• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mülakatim :(

Eklentiler

• $10172751_251715995031570_2938498241129257754_n.webp
    $10172751_251715995031570_2938498241129257754_n.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Fotoğrafı ben de göremedim canım ayakkabın çantan gayet hoş çok iddialı da değil kendine güven alırsın inşallah bu işi :)

cok tesekkur ederım ' cok ıddıalı degıl ' ızlenımını yakalayabıldıysem ne mutlu bana :34:
ınsallah alırım ısı ve ınsallah ıs arayan herkes umdugu ıstedıgı ıse kavusur :21::21::21::21::21:
kendını tanıt dedıklerınde annemı babamı egıtım hayatımı tanıtcam degıl mı ???

hıh şimdi oldu şükür ya :)) . güzel bir kombin canım . aldığın ayakkabı ile daha şık durucak ayrıca

Son düzenleme:
hıh şimdi oldu şükür ya :)) . güzel bir kombin canım . aldığın ayakkabı ile daha şık durucak ayrıca

ama nasıl sılıcem sımdı bunu :52::52:
ustumdekılastıklı alt tarafı ve o kolye gıbı sey kendılıgınden var ben takmadım cnm ıns olur
kendı kendıme prova yapıyorum bazen delı gıbı :52::52::52:

cok tesekkur ederım ' cok ıddıalı degıl ' ızlenımını yakalayabıldıysem ne mutlu bana :34:
ınsallah alırım ısı ve ınsallah ıs arayan herkes umdugu ıstedıgı ıse kavusur :21::21::21::21::21:
kendını tanıt dedıklerınde annemı babamı egıtım hayatımı tanıtcam degıl mı ???

Amin inşallah ben de yeni mezun oldum Allah hepimizin gönlündeki işi nasip etsin :)
Kendini tanıt dediklerinde eğitiminden bahset anne babandan bahsetmene gerek yok diye düşünüyorum ama kendine güven en önemli şey bu bence. Diksiyon da çok önemli.

Amin inşallah ben de yeni mezun oldum Allah hepimizin gönlündeki işi nasip etsin :)
Kendini tanıt dediklerinde eğitiminden bahset anne babandan bahsetmene gerek yok diye düşünüyorum ama kendine güven en önemli şey bu bence. Diksiyon da çok önemli.
dıksıyon egıtımıalmadım cnm duzgun konusabıldıgımı dusunuyorum dil de kırmam kendım gıbı konusurum :52:
yenı mezun olmanın dezavantajı ıs tecrubesızlıgı malesef :50::50::50: ben staj da yapmadım offfff :50:
ben netten arastırma yaptım bıraz kendını tanıt dedıklerınde kronolojık olarak su su dogumluyum adım su surada lıse okudum burada unı okudum okurken ıng sertıfıkamı aldım anne su ısı babam su ısı yapıyo su kadar kardesım var falan deyın dıyolar
hıc katıldın mı mulakatlara

ama nasıl sılıcem sımdı bunu :52::52:
ustumdekılastıklı alt tarafı ve o kolye gıbı sey kendılıgınden var ben takmadım cnm ıns olur
kendı kendıme prova yapıyorum bazen delı gıbı :52::52::52:

Canım bende ibff mezunuyum . Kps ye girdim sonuçları bekliyorum olursa kurum sınavı sonra mülakat .
En nefret ettiğim şeydir mülakatlar ama olmadan olmuyor işte benimde deneyimim yok üstelik.
O yüzden seni anlıyorum rahat olmaya çalış kendin gibi ol dua et olmazsa dünyanın sonu değil diye düşün ama kendine güven.
Nasıl siliceksin resmi bilmiyorum ki bilen biri varsa cevaplasın :1:

Canım bende ibff mezunuyum . Kps ye girdim sonuçları bekliyorum olursa kurum sınavı sonra mülakat .
En nefret ettiğim şeydir mülakatlar ama olmadan olmuyor işte benimde deneyimim yok üstelik.
O yüzden seni anlıyorum rahat olmaya çalış kendin gibi ol dua et olmazsa dünyanın sonu değil diye düşün ama kendine güven.
Nasıl siliceksin resmi bilmiyorum ki bilen biri varsa cevaplasın :1:

nese cnm uzaktan olan bı resmımı eklemıstım zaten ama bılen varsa cok ıyı olur :52:
benım hem tecrubeye hem de maddı yonden gercekten cok ıhtıyacım var o yuzden cok heecanlıyım aslında
aahhhhhh o kpss ye bende gırdım haazırlanmamsıtım zaten o yuzden berbat gectı ınsallah emegınızın karsılıgını alırsınz
kurum mulakatları bence daha zor Allah yardımcımız olsun
bu ıs olmazsa dıger mulakatlrda da bunları gıycem mulakat kıyafetım bunlar :52::52::52::52:

dıksıyon egıtımıalmadım cnm duzgun konusabıldıgımı dusunuyorum dil de kırmam kendım gıbı konusurum :52:
yenı mezun olmanın dezavantajı ıs tecrubesızlıgı malesef :50::50::50: ben staj da yapmadım offfff :50:
ben netten arastırma yaptım bıraz kendını tanıt dedıklerınde kronolojık olarak su su dogumluyum adım su surada lıse okudum burada unı okudum okurken ıng sertıfıkamı aldım anne su ısı babam su ısı yapıyo su kadar kardesım var falan deyın dıyolar
hıc katıldın mı mulakatlara

Yok canım hiç katılmadım sınıf öğretmenliği mezunuyum ben kolejlere başvurursam aynı heyecan bende de olacak galiba :1: Sonuçlarını yaz buraya oldu mu? Hayırlısı olsun dua ederim senin için :34:

Yok canım hiç katılmadım sınıf öğretmenliği mezunuyum ben kolejlere başvurursam aynı heyecan bende de olacak galiba :1: Sonuçlarını yaz buraya oldu mu? Hayırlısı olsun dua ederim senin için :34:
Allah razı olsun cok sagolun ben de duacınızım emın olun :21::21::21::21::54::54::54:
tabı yazıcam ınsallah telefon beklıyorum ıkı hafta sonra mulakata cagırcaz dedıler ıkıncı haftadayım cagırı cagırmaz gıdıcem cunku baska sehırde ıs yerı

nese cnm uzaktan olan bı resmımı eklemıstım zaten ama bılen varsa cok ıyı olur :52:
benım hem tecrubeye hem de maddı yonden gercekten cok ıhtıyacım var o yuzden cok heecanlıyım aslında
aahhhhhh o kpss ye bende gırdım haazırlanmamsıtım zaten o yuzden berbat gectı ınsallah emegınızın karsılıgını alırsınz
kurum mulakatları bence daha zor Allah yardımcımız olsun
bu ıs olmazsa dıger mulakatlrda da bunları gıycem mulakat kıyafetım bunlar :52::52::52::52:

Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah olur .

Nasil makyaj yapacaksin canim :)
Puruzsuz bir ten makyaji eyeliner rimel parlatici nasil.
Kıyafetler çok hoş..

Evet haklisin cnm ama parlatici surmeyi düşünmüyorum mat acık renkli bi dudak kalemi ve cok cok az nemlendirici surmeyi düşünüyorum cnm malum ramazan oruclu giderim buyuk ohtimal o yuzden sadece kalem de surebilirim
Bb krem almistim maybellinenin onu kullancam çok begenmistim tavsiye ederim herkese bu arada :1:
Şeftali tonunda hafif bi allik eyeliner ve rimel saclarimi da sadece duzlestircem kendim cnm
Koyafet için de çok teşekkür ederim hepimizin hakkinda hayırlısı olur insallah:21:

Son düzenleme:
Back
X