- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
-
Olur neden oasin o sekilde giyebilirsin
siyah bol pantolon,içine yuvarlak yaka beyaz sade tşört,siyah çok sade desensiz tunik gömlek tarzıda olur uzun..uygun eşarp ama spor tarz olsun..topuklu mat deri ayakkabı..Adalet bakanlıgının sınavına girmiştim, sınavı gectim haftya mülakata gircem inş.. Ben başörtülüyüm önceki sınavda serbestlik yoktu o yüzden acık girmiştik mülakata filan ama ben kaldım gecemedim. O zaman ceket pantolon giymiştim.. Şimdiyse nası giyincem bilmiyorum sırf ceket pantolon başörtüsüyle pek hoş olmaz gibi geliyo bana :/ kıyafet cok renkli dahi olmamalı..malumunuz adliyeler çok fazla resmiyet içerir. sonrasında deil de mülakatta kıyafet cok önemli... Mülakata bi hakim bi savcı bide üye gircekyani baya ciddi bi ortam.. Ben cok sıkıştım düşünmekten :/ uzun gömlek tunik tarzı olur mu acaba ya pantolon üstüne... Ceket etek bana olmuyo malesef boyum kısa
Hayırlı olsun umarım olumlu sonuclanır mulakatınız. Ben avukatım, adli yargı mulakatlarından biliyorum cok gergin bir ortam olacak. Tavsiyem takım elbise giymeniz yonunde. Bu arada ne sınavına girmistiniz, ne mezunusunuz ozel degilse soyler misiniz?Adalet bakanlıgının sınavına girmiştim, sınavı gectim haftya mülakata gircem inş.. Ben başörtülüyüm önceki sınavda serbestlik yoktu o yüzden acık girmiştik mülakata filan ama ben kaldım gecemedim. O zaman ceket pantolon giymiştim.. Şimdiyse nası giyincem bilmiyorum sırf ceket pantolon başörtüsüyle pek hoş olmaz gibi geliyo bana :/ kıyafet cok renkli dahi olmamalı..malumunuz adliyeler çok fazla resmiyet içerir. sonrasında deil de mülakatta kıyafet cok önemli... Mülakata bi hakim bi savcı bide üye gircekyani baya ciddi bi ortam.. Ben cok sıkıştım düşünmekten :/ uzun gömlek tunik tarzı olur mu acaba ya pantolon üstüne... Ceket etek bana olmuyo malesef boyum kısa
siyah bol pantolon,içine yuvarlak yaka beyaz sade tşört,siyah çok sade desensiz tunik gömlek tarzıda olur uzun..uygun eşarp ama spor tarz olsun..topuklu mat deri ayakkabı..
Me
Hayırlı olsun umarım olumlu sonuclanır mulakatınız. Ben avukatım, adli yargı mulakatlarından biliyorum cok gergin bir ortam olacak. Tavsiyem takım elbise giymeniz yonunde. Bu arada ne sınavına girmistiniz, ne mezunusunuz ozel degilse soyler misiniz?
Esarbınız kesinlikle rengarenk ve kocaman desenli olmasın bu arada. Sade bir model tercih edin. Tekrar basarılar:)
Koyu renk dopiyes giy, beyaz gomlek ya da bluz, sal takma esarp tak
:) etek (elbise ya da) ceket takim demek, ceket uzun olur genelde kalcayi orter, kamu mulakatlari icin en uygunu da budurŞey döpiyes necok duydum da hic merak etmemiştim noldugunu :/ nası bişi ki o
ortam dolayısıyla dedim..beyaz tşört içinde sade ve şık olur..Bol pantolon iyimiş aslında. Pantolonla gömleğin siyah olması cok koyu olmazmıki acaba
döpiyes bol pantolon cekette olur değilmi..paçalar bol ulunca topuklu ayakkabıyı örter 5 cm uzun görünme şansı:)Koyu renk dopiyes giy, beyaz gomlek ya da bluz, sal takma esarp tak
Dogru soyluyosun pantolon da olur atlamisim, yani erkeklere takim elbise denenin hanim versiyonu gibi iste :)döpiyes bol pantolon cekette olur değilmi..paçalar bol ulunca topuklu ayakkabıyı örter 5 cm uzun görünme şansı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?