- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #2.661
platesle çok güzel sıkılaşıyorsun.
bende birkaç ay yaptıktan sonra bırakınca kötü oldum.
çocuklar olunca zor oluyor devam etmek((
canım numaranı kaydettim, arıycam seni ve inşallah bebişin ziyaretinede gelmek istiyorum ama sezeryanda ilk gün biraz sıkıntılı geçiyor o sebeple insanın gözü pek ziyaretçi filan görmek istemiyor . :) ertesi gün bomba gibi olacaksın inşallah harika günler seni bekliyor arkasından !!! :)
benim misafirlerim gelip gittiler bile. pzt si bir gün yıllık izin aldım tüm h.sonum ev temizliği ve ikram hazırlamakla geçti. zaten küçük bir bebek var evde bir de okul telaşına düştük perişandım yorgunluktan. bunun üzerine misafirlerim 1.5 saat oturup gittiler. o kadar hazırlık yapmıştım servis yapmaktan sohbet bile edemedim. tam oturuyordum ki "biz kalkalım" demediler mi ... neyse bunuda atlattık. (evime ilk kez geliyordu iş arkadaşlarım.)
artık bir çok şey geride kaldığına göre benimde spora başlama zamanım gelmiştir. 2 aydır yapmıyordum denize gidiyoruz diye , ama artık zamanıdır hem hala doğum öncesi kıloma dönememiş olmak hem de artık süt vermiyor olmam nedeniyle spor yapmam gerekiyor. ancak bunun için nasıl zaman bulucam bilemiyorum bebek küçükken daha çok zamanım oluyordu. ayrıca birde fotoğrafçılık kursu var ki aklım ona takılmış durumda. neyse mutlu pazarlar size, ben vermiş olduğum bu kısa aradan sonra ütüye başlıyorum :)) G Ö R Ü Ş Ü R Ü Z Z Z Z Z
evet sıkılaşmak için plates birebirmiş, hiç yapmdım ben. ama önce kilo vermeliyim, 52ye düşmeliyim, plates sonraki iş, bu kilolarla sıkılaşırsam vay halime :))) koşu bandı siparişi verdik zaten, gelir bugünlerde, bi kaç ay sonra vücudum eski düzenime girer, fazlalıklar gide, kalanları da yürüyüş yaparak vermeyi düşünüyorum, neyse ki boğazıma düşkün değilim ama iştahım açılmazsa iyidir :)
Aysegul hayirlisiyla saglikla alirsin insallah bebegini kucagina, kolayliklar diliyorum sana
selaaaamm Ayşegül girdi mi acaba sezeryana ayy keşke ben de tel.ini alsaydım yaaa!!
merak ettim.inşallah sağlıklı bi şekilde alır kucağına.
çiğdeemm gittiysen yaz buraya ayşegül giremez herhalde.
meyyal plates süper oluyo da ben yapamadım aylardır çok yoğun geçti bu yıl...
selaaaamm Ayşegül girdi mi acaba sezeryana ayy keşke ben de tel.ini alsaydım yaaa!!
merak ettim.inşallah sağlıklı bi şekilde alır kucağına.
çiğdeemm gittiysen yaz buraya ayşegül giremez herhalde.
meyyal plates süper oluyo da ben yapamadım aylardır çok yoğun geçti bu yıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?