Mülakat-ayakkabı-kıyafet ?

invain

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
52
30
Günlük hayatta babeti dahi zor giyen birisiyim ve 1 hafta sonra mülakatım var. (Devlet kurumu)
Siyah ceket pantolon ve beyaz gömlekle jilet misaliyim. Gelin görün ki ayakkabı sıkıntım büyük.
Boyum 1.78 :110:
Rugan tarzında şık bir babetim var fakat arkadaşım mülakat için olmaz rugan da olsa spor kalmış takımın altında dedi.
Topuklum da normal topuklu 5-6 cm herhalde. Kısa topuklu ayakkabı vs olayına girip yine yük olmak istemiyorum aileme. Bir de naçizane fikrim şık olmadığını düşünüyorum kısa topukların.
Ne dersiniz hanımlar topuklu çok mu dikkat çeker bende ? Ne yapmalıyım sizce ? :KK17:

Herkese güzel günler diliyorum. Teşekkür ederim :)

Bu arada kilom 59-60. (Buna göre yorum yapacaklar olabilir diye yazayım dedim)

Günlük hayatta babeti dahi zor giyen birisiyim ve 1 hafta sonra mülakatım var. (Devlet kurumu)
Siyah ceket pantolon ve beyaz gömlekle jilet misaliyim. Gelin görün ki ayakkabı sıkıntım büyük.
Rugan tarzında şık bir babetim var fakat arkadaşım mülakat için olmaz rugan da olsa spor kalmış takımın altında dedi.
Topuklum da normal topuklu 5-6 cm herhalde. Kısa topuklu ayakkabı vs olayına girip yine yük olmak istemiyorum aileme. Bir de naçizane fikrim şık olmadığını düşünüyorum kısa topukların.
Ne dersiniz hanımlar topuklu çok mu dikkat çeker bende ? Ne yapmalıyım sizce ? :KK17:

cnm babet olmaz uzun topuklu olmaz uygun fiyatlı kısa topuklu bir ayakkabı al bence. bu senin hayatın geleceğin için önemli ne olur ne olmaz

babet olur ama hafif topuğu varsa ve resmi kıyafetin altında iyi duruyorsa olur .Tanıdık birinden istesen bir günlüğüne topuklu ayakkabı

siyah ceket pantolon bence mulakat ıcın uygun degıl, burokratık gorunuyor, en azından ceketı grı yaparsanız cok daha guzel olur nacızane fıkrım :KK66:
ayakkabı olarak rugan topuksuz olabılır neden olmasın,zaten pantolon uzun paca ıse sıkıntı olmaz ama yıne de daha kıbar hafıf topuklu daha sık durur.
basarılar :)

Kendi topuklu ayakkabınızı giyip gidin ne olacak ki. Manken gibisiniz maş.kötü bişey mi bu :KK45:

Kendi topuklu ayakkabınızı giyip gidin ne olacak ki. Manken gibisiniz maş.kötü bişey mi bu :KK45:
babet olur ama hafif topuğu varsa ve resmi kıyafetin altında iyi duruyorsa olur .Tanıdık birinden istesen bir günlüğüne topuklu ayakkabı

Ayaklarım da 37-38-39 gibi herkesin giydiği numaralar değil. Bu öneriniz aklımın ucundan dahi geçmiyor bulamam yani :KK61:

siyah ceket pantolon bence mulakat ıcın uygun degıl, burokratık gorunuyor, en azından ceketı grı yaparsanız cok daha guzel olur nacızane fıkrım :KK66:
ayakkabı olarak rugan topuksuz olabılır neden olmasın,zaten pantolon uzun paca ıse sıkıntı olmaz ama yıne de daha kıbar hafıf topuklu daha sık durur.
basarılar :)

Tam da bürokrasi olduğu için siyah tercih ettim.Mesela Maliye Bakanlığı siyah dışında olunca hoş karşılamıyor. İşe girene kadar kuşku duymadan gönül rahatlığıyla giyerim diye düşünerek aldım siyah renk. Sağolun :KK52: Ayakkabı konusunda rahatladım kısa topuklu almasam bile.

Teşekkür ederim :KK23:Kötü değil elbette ama katı kurallar olunca düşünmeden edemiyor insan.

kısa topuklu bir ayakkabı bak bence, boyun uzun çok uzun topuk gitmez. babet olmaz bence, az topuklu daha bi resmi durur...

tKfL5dguYRQNro-f7_DD5DgPk6PfcD72oDwDxkO9BZRvkimgJYjoGvU4YedyjNz07PpNUfDEy7d3Ww_u6PnE0DL3RnjK59dXYSYK8LBKcwCWpqiufvhbNrx3CgZm3_bvCgGp60_p2WKzh2Ps4LvAlFs=w470-h313-nc

Şöyle bir ayakkabi bulabilirseniz hoş olur..

Çalışırken daha rahat davranabilirsiniz ama Iş görüşmelerinde mümkün olduğunca klasik görünmek en iyisidir. Siyah takım gayet uygun, devlette iş görüşmesi için ama rugan babet bence uygun değil. Rugan da olsa demiş arkadasınız ama aslında rugan iş görüşmesi için uygun değil, mümkünse içinde rahat hissedeceğiniz, kapalı yuvarlak burun en azından deri görünümlü bir topuklu ayakkabı edinin. Bu iş olmasa başka görüşmelere katılacaksınız, ilk izlenim önemli. Çalışmaya başlayınca telafi edersiniz ailenizin emeklerini.

hayırlı olsun adliye mülakatı mı

pantolonunuz ayakkabıyı tamamen kapatmıyor mu?
bilekte falan mı bitiyor? ona göre önereceğim:)

Çalışırken daha rahat davranabilirsiniz ama Iş görüşmelerinde mümkün olduğunca klasik görünmek en iyisidir. Siyah takım gayet uygun, devlette iş görüşmesi için ama rugan babet bence uygun değil. Rugan da olsa demiş arkadasınız ama aslında rugan iş görüşmesi için uygun değil, mümkünse içinde rahat hissedeceğiniz, kapalı yuvarlak burun en azından deri görünümlü bir topuklu ayakkabı edinin. Bu iş olmasa başka görüşmelere katılacaksınız, ilk izlenim önemli. Çalışmaya başlayınca telafi edersiniz ailenizin emeklerini.

Ruganın uyumlu olacağını düşünmüştüm iyi bilmeyince tabi... :) birkaç günüm daha var olmadı gidip bakayım belki içime sinen kısa topuk bulurum :KK64:

hayırlı olsun adliye mülakatı mı

Hayır Bakanlık müfettişliği için :)

pantolonunuz ayakkabıyı tamamen kapatmıyor mu?
bilekte falan mı bitiyor? ona göre önereceğim:)

Evet hafif daralıyor paçası ve bilekte bitiyor. Topukluyla çok beğenerek aldım aslında bundan sonrası için de iş hayatında giyerim diye hemen saldırdım :KK49:

Ruganın uyumlu olacağını düşünmüştüm iyi bilmeyince tabi... :) birkaç günüm daha var olmadı gidip bakayım belki içime sinen kısa topuk bulurum :KK64:

Hayır Bakanlık müfettişliği için :)

Evet hafif daralıyor paçası ve bilekte bitiyor. Topukluyla çok beğenerek aldım aslında bundan sonrası için de iş hayatında giyerim diye hemen saldırdım :KK49:
eğer ayakkabıyı pantolon kapamıyorsa bence de babet denemeyin. bu şekilde bir ayakkabı iyi olur. ayrıca gider olarak değil yatırım olarak düşünün:) işe başladıgınızda anne babanıza kat kat ödersiniz nasılsa dert etmeyin:)
pr_02_6624_min.jpg

resmi var mi kuzu takiminin ve rugan ayakkabılarının.
boyle cok havada kalıyor
bir de pantolon hangi hizada bitio onu da solemen lazım.

X