- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
Allah Allah nıye kı tuh ya ama buraya ekleyınce sılınıyor mu kı tmmyukleyımBence buraya yükle sonra sil yıne yok çünkü![]()
Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah nıye kı tuh ya ama buraya ekleyınce sılınıyor mu kı tmmyukleyımBence buraya yükle sonra sil yıne yok çünkü![]()
Fotoğrafı ben de göremedim canım ayakkabın çantan gayet hoş çok iddialı da değil kendine güven alırsın inşallah bu işi :)
hıh şimdi oldu şükür ya :)) . güzel bir kombin canım . aldığın ayakkabı ile daha şık durucak ayrıca
cok tesekkur ederım ' cok ıddıalı degıl ' ızlenımını yakalayabıldıysem ne mutlu bana
ınsallah alırım ısı ve ınsallah ıs arayan herkes umdugu ıstedıgı ıse kavusur
kendını tanıt dedıklerınde annemı babamı egıtım hayatımı tanıtcam degıl mı ???
dıksıyon egıtımıalmadım cnm duzgun konusabıldıgımı dusunuyorum dil de kırmam kendım gıbı konusurumAmin inşallah ben de yeni mezun oldum Allah hepimizin gönlündeki işi nasip etsin :)
Kendini tanıt dediklerinde eğitiminden bahset anne babandan bahsetmene gerek yok diye düşünüyorum ama kendine güven en önemli şey bu bence. Diksiyon da çok önemli.
ama nasıl sılıcem sımdı bunu
ustumdekılastıklı alt tarafı ve o kolye gıbı sey kendılıgınden var ben takmadım cnm ıns olur
kendı kendıme prova yapıyorum bazen delı gıbı![]()
Canım bende ibff mezunuyum . Kps ye girdim sonuçları bekliyorum olursa kurum sınavı sonra mülakat .
En nefret ettiğim şeydir mülakatlar ama olmadan olmuyor işte benimde deneyimim yok üstelik.
O yüzden seni anlıyorum rahat olmaya çalış kendin gibi ol dua et olmazsa dünyanın sonu değil diye düşün ama kendine güven.
Nasıl siliceksin resmi bilmiyorum ki bilen biri varsa cevaplasın![]()
dıksıyon egıtımıalmadım cnm duzgun konusabıldıgımı dusunuyorum dil de kırmam kendım gıbı konusurum
yenı mezun olmanın dezavantajı ıs tecrubesızlıgı malesefben staj da yapmadım offfff
ben netten arastırma yaptım bıraz kendını tanıt dedıklerınde kronolojık olarak su su dogumluyum adım su surada lıse okudum burada unı okudum okurken ıng sertıfıkamı aldım anne su ısı babam su ısı yapıyo su kadar kardesım var falan deyın dıyolar
hıc katıldın mı mulakatlara
Allah razı olsun cok sagolun ben de duacınızım emın olunYok canım hiç katılmadım sınıf öğretmenliği mezunuyum ben kolejlere başvurursam aynı heyecan bende de olacak galibaSonuçlarını yaz buraya oldu mu? Hayırlısı olsun dua ederim senin için
![]()
Allah razı olsun cok sagolun ben de duacınızım emın olun
tabı yazıcam ınsallah telefon beklıyorum ıkı hafta sonra mulakata cagırcaz dedıler ıkıncı haftadayım cagırı cagırmaz gıdıcem cunku baska sehırde ıs yerı
Tamam canım sana bol şans diliyorum![]()
nese cnm uzaktan olan bı resmımı eklemıstım zaten ama bılen varsa cok ıyı olur
benım hem tecrubeye hem de maddı yonden gercekten cok ıhtıyacım var o yuzden cok heecanlıyım aslında
aahhhhhh o kpss ye bende gırdım haazırlanmamsıtım zaten o yuzden berbat gectı ınsallah emegınızın karsılıgını alırsınz
kurum mulakatları bence daha zor Allah yardımcımız olsun
bu ıs olmazsa dıger mulakatlrda da bunları gıycem mulakat kıyafetım bunlar![]()
ayyyyyyy ınsallah bu ıse cok ıhtıyacım var ama tabı ık ya oyle demeyecegım![]()
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah olur .
Amin insallah hepimizin cnm
Hayırlısıyla olur inşallah :) Kıyafetinizi de beğendim, uygun duruyor![]()
Nasil makyaj yapacaksin canim :)
Puruzsuz bir ten makyaji eyeliner rimel parlatici nasil.
Kıyafetler çok hoş..