Mülakatlarda Sürekli Elenmek

kızlar aslında benim son görüştüğüm alanımla alakalı çok büyük bir kimyasal üreticisiydi.
beni eleme sebepleri ders program yoğunluğumun belli olmamması ve sınıf olarak küçük olmammış.
yani mühendisliğin en zor derslerini henüz vermediğim için devamlılığmın sorun çıkarabilecek olmasıymış.
yoksa baya olumlu geçmişti.

aslında benim son görüştüğüm alanımla alakalı çok büyük bir kimyasal üreticisiydi.
beni eleme sebepleri ders program yoğunluğumun belli olmamması ve sınıf olarak küçük olmammış.
yani mühendisliğin en zor derslerini henüz vermediğim için devamlılığmın sorun çıkarabilecek olmasıymış.
Gelecek yaza bir daha basvurursunuz

Yeni mezunlar bile deneyim olmadığı için 6 ay iş bulmakta zorlanıyor bu aralar. Sen bir de mezun değilsin daha çok arşınlaman lazım iş kovalamayı..

İş hayatında deneyimsiz birinin iş bulması zor kabul ediyorum da sizin niye bu kadar meşakkatli bir süreç oldu ki?
Aslında benimki biraz uzun bi hikaye. Dışardan bakıldığında süper kurumsal bi şirkette çalışıyorum. Şartları iyi. Yaşadığım şehirde de daha iyi şartlara sahip bir yer bulmak zor. Spesifik bir birimde çalışıyorum, yani ben burda a biriminde çalışıyorum ama bu birim dışardaki karşılığı hep ab birimi ac birimi birlikte gibi geçiyor. Sadece a bilen aramıyorlar yani. Kurumumda yer değiştirip o b birimini veya c birimini öğrenmeme de izin verilmiyor eşek gibi bindiler sırtımıza sürünüyoruz işte.

bugün 2.ci mülakatıma girdim kendi alanımda tamamen ilgili bir firmaydı.
ona rağmen elendim.
artık ne yapacağımı bilmiyorum artık elenmekten yoruldum.
İkinci mülakatta mı yoruldun Vanessa? Sevgili peşinde koşarken hiç yorulmadın ama?Sahi kaynvalden nasıl?

kızlar aslında benim son görüştüğüm alanımla alakalı çok büyük bir kimyasal üreticisiydi.
Stajyer olaraksa olabilir. Yetkinlik gereken alan ise daha yolun başındakilerın o alan hakkında bilgisi yoktur diye istememişlerdir. Çalışan olaraksa niye sizi alsınlar ki? Mezun değilsiniz.

ben soyleyince aliniyorsun ama zaten okudugun okul ve bolumden kaynakli senin hemen staj bulman zor. hazirlanmis bir dosyan yok, referansin yok. bu yazi bosver artik gecti. onumuzdeki yaz okulundaki hocalarla beraber bir staj bul kendine. simdi onumuzdeki donemin derslerine ufaktan calisabilirsin sinyal vs varsa. lab yapacaginiz islere bakabilirsin gecen senenin syllabusina ulasabilirsen.

Back
X