Multikistik over olanlar, gelin konuşalım.

iklim

canim kizlarim
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
9.980
17
408
*multikistik over hastalık değildir sadece bir ultrason bulgusudur !!*
Benim sorunum bu aranızda aynı sorunu yaşayanlar varsa gelin konuşalım kızlar ..
1 aydır glukofen 850 mg kullanıyorum
1 hafta sonrada aşılama iğnelerime başlıycam inş hayırlısı hakkımızda

merhaba bu msj görürmüsünüz bilemiyorum ama bendede multikistik over ve hamile kalamıyorum bana yol gösterirmisiniz?

mco tam olarak nedir arkadaşlar açıklar mısınız? sanırım bende de var ama emin değilim.doktor pco dedi bana ama adetlerim düzenli,kist yok,daha doğrusu 2 ay önce vardı soğan kürüyle temizlendi.ama ultrasonda pco görüntüsü vardı.hormon tahlillerim normaldi.şi,mdi de normal.yumurtalıklarım çok yumurtluyo.yumurtalarım gelişemiyor.ben mco lumuyum? pcolu muyum?

selam moonlight mco pco in kardeşiymiş . yani pco kadar dert edilecek bir şey değilmiş çok konu yok bunla ilgili yalnız ufak bir tedavi ile iş çözülebiliyomuş ama ben daha bu evrelerden geçmedim bebek istiyorum ama hergün dua ediyorum doğal yollardan olsa diye herneyse bu rahatsızlıkta yazdığın gibi çok yumurtan oluyor anladığım kadarıyla yeterli şekilde yumurtala büyümediği için döllenme olamıyor ve hamilelikte olmuyor bence bir inisülin direncine baktır bende var çünkü benim tehşis de yeni koyuldu glucophage kullanıyorum ve rahim filmim istendi eşimdende sperm testi bunlara göre bir tedavi uygulanacak ama benim hiç dirayetim yok malesef dr gittiğimde o koltuğu görüp muayene olduğumda ben darmadağın oluyorum bu arada kiloda vermem gerekliymiş rabbim isteyene tez zamanda versin işallah sanada tabi bu arada benim adetlerim düzensizdi bir tek onuda kiloya bağladılar diğer kan tahlillerimin hepsi iyiydi şükür

bana da cogu doktor pco sun dedi ama bana acıbademde multi kistik over tesihi konuldu

Bana gittigim doktor pci dedi acibadem bakirkoyr gitmeye basladim aslinda basit duzunsizlik sorunum varmis kist degiis 5aylik takip ve tedacidrn sonra suan 19+3 hamileyim

Melih beye mi cnm...bende eskisehirden gittim Enson mine hnm a bayaa ilgilendi sağolsun
bakalım olmuyor sa melamin bi bildiği vardır her şeyin hayırlısı bugün is burnumdan geldi cok yoruldum. ..herneyse işten atılma kaygısı vardır melamin bi bildiği...

evet canm melih bey doktorum kendisinden cokta memnunum. Umarim hayirli zamanda sende guzel haberler alip aramiza katilirsin ☺️

Bende ona gittim multikistik over tesisi o koydu şimdi bizim bi akraba doktor onun iyi tanıdığı doktor var oda bana femara verdi üç ay kendim takip etme bakalım bu aksam öyle kötüyüm ki esimde bende bankacı yiz onun hedef baskısı benim işyeri sorunlarım bilmiyorum allah in bi bildiği herseyin bi zamanı vardır diye düşünüyorum olmuyorsa vardır bildigi

Kızlar bende pko var adetlerim sogan kuru ve bal tarcin corekotuyla düzene girdi ama buraya yazılanları okuyunca mko olabilirmiyim diye düşündüm kızlar kendi kendimze anlayabiliyormuyuz mko mi pko mu oldugumuzu

ben hamile kalmıştım ama kaybettim bebeği tekrar aynı yldan başlıcam sizler ne alemdesiniz

Bana ilk dr um polikistik over belirtilerin var ama kilon vs tipik pco gibi diil demişti son gittigimde -dr um değişti- sen pco diil mco sun dedi.ama tedavimiz ilk günkü şekliyle devam ediyo

yaşım 28. gebzede yaşıyorum. erkek kısırlığım var. evlilik düşüneniniz varsa konuşmak tanışmak isterim.

Merhaba bayanlar bende mko luyum ama şuan 8 aylık bebeğim var aşılama ile hamile kaldım bunj önce allah sonra doktoruma borçluyum

Merhaba bayanlar bende mko luyum ama şuan 8 aylık bebeğim var aşılama ile hamile kaldım bunj önce allah sonra doktoruma borçluyum
maşallah Allah size bağışlasın ben henuz evli diilim ama ileride doğal yollarla bile hamile kalabilirsin demişti doktorum..şu an en büyük sıkıntım sürekli ilaç kullanıyo olmak

maşallah Allah size bağışlasın ben henuz evli diilim ama ileride doğal yollarla bile hamile kalabilirsin demişti doktorum..şu an en büyük sıkıntım sürekli ilaç kullanıyo olmak
inş kalırsınn cnm bende çok ilaç kullandım çok kilo aldım ikinci için de korunma dedi doktorum bana hamile kalmam zor die kısmet bakalım

inş kalırsınn cnm bende çok ilaç kullandım çok kilo aldım ikinci için de korunma dedi doktorum bana hamile kalmam zor die kısmet bakalım

Merhaba size özel mesaj atamıyorum mesaj kutunuz kapalı sanırım bir kaç soru sormak istiyorum yanıtlarsanız çok memnun olurum. Doktor kontrolünde multikistik olduğumu öğrendim aslında önceden böyle bir sorunum yoktu sadece bir kaç aydır iyi bir şekilde adetim sökülmüyor bu nedenle olduğunu düşünüyorum. Bizde bebek düşünüyoruz siz aşılama ile hamile kalmışsınız Allah bağışlasın ne tür ilaçlar kullandınız doktorunuz sizi nasıl yönlendirdi? Bir de bende Eskişehirliyim hangi doktorda tedavi gördünüz yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Back
X