Mükemmel bir tatil beni bekliyor

Tanufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
905
1
0
Ankara
Tatilimizi kayınvalidemin yanında geçireceğiz oysa farklı planlarımız vardı zaten iznimiz çok kısıtlı koca bir yılın sonunda sadece bir hafta iznimiz var ve onuda ailesinin yanında geçireceğiz hastayım diye oğluna bir iki telefonda naz yaptı bizim bütün planlar değişti biliyorum hasta falan değil amaç bizi köye getirtmek mesele gitmemek de değil keşke beni köyde herkese hemşire olduğum halde doktor olarak tanıtmasaydı sırf oğlum doktor diye beni yakıştıramadığı için böyle bir yalan söylemeseydi. Moralim sıfır düştüğüm duruma bakın o bir hafta nasıl biter ki eşime göre hava hoş evde durmayız her gün denize gideriz diyor ama içime sıkıntılar basıyor.

Canım belki de çok güzel geçecek.
Moralini bozma.

Ben ne zaman bir yere istemeyerek gitsem hep sonunda iyi ki gelmişim derim :)

Tatilinizi ikiye bölmeyi teklif etseniz esinize.?
Bir kac günde basbasa kalalim en azindan deseniz.?
En azindan ilk olarak köye gider kayinvalidenizi ziyaret edersiniz, sonrada basbasa biryere gider, hem stres atarsiniz hem ikinizinde gönlü olmus olur.

seni doktor olarak mı tanıttı:53: hemşireliğin nesi varmış acaba...merak ettim kaynanan senin mesleğini beyenmediğine göre kendisi profösör filan galiba:9:

1 hafta çok uzun bi zaman değil canım...
sabret biraz...
1 hafta için huzur kaçırmaya gerek yok..
bu seferlik eşinin istediği olsun...
bu şekilde anlaş yani..
"bu sene istediğin oldu seneye benim istediğim olacak" fln diye..

kayinvaliden sanirim görüsmüyordu sizinle, demek ki baristiniz sevindim sizin adiniza.

Gidin hic bir seyi umursamadan esinizle bir guzel eglenmeye bakin.
gelen giden oldukca konu acildikcada HEMSIRE oldugunuzu söyleyin.
gerisini o düsünsün nasil olsa yalan söyleyen kendisi.
neden söyledin filan dersede ben meslegimden memnunum yalan söylemeye ihtiyacim yok der cikarsiniz.
o da kivrandigiyla kalir:1:

kayinvaliden sanirim görüsmüyordu sizinle, demek ki baristiniz sevindim sizin adiniza.

Gidin hic bir seyi umursamadan esinizle bir guzel eglenmeye bakin.
gelen giden oldukca konu acildikcada HEMSIRE oldugunuzu söyleyin.
gerisini o düsünsün nasil olsa yalan söyleyen kendisi.
neden söyledin filan dersede ben meslegimden memnunum yalan söylemeye ihtiyacim yok der cikarsiniz.
o da kivrandigiyla kalir:1:

sana kanım kaynadı cadı dıyebılırmıyım :D

Ne güzel işte eşiniz her gün denize gideriz diyormuş.Bence gitmeden eşiniz ile anlaşmanızı yapın "eğer ben evde oturup annene bakacaksam sende denize falan gidemezsin.Anca beraber kanca beraber"vs.Yani yılın 12 ayı durmaksızın çalışan özellikle de sizin gibi işi stres yüklü mesleğe sahip insanların hakkıdır şöyyle ayaklarını uzatıp tatil yapmak.Umarım dediğiniz gibi kayınvalideniz hasta değildir.En azında içiniz rahat denizinize gidebilirsiniz.Size ve eşinize huzurlu,iyi tatiller diliyorummm

Çok şaşırdım gerçekten hemşiresiniz ve doktor diye tanıtıyor oğluna yakıştırmadığı için.
Bu nasıl bir mantıktır aman Allahım,kendi kompleksleriüzerinden sizi kırıyorlar.
Sanırım gitmeme gibi bir lükse sahip değilsiniz ama hemşire olduğunuzu söyleme hakkına sahipsiniz.
Yerinizde olsam giderim,söylerim ve onun yalanından utanmasını sağlarım.

Köyleri deniz kenarı evleri müstakil denizi falan görüyor bunları düşünüp teselli buluyorum benim iki hafta daha iznim var ama eşim daha fazla çıkamaz ben kalan iznimi de memlekette geçireceğim bizim beraber sadece bir haftamız var kızı var 100 km bile uzaklıkta değil ta Ankara'dan oğlunu arıyor. Eşim her gün denize gideriz diyor ama pek güvenemiyorum orada büyüdüğü için beni unutur arkadaşlarına takılabilir. Gelen herkese konu açıldıkça hemşire olduğumu söyleyeceğim bunu söyleyen kayınvalidem karı koca köyde çiftçilik yapıyorlar. Nasıl bir zeka çözemedim. Dediğiniz gibi iyi yönlerini düşünüp kendimi motive edeyim.

Köyleri deniz kenarı evleri müstakil denizi falan görüyor bunları düşünüp teselli buluyorum benim iki hafta daha iznim var ama eşim daha fazla çıkamaz ben kalan iznimi de memlekette geçireceğim bizim beraber sadece bir haftamız var kızı var 100 km bile uzaklıkta değil ta Ankara'dan oğlunu arıyor. Eşim her gün denize gideriz diyor ama pek güvenemiyorum orada büyüdüğü için beni unutur arkadaşlarına takılabilir. Gelen herkese konu açıldıkça hemşire olduğumu söyleyeceğim bunu söyleyen kayınvalidem karı koca köyde çiftçilik yapıyorlar. Nasıl bir zeka çözemedim. Dediğiniz gibi iyi yönlerini düşünüp kendimi motive edeyim.

yani kafaya taktığına değimez git kocanla gir denize gelenlerle de lafı geçerse ben hemşireyim de kaynan donar kalır :27: geri kalan tatalini de bir güzel kendi ailenle geçirirsin pikniğe falan gidersin alışverişe gezmeye oh bee :16:

güzel düşün güzel olsun.......iyi tatiller...

Back
X