mükemmel ilişki var mıdır?

konni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
74
0
0
Ankara
sürekli merak ettigim bişey var bir ilişkide erkegin istedigi nedir bu sürekli aklıma takılıyor hem kıskanılmak hem rahat bırakılmayı istemek erkeklerin hepsimi böyle bilmiyorum ayrı hayatları mı olmalı bi noktada birleşen ? yada hep gördügüm birbirine aşkla bakan çiftlerin sırrı ne çok merak ediyorum:)

mükemmel aşk var tabiki.örnek benim:nazar: sadece erkeğin değil kadınında bu yazdıklarına ihtiyacı var.yani kendi özeline.ama benim ilişkimde kendi özeli diye birşey yok.bizim özelimiz var.herşeyimi bilir eşim bende onunkini.ama bu demek değilki yapışık ikiz gibi sürekli beraber olacaksın.aşk sadece ateşleyen bir kıvılcım ama sevgi ateşi sürekli yanık tutan tahtalar.erkeği yada kadını anlamaya çalışmayacaksın bence.anlayamayız çünkü tam anlamıyla.onların bakış açısıyla bizimki çok farklı.örneğin bir tartışma olsa erkek hemen unutur konuyu kapatır ama kadın en ince ayrıntısına kadar konuyu didikler.yaradılışımız böyle.kabullenmek zorundayız.kabullendiğimiz noktada zaten ilişki daim olur.yoksa kavga falan derken biter.

Hiç kimse dört dörtlük olmadığından mükemmel bir ilişkide yoktur.Yani arada sırada tartışma fikir ayrılığı olabilir.
Ama herzamanda kavga ediliyorsa sonu olmadan biter.

hiç bir insan mükemmel değilken
bir ilişkinin mükemmel olması imkansızdır bence
farklı kültürler ve farklı ailelerle büyümüş iki insan..
mükemmel ilişki yoktur bence ama mükemmel sevgi vardır
iki insan birbirini sever ve her şey mükemmel olmasa da
bibirine bakarkenki gözlerdeki o ışıltıdır mükemmel olan
çok felsefik konuştum ne bilim içimden geçenler:)

mükemmel aşk var tabiki.örnek benim:nazar: sadece erkeğin değil kadınında bu yazdıklarına ihtiyacı var.yani kendi özeline.ama benim ilişkimde kendi özeli diye birşey yok.bizim özelimiz var.herşeyimi bilir eşim bende onunkini.ama bu demek değilki yapışık ikiz gibi sürekli beraber olacaksın.aşk sadece ateşleyen bir kıvılcım ama sevgi ateşi sürekli yanık tutan tahtalar.erkeği yada kadını anlamaya çalışmayacaksın bence.anlayamayız çünkü tam anlamıyla.onların bakış açısıyla bizimki çok farklı.örneğin bir tartışma olsa erkek hemen unutur konuyu kapatır ama kadın en ince ayrıntısına kadar konuyu didikler.yaradılışımız böyle.kabullenmek zorundayız.kabullendiğimiz noktada zaten ilişki daim olur.yoksa kavga falan derken biter.

herşey karşılıklı tabi maşallah size canım allah ım daim etsin:):nazar::nazar::nazar:

hiç bir insan mükemmel değilken
bir ilişkinin mükemmel olması imkansızdır bence
farklı kültürler ve farklı ailelerle büyümüş iki insan..
mükemmel ilişki yoktur bence ama mükemmel sevgi vardır
iki insan birbirini sever ve her şey mükemmel olmasa da
bibirine bakarkenki gözlerdeki o ışıltıdır mükemmel olan
çok felsefik konuştum ne bilim içimden geçenler:)

:)haklısın canım gzl yazmışsın mükemmel ilişki bencede yok gibi ama bazen çok özeniyorum elle birbirine aşkla bakan çiftleri:)

tam mükemmel olmasa da mükemmele yakın ilişkiler var etrafımda..dışarıdan hayranlık uyandırıyorlar..fakat bir ilişkiyi karşılıklı özveriyle mükemmele yakın hala getirilebilir bence..

mükemmmel göreceli bir kavramdır.

kimisi para varsa herşey mükemmel der.. kimisi aşk varsa duygusal adamsa der, kimisi de kaynana sorunu yaşanmayan evlilkleri mükümmel bulur.

biz de eşimle aramızda ki aşkı mükkemmel yaşıyoruz. sıkça heran heryerde öpüşüp koklaşırız sürekli eleleyiz falan filan... ama bir sürü fikir ayrılıklarımız var...

yukardaki arkadaşa katılıyorum her insanın mükemmel anlayışı farklıdır.
ama iki insanın dialoğuna bakılırsa sürekli herşey canım cicim olmuyor her şey her zaman güllük gülistanlık olmuyor.zevkler aynı olsa anlayış farklı oluyor zeka aynı olsa istekler farklı olabiliyor ve hatta derlerki zıt karakterler birbirini çeker.bu yüzden bence yoktur.

ama anladığım kadarıyla siz mükemmel bir ilişki derken sanırım kavgasız gürültüsüz yumşacık çok sevgi dolu bir ilişki açısından sormuşsunuz bu soruyu.

bence hafif tartışmalar yaşanmalı ileri olmamak kaydıyla.

yukardaki arkadaşa katılıyorum her insanın mükemmel anlayışı farklıdır.
ama iki insanın dialoğuna bakılırsa sürekli herşey canım cicim olmuyor her şey her zaman güllük gülistanlık olmuyor.zevkler aynı olsa anlayış farklı oluyor zeka aynı olsa istekler farklı olabiliyor ve hatta derlerki zıt karakterler birbirini çeker.bu yüzden bence yoktur.

ama anladığım kadarıyla siz mükemmel bir ilişki derken sanırım kavgasız gürültüsüz yumşacık çok sevgi dolu bir ilişki açısından sormuşsunuz bu soruyu.

bence hafif tartışmalar yaşanmalı ileri olmamak kaydıyla.

evet sormak istedigim oydu kavgasız gürültüsüz sürekli ilgi olan ilişki ben 1 dn fazla bi ilşki yaşadım ama sürekli kavga ettik birbirimize tamamen zıttık o yüzden seviyoduk ama bi ilişkide kavga gürültüde olsa bi büyüsü vardır onu yakalayamadık işte onu soruyorum erkek ne ister üstüne düştügümde bunalıyor rahat bıraktıgımda sen beni sevmiyosun oluyodu bir türlü napcama karar veremedim bitti ama bu aklıma çok takılıyor..:)

mükemmmel göreceli bir kavramdır.

kimisi para varsa herşey mükemmel der.. kimisi aşk varsa duygusal adamsa der, kimisi de kaynana sorunu yaşanmayan evlilkleri mükümmel bulur.

biz de eşimle aramızda ki aşkı mükkemmel yaşıyoruz. sıkça heran heryerde öpüşüp koklaşırız sürekli eleleyiz falan filan... ama bir sürü fikir ayrılıklarımız var...

maşallah size aşkın büyüsünü yakalamışsınız demekk ki darısı banaaa:):61:

canım ilişkilerde hassas olmuyacaksın çünkü çok fazla ayrıntı aklını kurcalar durur hem sana hem karşındakine eziyettir.böyle değilsindir muhakkak ama bilmeni isterimki erkekler çok özverili olmuyor ilişkide bence bir bayanın çok sevmesi lazım erkeğin sevgisi bugünvar yarın yok derler sadakat özürlüler anlıyacağın(istisnalar hariç)bunu için bayanın daha çok sevmesi lazım bana öyle geliyorki sen bi ilişki yaşamak istemişsin mantıklıda bir insansın ama hatta o kadar mantıklısınki duyguların eksik.anlaşmak istiyosun sanırım ama bayanın sevmesi şart çünkü çoğu zaman bir erkek bayanın kalbinden etkilenr.bu arada herşeyin bir yzaılı saatinin olduğunada çok inanıyorum yeterki sen gönülden iste muhakka çıkacaktır karşına.:81:

canım ilişkilerde hassas olmuyacaksın çünkü çok fazla ayrıntı aklını kurcalar durur hem sana hem karşındakine eziyettir.böyle değilsindir muhakkak ama bilmeni isterimki erkekler çok özverili olmuyor ilişkide bence bir bayanın çok sevmesi lazım erkeğin sevgisi bugünvar yarın yok derler sadakat özürlüler anlıyacağın(istisnalar hariç)bunu için bayanın daha çok sevmesi lazım bana öyle geliyorki sen bi ilişki yaşamak istemişsin mantıklıda bir insansın ama hatta o kadar mantıklısınki duyguların eksik.anlaşmak istiyosun sanırım ama bayanın sevmesi şart çünkü çoğu zaman bir erkek bayanın kalbinden etkilenr.bu arada herşeyin bir yzaılı saatinin olduğunada çok inanıyorum yeterki sen gönülden iste muhakka çıkacaktır karşına.:81:

valla bilmiyorum canım bi ilşki yaşadım ama yürümedi fazla ayrıntıya iniyorum buna katılıyorum ama huyum bu kendimde sevmiyorum bunu yaşadıgım ilşkide çok sevmiştim onu hatta yaptıgı her hatayı görmezden gelecek kadr ama olmadı bende bi sorun olabilir sanırım karşımdakinden çok beklenti içine giriyorum akışına bırakmam iyi olur gibi me geliyor:):69:bende inanıyorum ona istedikten sonra elbet olur bayada sabırsızım sanırım:) :69::75:

Back
X