faydasını görürsün canım.inşallah:49:

inşallah canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin.bazen bende bu kürleri uyguluyorum bazen pes edip bırakıyorum midem almıyor içimden gelmiyor.ben arısütü bal polen kullandım çörekotlu karışımı kullandım ama kist yapıyor dediler korktum.soğan suyunun faydasını gördüm.ama yinede ellerim bomboş hala.sonuçtan bitkisel yöntem.Rabbim vesile kılar inşallah faydasını görürsün canım.inşallah:49:

AMİN ALLAH sanada nasip eder inşallah ama aramızda fark sen hamile kalıp düşük yapmışsın ben bir kere bile hamile kalmadım.

RABBİM SANADA EN KISA ZAMAN DA NASİP ETSİN.

BENİM YUMURTA KALİTEM İYİ DEĞİL MİŞ....

AYRICA pazar günleri SERDEMİN MUTFAĞI kanal yedide saat 2-ile 3 arası olucak ordanaktar hüseyin ermiş hazırladığı karışımı kullanıyorum.ayrıca eşimde sorun olmadığı halde onada ayrıca takviye karışım hazırlattım kullanıyoruz ALLAH bunu vesile kılar nasip eder inşallah.

AYRICA pazar günleri SERDEMİN MUTFAĞI kanal yedide saat 2-ile 3 arası olucak ordanaktar hüseyin ermiş hazırladığı karışımı kullanıyorum.ayrıca eşimde sorun olmadığı halde onada ayrıca takviye karışım hazırlattım kullanıyoruz ALLAH bunu vesile kılar nasip eder inşallah.

bu kürü bizimle paylaşırsan sevinirim ayrıntılarıyla mümkünse canım bizdede aynı problem var

bu kürü bizimle paylaşırsan sevinirim ayrıntılarıyla mümkünse canım bizdede aynı problem var

anlatayım benim 8 yıla giricem 3 tüp bebek 4 aşılama yapıldı
ama
tutmadı bana dediler yumurta kalitesi sorunu var sizde dediler boşuna tüp bebek yaptırmayın
yumurta kalitesini iyileştiren bir karışım bu eğer sizde isterseniz
hazırlata bilirsiniz ermiş aktar

merhaba sen kaç yıldır uğraşıyorsun
tüp bebek denedin mi?

canım bende 3.5 yıllık evliyim ama 2 kez özelde tüp bebek yaptırdık sandık hemen olcak ama tüp bebekte hiç tutmuyo sanırım stresten ama dediler yumurtam 2. kaliteymiş çikolata kisti kalitesini düşürüyo bende ondan soğan suyu içiyordum çörekotlu tarçınlı karışım yaptım bunları denerken 3 kez hamile kaldım ama daha adet günümü geçer geçmez düşüyo kist sanırım bozuyo gebeliği doktorladan tam bi yanıt gelmiyo zati.o yüzdende kendim deniyorum bir dahakine devlette tüp bebek deniycem ama bir süre kendimi dinlendiriyorum.bu senin karışım acaba kistimi büyütürmü diyede tereddüt ettim acaba kime sorabilirizki cevabını aslında denemek isterim.Allah şifa nerden gelicek bellimi RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN senin sadece yumurta kalitenmi kötü kistin varmı kist yumurta kalitesini kötü etkiliyo fsh benim 11 lerde.kisti laparoskobiyle boşaltılar sonra çıktı gene histeroskobi yapıp boşaltılar almadan gitmiyo alınırsa fsh yükselirmiş falan ondan bitkilerden çare arıyom bende.allah yardımcımız olsun canım.

:merhaba :68:
benimde hormanlarim arasında ufak bir dengesizlik var ,tsh yuksek ilaç kullanıyorum 1 yıldır.bal polen arı sutu ayrıca bal tarcın çörek otu karısımları yaptım kullanıyorum.bal polen arı sutu kendi uretimimiz dogal oldugunu bilmek dahada içimi rahatlatıyor.bunların yumurta kalitesini arttırabileceginiz sizlerden ogrendim tesekkurler ,kist vb buyutecegini sanmam arı sutunun faydalarını internetten arastırın isteseniz.

slm kimseler yok galiba serdem coşkunun proğramındaki kürü bende denedim bana etki ettiğini düşünüyorum ama çok zor tüketiyorum hünnapları koparıp içine attım .çekirdeklerini koymadım.ama yarısını tükettim sonra bıtraktım herhalde üstünden bir ay geçti bişi omlamıştır sadece donmuş :( ama kullanamya devam etsem iyi olur.birde marankiden civanperçemi aslanpençesi çobançantası karışımı duydum bide onu deniyim diyorum allahdan umut kesilmezz:49:

sen neler yapıyosun arkadaşım beklemedemisinn.dediğin karışımları kullanıyormusun ben kanal 7 deki karışımı yaptım ama bu ay içim almadı o öle kaldıdolaba koymuştum donmuş bozulmamıştır sanırım :) bu ay çoban çantası aslanpençesi civanperçemli karışımı yapıyom nerden şifa geleceği belli omlaz rabbim yüzümüzü güldürsün inşalahhh...:49:

Back
X