Mukeyyif'in Diyet Günlüğü

mukeyyif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
446
0
46
Gaziantep
mrb
sanırım buraya günlük yazmadan olmayacak.motive edilmeye ihtiyacım var.yoksa irademe sahip olamıyorum.bi kaç yere daha yadım ama en iyisi benmde bi günlüğüm olsun.
7 aylık i oğlum var.1.65 oyundayım.64 ile hamile kaldım bir ay öncesine kadar 67 olmuştum ama şimdi 70 kiloyum artık yediklerim bana kalıyor.o yüzden yarın bende başlıyorum.günlüğümü buraya yazarım.desteğinizi bekliyorum umarım zayıflarım.

bugün başadım diyete.karalıyım.bugünkü yediklerimi yazayım;
SABAH:iki diim kepek ekmeği(ekmeği zamanla azaltmayı düşünüyorum bi anda kesemiyeceğim)kirit kutusu kadar peynir,yumurta, çay

ÖĞLEN:bir dilim kepek ek.-bir kase nohut yemeği- bir kase pilav- 4 kaşık yoğurt
günlük 3 litre su içeceğim.vee egzersiz tabiki.bide sabah kalkabilsem yürüyüş

benm topiimi kimse takip etmiyor ama olsun ben yinede yazarak ne kadar yediğimi görüyorum.yazmayada drvam edicem
dün akşam bir dilim kepek ekmeği-bir kase pilav-birkase sebze yemeği-iki bardak ayran ve 3 litre su

bugün sabah:1 dilim ekmek-1 yumurta ile omlet-peynir çay

ar aöğünde elma
öğlen:1 kase pilav-1 kase yemek yarım kase yoğurt

Son düzenleme:
mukeyyıf bıde bak dıyet yontemlerı bolumunde bı topık var kılo verme adına bır yola cıktım dıye yazaıyo orayada gelebılırsın ben oradada yazıyorum hemde sohbet olur .. bıde destek olanlar daha cok nedersın...

günlüğümü tekrar tutmaya karar verdim.buraya yazıcağım.tukgay2000 senin yazını yeni okudum.bakıcam şimdi oraya
bu arada1 kilo verdim.ama benim yanlış yaptığım bişeyler v ar.
evet şimdi bugünün menüsünü yazıyorum.
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
kk kadar peynir
nescafe
bir avuç beyaz leblebi
öğlen
1 tabak yoğurtlu fellah köfte
1 adet portakal
akşam
2 kaşık pilav
2 tane haşlanmış patates
3 kaşık tavuk sote
1 kase karnıbahar haşlanmış yoğurtlu
3 lt su
bugün spor yapamadım:49:

slm günlüğüm bugünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğay ek.
peynir
nescafe
öğlen
2 kaşık pilav
1 kase yemek
aarada
elma
leblebi
akşam
1 kase etli yemek
1 kase yoğurt
yeşillik
1 adet portakal
2,5 lt su
spor yapamadım bugün
of ya ben ne zaman 2. kilomu verecem:5:

canım ben kaptanla konusuyum yer varsa bızde 6. takıma gelmek ıstermısın evap verde ben ona gore yazayım kaptanımıza.

selam
günlüğünüz hayırlı olsun.inşallah en kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız.azminiz bol olsun.:13:

mrb günlüğüm.bugün kendimi iyi hissediyorum.akşama kadar iyiydim ama akşam of hep yanlış zamanda kaçırıyorum.öğlen kaçırsamçokönemsemiyecem.ben en iyisiya daha arkenyiyeyim yada ikiara öğünyapayım.menüm
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1dilim peynir
1 yumurta
spor yaptım
arada 3-4 bardak çay
öğlen
1tabak yemek
arada 1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
akşam
1 dilim tam buğday
1 kase pilav
yarım kase yemek
2bardak çay
3lt su içtim yarın umarım daha dikkat ederim:5:artık 1 kilodaha verdiğimi görmek istiyorum:5:
1avuççekirdek

mukeyyif sana yazcam diye serenayin oraya yazmisim
kaptan gelsindedi acik var
ama bu hafta deneme suresi oburhaftaya kesin baslangic okey demi canim ona gore ismini gruba soyleyim

mrb günlüğüm.bugün kendimi iyi hissediyorum.akşama kadar iyiydim ama akşam of hep yanlış zamanda kaçırıyorum.öğlen kaçırsamçokönemsemiyecem.ben en iyisiya daha arkenyiyeyim yada ikiara öğünyapayım.menüm
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1dilim peynir
1 yumurta
spor yaptım
arada 3-4 bardak çay
öğlen
1tabak yemek
arada 1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
akşam
1 dilim tam buğday
1 kase pilav
yarım kase yemek
2bardak çay
3lt su içtim yarın umarım daha dikkat ederim:5:artık 1 kilodaha verdiğimi görmek istiyorum:5:
1avuççekirdek

mükeyyifcim günaydın:3:
menünde dikkatimi çeken şu oldu.menüde pilav varsa ekmek kesinlikle yeme canım.2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eşit unutma.birde pilav yiyeceksen mümkün olduğunca öğlen yemeye çalış.akşamki pilav dışında menün süper canım.bana kızma emi,birbirimize destek olmak için burdayız tatlım:13:

mükeyyifcim günaydın:3:
menünde dikkatimi çeken şu oldu.menüde pilav varsa ekmek kesinlikle yeme canım.2 kaşık pilav 1 dilim ekmeğe eşit unutma.birde pilav yiyeceksen mümkün olduğunca öğlen yemeye çalış.akşamki pilav dışında menün süper canım.bana kızma emi,birbirimize destek olmak için burdayız tatlım:13:

günaydın canm neden kızayım tam tersi çoksevindim.teşekkür ederim dikkate alıcam önerini.

mukeyyif sana yazcam diye serenayin oraya yazmisim
kaptan gelsindedi acik var
ama bu hafta deneme suresi oburhaftaya kesin baslangic okey demi canim ona gore ismini gruba soyleyim

canm sağol gelirim.deneme süresi nasıl yani kiloverip vermeme ile ilgili mi?bide ben sadece akşamları menümü yazabilirim sürekli giremiyorum.bu cuma yarışmalarına bakmıştım bi ara kuralları falan var sanırım.yani sorun olmaz değpil mi?

canm sağol gelirim.deneme süresi nasıl yani kiloverip vermeme ile ilgili mi?bide ben sadece akşamları menümü yazabilirim sürekli giremiyorum.bu cuma yarışmalarına bakmıştım bi ara kuralları falan var sanırım.yani sorun olmaz değpil mi?

kurallar kılo vermeyle degılde mesaj sayısıyla alakalı 5 msj atmalısın gunde
aksamları atamazmısın onları

Back
X