Münafik olmaktan korkuyorum:(

foblkfss

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2013
12
0
6
35
Bursa
hayirli cumalar arkadaslar benim derdim 9aylik evliym ve hic korunmadik bebegimz olmuyo ben ev hanimiyim esimde pazarci sigortamiz yok doktora gidemyrm. bunlr cok agr geliyo bazen isyan ediyorum ama sonra cok pisman oluyorum munafik olmaktan korkuyorum :((

hayirli cumalar arkadaslar benim derdim 9aylik evliym ve hic korunmadik bebegimz olmuyo ben ev hanimiyim esimde pazarci sigortamiz yok doktora gidemyrm. Bunlr cok agr geliyo bazen isyan ediyorum ama sonra cok pisman oluyorum munafik olmaktan korkuyorum :((

ne için münafık olmaktan korkuyorsun
hepimiz zaman zaman bulunduğumuz durumdan memnun olmayıp isyan ediyoruz
madem geçim zorluğu çkeiyorsunuz taşın altına elini koy işe başla rabbim bebeğinide verir işinide aşını da yeterki sen bir yerden başla

eşim çalismama izin vermiyo ben evime bakarim diyo normalde meslegim var yardimci ogretmenim evlenmeden once anaokulunda calisiyodum ama calistirmiyo esim bnden 17 yas buyuk cok kiskaniyo of evde oturup kurup kurup duruyrm

hayirli cumalar arkadaslar benim derdim 9aylik evliym ve hic korunmadik bebegimz olmuyo ben ev hanimiyim esimde pazarci sigortamiz yok doktora gidemyrm. bunlr cok agr geliyo bazen isyan ediyorum ama sonra cok pisman oluyorum munafik olmaktan korkuyorum :((

Bunlarla münafıklığın ne ilgisi var ya :S

burada bazı konuların sırf kafa bulmak adına açıldığını düşünüyorum.
alt alta koyunca tutarsız çok şeyi gördüğüm için böyle söyleme gereği duydum,bir tür kelime uyuşmazlıkları ya da.:ssz:

eşim çalismama izin vermiyo ben evime bakarim diyo normalde meslegim var yardimci ogretmenim evlenmeden once anaokulunda calisiyodum ama calistirmiyo esim bnden 17 yas buyuk cok kiskaniyo of evde oturup kurup kurup duruyrm

Sizi dr. bile gönderemiyor,demek ki evine bakamıyor arkadaşım.

Son düzenleme:
bebeğe bakacak durumunuz yok ki sizin sigortasız olmıcak mı bbekte onu nasıl götürceksin doktora falan

hepimiz bazen isyan ediyoruz hayata
ama sorunsuz hayat yok ki
daha gençsin muhtemelen
sen de çalış market olur temizlik olur....madem ihtiyacın var gocunmayacaksın
biraz para biriktir varsa büyüklerinden yardım iste doktora git
oturduğun yerden kimse sana sihirli değnek deydirip düzeltemez ki çabalayacaksın
sağlıklıysak gençsek şükredecek çook şeyimiz var demektir

her yokuşun bir inişi olur Allah bir kolaylık verir tüm hayatın yoluna girer inşallah

Eşin pazarcıymış sigortanız yokmuş bence bu durumda çocuğunuz olmadığına şükretmelisin.
Hele de sigortanız bile yokken seni çalıştırmak istemeyen kıskanç bir adamla birlikteyken böyle bir ortamda bir çocuk büyütmek çok mu mantıklı sence?
İnan ki çocuk demek masraf demek. Ben hamileyim ve kendimize harcamadığımız parayı çocuğa harcar olduk şimdiden. Çok şükür aşırı bi maddi sorunumuz yok sigortamız var ve buna rağmen zorlanıyoruz. Bence senin baştan bu iş biraz garip başlamış 17 yaş büyük bir erkekle evlisin demek kendine güveni yok ve kıskançlık yüzünden çalışmana bile razı olmayacak biri eşin. Sorunlarınızı halletmeden maddi sıkıntınızı aşmadan çocuk düşünmeyin. Belki de böylesi senin için çok daha hayırlı olacaktır.

sizinki münafıklık değil cehalet
kocanız size sosyal güvenlik bile sağlayamıyor
karım da hasta mıdır bişeyi mi vardır doktora götürsem diye bile düşünmüyor
öğretmensiniz ama sizi çalıştırmayan cahil geri kafalı kocanıza boyun eğiyosunuz
mesleğiniz adına utanç verici bi durum
ne diyim iyi ki öğretmenlik yapmıyosunuz.
he ayrıca da sizi doktora götürcek parası olmayan adam çocuğa nası bakcak pardon da

Son düzenleme:

Belki de böyle bir adamdan çocuğunuzun olmaması hayırlıdır.
Sizi eve hapsetmiş,egoist bir adam.

Belki de böyle bir adamdan çocuğunuzun olmaması hayırlıdır.
Sizi eve hapsetmiş,egoist bir adam.

Katılıyorum .
Bu konuyu ciddi ciddi konuş eşinle .
Bir işe gir çalış çocuğunuz olursa onu da mı hastaneye götürmeyeceksiniz ?

sizinki münafıklık değil cehalet
kocanız size sosyal güvenlik bile sağlayamıyor
karım da hasta mıdır bişeyi mi vardır doktora götürsem diye bile düşünmüyor
öğretmensiniz ama sizi çalıştırmayan cahil geri kafalı kocanıza boyun eğiyosunuz
mesleğiniz adına utanç verici bi durum
ne diyim iyi ki öğretmenlik yapmıyosunuz.
he ayrıca da sizi doktora götürcek parası olmayan adam çocuğa nası bakcak pardon da

bnden buyuk bryle evlnrk hata yptm ama bnn meslkle bi alksi yok her insan yanls karar verblr

Her şeyin bir vakti ve zamanı vardır... Hakkınızda hayırlısı olsun ama sigortanız dahi yokken doktora bile gidemiyorken bebeğiniz olsa nasıl doğum yapmayı düşünüyorsunuz kendi imkanlarınızlamı ? Bunun öncesinde eşinizin sigortalı bir işe girip hayatınızı düzene sokmayı sağlayın yada sigortanızı kendiniz yatırın.. Bu şartlar altında bebek düşünmek münafıklık değil bencillik olur :19:

Son düzenleme:

bir anaokulu öğretmeni , aradaki yaş farkını katmıyorum hiç, pazarcı bir adamla evlenmez.üstüne korunmak nedir bilir.korunmasa neler olur,neden çocuk sahibi olamıyordur bunu da bilir.çünkü işi gereği çocuklarla iç içedir.daha söyleyecek çok şey var da neyse.:ssz:

Back
X