Mukeyyif'in Diyet Günlüğü

slm günlük bu gidişle sana vveda edicem sanırım.bugün kilo vermiş görünüyordum akşama kadar.akşam yazacaktım çok sevindim.ama tekra bi anda nasıl 1 kilo alıyroum.of ya bide cuma yarışmalarına katılmaya çalışıyorum.pesetmeküzereyim.10 gündr 1 kilo veremedim.:5::50::50:

bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
2-3 bardak çay
öğlen
1 kase pilav
2-3 kaşık yoğurt
akşam
1 dilim ekmek
1,5 kase çorba yoğurt
1 dilim baklava(regl oldum da çok canm çekti krizim tuttu aslında pek baklava sevmem ama işte yedim zaten kiloda veremedim)
sabah sporumu yaptım.leslie yürüyüş yapıyorum.3 lt su içtim
:50::50:

Son düzenleme:
slm günlük bu gidişle sana vveda edicem sanırım.bugün kilo vermiş görünüyordum akşama kadar.akşam yazacaktım çok sevindim.ama tekra bi anda nasıl 1 kilo alıyroum.of ya bide cuma yarışmalarına katılmaya çalışıyorum.pesetmeküzereyim.10 gündr 1 kilo veremedim.:5::50::50:

bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
2-3 bardak çay
öğlen
1 kase pilav
2-3 kaşık yoğurt
akşam
1 dilim ekmek
1,5 kase çorba yoğurt
1 dilim baklava(regl oldum da çok canm çekti krizim tuttu aslında pek baklava sevmem ama işte yedim zaten kiloda veremedim)
sabah sporumu yaptım.leslie yürüyüş yapıyorum.3 lt su içtim
:50::50:

günaydın canım:3:
menün bugün süper bence .mükeyyifcim sen akşamlarımı tartılıyorsun yoksa?:53: sabahları aç karnına çıplak bir şekilde tartıl.gerçek kilon odur canım. günlüğe veda etmek ne demek.duymamış olayım.:47: pes etmek yokk .bak yaza kadar çıtır hatunlar olacaz amaaa:21:

günaydın canım:3:
menün bugün süper bence .mükeyyifcim sen akşamlarımı tartılıyorsun yoksa?:53: sabahları aç karnına çıplak bir şekilde tartıl.gerçek kilon odur canım. günlüğe veda etmek ne demek.duymamış olayım.:47: pes etmek yokk .bak yaza kadar çıtır hatunlar olacaz amaaa:21:

canm teşekkür ederim.ben sabah akşam her zaman tartılıyorum.aslında hiç bi zaman olmadığım kadar hurslıyım.ama bazen sinirleerim bozuluyor.:47:görmek istiyorum.ben bide çok çabuk karamsarlaşıyorum karakter sanırım.neyse daha pes etmedim.evt benmde tekdileyim çıtır bir hatun olabilmek.:49:

sabah leslie yle yürüşümü yaptım.
öğleden sonra komşuya çıktım.oda hazırlamış bişeyler yemesem kırılacaktı.aldım mecburen
3 çatal kısır
1 dilim kek
1 dilim kurabiye
3 bardak tek şekerli çay
şimdiye kadar 1,5 lt su

serenay canm sabahki tartıldığım doğru ise ben 1 kilo daha verdim o zaman.
yuppy yuppy kilo verdim.:52::9::52::49::46::46::36::36:çok mutluyuuuum.ay bu beni çok motive etti.:10:

bugünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
leslieyle yürüyüş
öğleden sonra komşum çağırdı
1 dilim kek
1 tane kurabiye
2-3 çatal kısır
akşam
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 fincan kahve
1 avuç çekirdek
3 lt su

günaydın canım,tebrikler.:46:
daha nice 1 kilolar verirsin inşallah.:23:
şimdi 69 kilomusun.kilo çizelgen nerde bakim senin:44:

bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
öğlen
3-4 kaşık pilav
1 kase yoğurt
akşam
1 kase yemek
3 lt su
1 saat yürüyüş

bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 yumurta
öğlen
yaprak sarma
akşam
3 kaşık etyemeği
yoğurt
1 kaşık irmik helvası
3lt su

Merhaba hayırlı olsun günlüğün ;)
Umarım rahatça verirsin kiloları.. Yalnız bir uyarım olacak 2 kasık pirinç 2 kasık seker ile aynı seviyede arttırır insulin seviyesini sadece bı uyarı ;)

Merhaba hayırlı olsun günlüğün ;)
Umarım rahatça verirsin kiloları.. Yalnız bir uyarım olacak 2 kasık pirinç 2 kasık seker ile aynı seviyede arttırır insulin seviyesini sadece bı uyarı ;)

merhaba teşekkür ederim.uyarın için teşekkürler dikkate alıcam.pirinç pilavını zaten çok yemiyorum.bulgur pil.daha çok seviyorum.sütümüde artırıyor.

bugünkü menüm yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
öğlen
1 kase bulgur pilavı
2 -3kaşık yoğurt
arada
1 büyük bardak sütlü kahve
akşam
2 kaşık yemek
yarım kase yoğurt
1 elma
bugün 2,5 lt su içebildim
spor yapmaım bugünlere biraz moralim bozuk ister istemez etkiliyor:5::5:

bugünlerde bişey farkettim kızlar.ben bayadr tam buğday ekmeği yiyordum.bugünlerde alamadım normal ekmek yiyorum.normal ekmek beni daha çok acıktırıyor.gerçekten sağlıksız bu ekmek.pilav yemeyi tercih ediyorum nasıl olsa zaten eş değer.

Back
X