Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli cumalar arkadaslar benim derdim 9aylik evliym ve hic korunmadik bebegimz olmuyo ben ev hanimiyim esimde pazarci sigortamiz yok doktora gidemyrm. Bunlr cok agr geliyo bazen isyan ediyorum ama sonra cok pisman oluyorum munafik olmaktan korkuyorum(
hayirli cumalar arkadaslar benim derdim 9aylik evliym ve hic korunmadik bebegimz olmuyo ben ev hanimiyim esimde pazarci sigortamiz yok doktora gidemyrm. bunlr cok agr geliyo bazen isyan ediyorum ama sonra cok pisman oluyorum munafik olmaktan korkuyorum(
eşim çalismama izin vermiyo ben evime bakarim diyo normalde meslegim var yardimci ogretmenim evlenmeden once anaokulunda calisiyodum ama calistirmiyo esim bnden 17 yas buyuk cok kiskaniyo of evde oturup kurup kurup duruyrm
Sizi dr. bile gönderemiyor,demek ki evine bakamıyor arkadaşım.
Sizin ve bebeğinizin sağlığı mı? Yoksa eşininizin kıskançlığını önemli?
hayirli cumalar arkadaslar benim derdim 9aylik evliym ve hic korunmadik bebegimz olmuyo ben ev hanimiyim esimde pazarci sigortamiz yok doktora gidemyrm. bunlr cok agr geliyo bazen isyan ediyorum ama sonra cok pisman oluyorum munafik olmaktan korkuyorum(
eşim çalismama izin vermiyo ben evime bakarim diyo normalde meslegim var yardimci ogretmenim evlenmeden once anaokulunda calisiyodum ama calistirmiyo esim bnden 17 yas buyuk cok kiskaniyo of evde oturup kurup kurup duruyrm
Belki de böyle bir adamdan çocuğunuzun olmaması hayırlıdır.
Sizi eve hapsetmiş,egoist bir adam.
sizinki münafıklık değil cehalet
kocanız size sosyal güvenlik bile sağlayamıyor
karım da hasta mıdır bişeyi mi vardır doktora götürsem diye bile düşünmüyor
öğretmensiniz ama sizi çalıştırmayan cahil geri kafalı kocanıza boyun eğiyosunuz
mesleğiniz adına utanç verici bi durum
ne diyim iyi ki öğretmenlik yapmıyosunuz.
he ayrıca da sizi doktora götürcek parası olmayan adam çocuğa nası bakcak pardon da
bnden buyuk bryle evlnrk hata yptm ama bnn meslkle bi alksi yok her insan yanls karar verblr