- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
Kadinlar hemcinslerinin kilik kiyafetine erkeklerden daha cok dikkat ederler. Fazla iddiali bulduklari birini is icin bicilmis kaftan olsa bile istemeyebilirler. Bence yaz gunu cekete hic gerek yok. IK.ci da abarttigini dusunur. Boru paca pantolon evet cok hos olur. Topuklu da illa giyeceksen simdi stilettolar cok moda ve kumas pantolonla cok hos duruyorlar.
Netten bi yazıda okumuştum burnu acık giymemeliymiş ben de burnu kapali siyah babetin topuklulari oluyorya bulabilirsem oyle bisey aliyim mi ?
Ceket de mahveder beni bu sicaktabi de kizaririm ben rezil olirum rahat edemem bluzum sifon lastikli sik bi bluz olur ins
Bulursunuz mutlaka deichmann a bakın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mulakatım ıcın aldıklarım sunlar yorumlarınızı beklıyorum arkadaslarbu arada kımse albumume bakıp mulakat kıyafetıme yorum yapmadıgı ıcın resmımı sıldım
lutfen ayakkabı ve cantama yorum yapın coooooooooookkkkkkkkk heyecanlıyım
Eki Görüntüle 1183794
Eki Görüntüle 1183797
Gayet hoş . Yeni gördüm konunu profiline geldim ama evet silmişsin :)
Mülakatın ne zaman umarım istediğin gibi olur her şey.
madem bakan bı arkadası buldum hemen eklıyorum tekrardan
mulakatım ıcın aldıklarım sunlar yorumlarınızı beklıyorum arkadaslarbu arada kımse albumume bakıp mulakat kıyafetıme yorum yapmadıgı ıcın resmımı sıldım
lutfen ayakkabı ve cantama yorum yapın coooooooooookkkkkkkkk heyecanlıyım
Eki Görüntüle 1183794
Eki Görüntüle 1183797
sonund aekleyebıldımTamam bekliyorum merakla
yok herkese acık ekleyememıstım sımdı ekledım begenmenıze de cok sevındım cantada tereddutluydum cunkuEkledin mi albümün kapalı sanırım arkadaş olmayanlara :26:
ayyyyyyy ınsallah bu ıse cok ıhtıyacım var ama tabı ık ya oyle demeyecegımGayet güzel. İnşallah istediğiniz gibi olur her şey :)
yok herkese acık ekleyememıstım sımdı ekledım begenmenıze de cok sevındım cantada tereddutluydum cunku
Canım ben göremiyorum albümünü neden acaba .
bır tane daha attım ve yakından cekım ıkıncısı mezunıyetımde gıymıstımCanım ben göremiyorum albümünü neden acaba .
bır tane daha attım ve yakından cekım ıkıncısı mezunıyetımde gıymıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?