- 18 Haziran 2015
- 973
- 1.127
- 113
- 38
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
Nasıl ya 6 öğün Hipoglisemi mi yapar beni simdimümkün değil,tabıkı dıyetısyenlerın bazılaırna guvenmeyeceksın,ilça endturusı ile birlikte çalışıyor,6 öğün senı hıpglisemi yapara,acil yazdım,yazım hataları için özür,ama bunu yapma,proteın ağırlıklı,gunde ıkı yada üç öğün dene,bütün ömrümü verdım,bana guven,kaç kıtap okudum,kaç doktor gezdim,yerli yabancı,ben bıle sayamıyorummm
Şimdiye kadar hep kendimce protein ağırlıklı diyetler sayesinde kb dan uzak Dura Dura 10 15 kilo verip, normal düzene geçince geri aldım. . En son bu yaz 10 kilo verdim ki 4 kiloyu geri aldığımı görünce bu defa farklı bişey yapmaya karar verip ; diyetisyen bi arkadaşıma gittim..
O da gerekli tahlilleri yapti . Yag orani kas orani filan derken bana günde 6 öğünden oluşan bir liste verdi. . Yaşam şeklimë göre ayarlayıp. .
2 gündür yapıyorum ve hiç acikmadim 3 saatte bir yemek yediriyor bana..
Ara öğün ve ana öğün olarak
.
Ya böyle bişey olabilirmi hiç aç kalmadan insan nasil zayıflar ,???
Benim 24 saat bişey yemedigim olurdu..
Öyle kilo verince şimdi buna inanmak Zor geliyor..
Sizce gerçek mi bu hiç aç kalmadan zayıflama olayı ?????
Nasıl ya 6 öğün Hipoglisemi mi yapar beni simdimümkün değil,tabıkı dıyetısyenlerın bazılaırna guvenmeyeceksın,ilça endturusı ile birlikte çalışıyor,6 öğün senı hıpglisemi yapara,acil yazdım,yazım hataları için özür,ama bunu yapma,proteın ağırlıklı,gunde ıkı yada üç öğün dene,bütün ömrümü verdım,bana guven,kaç kıtap okudum,kaç doktor gezdim,yerli yabancı,ben bıle sayamıyorummm
Dini yine bir şekilde sokmuşsunuz ya araya vallahi çok cidden tebrik ediyorum, cidden ironi vs değil; beceri ister bu.karatay oku,taş devri,osmanlı nasıl beslenırdı bak,100 yıl önceki avrupalı ne yapardı araştır,ibni sinaya bak,ve zaten bır kısım dıyetısyenler artık pes etti,6 öğün hata ettik dedi,konu çok uzun,polemığe ıtıraza girmek istemıyorum,yazmayacaktım zaten,dayanamadım yazdım yıne,ben ömrümü verdim,çok ağır bedel ödedım,2 yıldır çokkk çokk şükür,herşey hepsi bitti gitti,bir tek zayıfkamak değil,bir daha almamak,ve sağlığından olmamak,bence araştır,bak çok şey bulacaksın,son sözüm 6 öğün intihar,dinimizde bunu yasaklıyor zaten,
Canım ben daha piyasada yok zayıflatır yok şöyle mucize denmeden keşfetmiştim bu yiyeceği, tadını beğenince aldım çerez niyetine. Canım da bunu çekiyormuş ama haberim yokmuşValla bi gidin ya offff
İnsanların sağlığını bozmaya ne meraklisiniz
Size ihtiyacım yok çok şükür diyetisyenim var benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?