Mune 1 Hafta Boyunca Bu Topikte Olacak!!! :))

o anne var ya o anne.. öyle fena bir şey ki
bazen boğasım gelmıyor degıl :27: yemek verıyorum dıye bana düşman yaa :60:

ciddimisin..:52::52:kediler nasıl oburlarmı:9:bizim kedimiz vardı pek yemek yemezdi seçerdi mendebur:27::27:

mune sana önyargılı davrandığım için çok pişmanım
sende beni 5 kez banladığın için pişman mısın?:26:

bilmiyorum ki
açık mama alıyorum. yemedı zaten
bende yemek gibi şeyler verıyorum :D

konserve hazır mama seviyorlar canım :27:ama senin kedi sayınn fazla sen yemek tarzına yönel..tavuk suyuna ekmek makarna

bilmiyorum ki
açık mama alıyorum. yemedı zaten
bende yemek gibi şeyler verıyorum :D

bu kedilerin yemek seçme huyuna uyuz oluyırum köpeler öle deil.. bunlar çok fenalar valla dünyayı ele geçirip tepesine taht koyup oturcak bir canlı türü :1:

bu kedilerin yemek seçme huyuna uyuz oluyırum köpeler öle deil.. bunlar çok fenalar valla dünyayı ele geçirip tepesine taht koyup oturcak bir canlı türü :1:
o sivri kulaklardan tutup ındırmesını bılırım ben o tahttan aşağı :27: kediyle kedi oluurm ben :60:

Son düzenleme:
mune sana önyargılı davrandığım için çok pişmanım
sende beni 5 kez banladığın için pişman mısın?:26:
kız niye pişman olsun gardiyan o banladıklarınımı düşünecek görevinin gereği:9::9::9:

tansaşta migrosta çok olur indirim senin bir taneyse oralardan alırsın:49:

migrosta da var evet ben değil e. arkadaşımn köpeklri var 3 tane de onlar için alıoz bazen benden araştırmamı istio. bende kuş var tek su an ama kedi gördümmü baylırım balkona gelenleri besliorum:1:

o sivri kulaklardan tutup ındırmesını bılırım ben o tahttan aşağı :27: kediyle kedi oluurm ben :60:

kediler garip pskilpjiye sahipler çok akıllılar okudukça hayran oluyorum yaa. 2.üni okuyorumhayvan sevgimden sırf aöf den olsun o bile yeter :1::1::1:
hayvanlar yaşasın kötü insnalar yaşamasınn yaa

Son düzenleme:
migrosta da var evet ben değil e. arkadaşımn köpeklri var 3 tane de onlar için alıoz bazen benden araştırmamı istio. bende kuş var tek su an ama kedi gördümmü baylırım balkona gelenleri besliorum:1:
kız kedi bakmak daha kolay belkide aynıdır..onlarda pek hassas şirineler..kedide çok temiz hayvandır..yıkadınmı hiç kuşunu:27:

kediler garip pskilpjiye sahipler çok akıllılar okudukça hayran oluyorum yaa. 2.üni okuyorumhayvan sevgimden sırf aöf den olsun o bile yeter :1::1::1:
hayvanlar yaşasın kötü insnalar yaşamasınn yaa

dumanımız ne tatlıydı asla ısırmaz yada tırmık atmaz kuyruğundan çek istersen bizden zarar gelmeyeceyini bilirdi..:31:

kız bizim bi komşu vardı yıkayım derken öldürmüş kuşu ne var okadar yıkayacak..üşütmüş kuş ishal olmuş

kuş yıkamakta ilginçmiş . yazık yıkayıp napcaksa :(
babam kaırşmasa ben keid beslerdim ama ne yazıkki besleyemem şimdi ilerde olabilir:1:

Son düzenleme:
Back
X