Mülakatim :(

Gecmis olsun
Evet saka gibi
nasil duyarsizlar
uzulme insallah karsina cok daha hayirlisi cikar

Allah razi olsun
İnsanlık haklı hata yapılır da yani büyük bi şirketti..
Hic mi cv mi okumadılar anlamıyorum
Önce gel dedi ik bi dk sonra falan geri aradi açtım yeterli pozisyon yok dedi şok oldum dondum kaldım sen gel pozisyon açıldığında mülakat yaparız dedi kem kum ettim saf gibiydim şirkete gidesim falan kalmadı bayramdan sonra haberlesiriz dedi tmm dedim
Ama tabiki gitmeyi düşünmüyorum
nişanlimin amcasi orada çalışıyordu onu aradık ne demek istedi falan diye
Bana dedigi yanlışlık olmuş .. Mühendis şanmislar ama pozisyon açılırsa mulakattada basarili olursam cagirirlarmis ama pek iibf lilere pozisyon açılmıyomus.....
Ölme eşeğim ölme ...
Tarihte ilkim sanırım ....
Hakkımda hayırlısı olması için dua ediyordum hayırlısı buymuş demekki hic üzülmüyorum ...

Gecmis olsun
Evet saka gibi
nasil duyarsizlar
uzulme insallah karsina cok daha hayirlisi cikar

Allah razi olsun
İnsanlık hali hata yapılır da yani büyük bi şirketti..
Hic mi cv mi okumadılar anlamıyorum
Önce gel dedi ik bi dk sonra falan geri aradi açtım yeterli pozisyon yok dedi şok oldum dondum kaldım sen gel pozisyon açıldığında mülakat yaparız dedi kem kum ettim saf gibiydim şirkete gidesim falan kalmadı bayramdan sonra haberlesiriz dedi tmm dedim
Ama tabiki gitmeyi düşünmüyorum
nişanlimin amcasi orada çalışıyordu onu aradık ne demek istedi falan diye
Bana dedigi yanlışlık olmuş .. Mühendis şanmislar ama pozisyon açılırsa mulakattada basarili olursam cagirirlarmis ama pek iibf lilere pozisyon açılmıyomus.....
Ölme eşeğim ölme ...
Tarihte ilkim sanırım ....
Hakkımda hayırlısı olması için dua ediyordum hayırlısı buymuş demekki hic üzülmüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…