mükemmel bir sabah..

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.596
Sevgilim, sevdiğim adam ile bu hafta sonu tesadüfen birlikte kaldik.
O akşam birlikte bir makale yazmamiz gerekiyordu son düzeltmeler icin.. normalde biryerlerde bulusup yapacaktik ancak ailesi aniden bir sehir dışı plani yaptı. Benimle bulusacagi icin o dahil olmadi olana..
biraz da uzun süreceği icin gel bizde yapalim dedi.
Sevdigim insana güvenim sonsuz istemedigim bir seyi yasamayacagimizi bilerek gittim.
Mesela birbirimize dokunmak konusunda rahatiz ama o elden tutmayi cok sevmez daha cok sarilir bende ona saygi duyarim :)
Neyse evlerimiz birbirinden cok uzak değil ailemle değil de arkadaslarimla yasadigim icin gece gec vakitte de eve donebilecektim.
neyse ben akşama dogru gittim yemek hazirlamis birlikte yedik. Bir süredir küçük sorunlarımız vardi onlarin üzerinde konustuk.
sonra ders calismaya başladık. Ben söyledim o bilgisayarda düzeltti falan..
Ben cok yoruldum az gel dedim televizyon izlerken ben bir elimle elinden tutup diger elimi de kalbinin üzerine koydugumu onunda belimden tuttugunu hatirliyorum en son. Öylece uyuyakalmisim :) halbuki kalkip ödevi yetistirmemiz gerekiyordu.
sonra o üzerimizi örtmüş :) gece bi uyandim 4.
Ama tekrar uyumayi tercih ettim :)) mükemmel bir sabaha uyandik..opulerek uyandirilmak bi harika imis :) ve tüm sorunlarimizda görünmeyen bir el tarafindan düzelmisti :)
Hayatimda olduğu icin o kadar mutluyum ki.. iyi ki iyi ki..

ayy çok tattlıııı :) okurken sanki ben yaşıyormuşum gibi mutlu oldum :) hep böyle devam eder umarım cnm :)

Oy

le

Öyle aynen filmlerdeki gibi oldu.. allah guvenebileceginiz iyi insanlarla karsilastirsin. Yedi seneyi bitirdik allah en kisa zamanda evlilik nasip etsin bize de..

İnş canım :KK200: Benimki pek bir flörtöz ama alıştım artık ben platonik hayallere.. O beni seviyor mudur bilemem.. Ya unutayım ya kavuşayım inşallah..

Sizin de hayırlı vaktinde evliliğiniz nasip olur umarım :nazar: çok bi tatlısınız :KK49:

X