Mümkün mü ????

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Şimdiye kadar hep kendimce protein ağırlıklı diyetler sayesinde kb dan uzak Dura Dura 10 15 kilo verip, normal düzene geçince geri aldım. . En son bu yaz 10 kilo verdim ki 4 kiloyu geri aldığımı görünce bu defa farklı bişey yapmaya karar verip ; diyetisyen bi arkadaşıma gittim..
O da gerekli tahlilleri yapti . Yag orani kas orani filan derken bana günde 6 öğünden oluşan bir liste verdi. . Yaşam şeklimë göre ayarlayıp. .
2 gündür yapıyorum ve hiç acikmadim 3 saatte bir yemek yediriyor bana..
Ara öğün ve ana öğün olarak
.
Ya böyle bişey olabilirmi hiç aç kalmadan insan nasil zayıflar ,???
Benim 24 saat bişey yemedigim olurdu..
Öyle kilo verince şimdi buna inanmak Zor geliyor..
Sizce gerçek mi bu hiç aç kalmadan zayıflama olayı ?????

Aç kalarak kilo verilmez zaten. Yanlış yapıyormuşsunuz. Dengeli beslenme ile gider kilolar.

diyetisyene güvenmeyeceksiniz de kime güveneceksiniz ki şok diyet listelerine mi?

ayrıca denemedim ama gördüğüm var, evet mümkündür

inanın bana yıllarını diyete adamış ve hamileliğinde şeker sorunu yaşamış birisi olarak söylüyorum gerçekten aç kalmadan v erilen kilo aç kalarak alınan kalorifen kat ba kat daha zayıflatıyor, diyetisyeninize güvenin ve aksatmadan devam edin sonu inanın size iyi gelecek.

mümkün değil,tabıkı dıyetısyenlerın bazılaırna guvenmeyeceksın,ilça endturusı ile birlikte çalışıyor,6 öğün senı hıpglisemi yapara,acil yazdım,yazım hataları için özür,ama bunu yapma,proteın ağırlıklı,gunde ıkı yada üç öğün dene,bütün ömrümü verdım,bana guven,kaç kıtap okudum,kaç doktor gezdim,yerli yabancı,ben bıle sayamıyorummm

kilo nasıl verilir ? alınan enerji yakılan enerji bukadar basit.

aldığın enerji yaktığından fazla ise kilo alırsın tam tersi ise verirsin hepsi bu.

6 öğünde 1ee tencere kuru fasulye yemiyosundur heralde.

Benim ablam diyetisyen ın dolu dolu menüleriyle 1 ayda 8 kilo verdi kendi isteğiyle bol bol spor yaptı.. Diyetisyen e güven

Nasıl ya 6 öğün Hipoglisemi mi yapar beni simdi

Doğrusu budur..Aç kalarak verdiğin kiloyu diyeti bırakır bırakmaz misli misli alırsın kontrollü kilo vermek gerek

Bende günde 6 öğün beslenerek, yani aç kalmadan 1 sene 27 kilo verdim. Hatta arada kaçırdığım zamanlar bile oldu. Doktorum her hafta sonu kontrolde "bu hafta neler yemek istersin" diye sorardı. Sırası geldi enfes bir pazar kahvaltısı, bazen pizza, kebap...Bunları yiyerek 27 kilo verdim, yüzüm hiç çökmedi, cildim sarkmadı, vücudumda hiç deformasyon olmadı. Ve mutlaka 2 günde 1 ,1-1,5 saat tempolu yürüdüm. Hepsi bu. Yapılmayacak birşey yok, doktorunma güvenmelisin.

Nasıl ya 6 öğün Hipoglisemi mi yapar beni simdi

Ara öğünlerle 6 öğünse normal, 6 öğünün hepsi ana öğünse yok artık derim.
Karatay diyeti yaparsanız hem yağdan verirsiniz, hem sağlıklı olursunuz.
Bu arada ara öğünse diğer 3 öğün, aç değilseniz illa yemeniz gerekmez, açlık hissi olursa diye o ara öğünler.

6 öğün ama bazi öğünler mesela iki ceviz veya yarim bardak süt falan olacak ki zayıflatsın :)

karatay oku,taş devri,osmanlı nasıl beslenırdı bak,100 yıl önceki avrupalı ne yapardı araştır,ibni sinaya bak,ve zaten bır kısım dıyetısyenler artık pes etti,6 öğün hata ettik dedi,konu çok uzun,polemığe ıtıraza girmek istemıyorum,yazmayacaktım zaten,dayanamadım yazdım yıne,ben ömrümü verdim,çok ağır bedel ödedım,2 yıldır çokkk çokk şükür,herşey hepsi bitti gitti,bir tek zayıfkamak değil,bir daha almamak,ve sağlığından olmamak,bence araştır,bak çok şey bulacaksın,son sözüm 6 öğün intihar,dinimizde bunu yasaklıyor zaten,

Kızlar yaa önemli olan kaç öğün yediğiniz değil öğünlerde yediklerinizin miktarı. Ben de yaklaşık 10 kilo verdim 68 dim 58 im şimdi çok fark etti. Herkes soruyor nasıl verdin diyet mi yaptın diye ama hayır diyet falan yapmadım sadece sebze yemeklerini çok seviyorum yine de onuda ölçülü yiyorum. Yavaş yavaş birden değil ama her öğünde porsiyonu küçültün ve çok su için ekmek yemeyin ben çayı şekersiz içiyorum mesela. Ve çok hareketsiz yaşamayın

Dini yine bir şekilde sokmuşsunuz ya araya vallahi çok cidden tebrik ediyorum, cidden ironi vs değil; beceri ister bu.

Herkes Karatay diyeti yaparsa diyetisyenler işsiz kalacak biraz. Kanlı canlı, gözümle gördüm arkadaşım kaç kilo verdi ve hep yağdan hep yağdan verdi, üstelik bütün değerleri sağlıklı artık.

Valla bi gidin ya offff
İnsanların sağlığını bozmaya ne meraklisiniz
Size ihtiyacım yok çok şükür diyetisyenim var benim.
Canım ben daha piyasada yok zayıflatır yok şöyle mucize denmeden keşfetmiştim bu yiyeceği, tadını beğenince aldım çerez niyetine. Canım da bunu çekiyormuş ama haberim yokmuş Ama öyle zayıflatma gibi etkisi olmadı hiç. Sakın bu ya da bu tarz zayıflama ürünlerine yönelme. Gerçekten faydalı bir besin, yenmesinde sakınca yok; sadece zayıflama amacıyla yenmemeli. Hani 1 öğünü bununla geçiştireyim gibi. Ben gece acıkınca yiyordum (badem, ceviz misali)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…