Ben de neden ısrarla her yazdığınız yorumda beni suçlayıcı,yargılayıcı yorumlar yapmanızı anlayamıyorum ve sizi kınıyorum.Bir an için 'acaba' demediğinizi de yorumları okuyanlar anlar.Randevu defterini ben görmedim o yüzden bilemiyorum yoğunluğunu.Ama ben gittiğimde ertesi gün için hemen randevumu almıştım..Ben size PR cısınız diye bir yorumda mı bulunmuşum yukarı tekrar okuyun.Yani sanki karşımda bana bu hatalı uygulamayı yapan esra hanım war cevap veriyor gibi saldırıyorsunuz.Bakın bunca zamanda hanımefendi bana ulaşmaya bile çalışmadı eminim burda yazılanları okuyodur.Siz de kalkmış bana saldırı ve esra hanıma da avukatlık yapıyorsunuz..Evet bana böyle bir uygulama yapıldı.Ben tüm söylenenleri uyguladım ve yüzümde sonunda izler kaldı,geçmiyor.Aysel hanıma da gitmiştim(bkz önceki yorumlar)aynı yöntemi uyguluyor hatta onun hocası da Münevver hanım mış,esra hanımın annesi.Onun uygulamasında iz kalmıyor ancak evime uzak diye bu merkezi denemek istemiştim ve sonucu da gördüm.Aysel hanım'ın uygulamalarında iz kalmadığına göre demekki kabuklara bakmakla ilgili bir sıkıntım olmamış..
Ayrıca ben ilk yorumumu yaptıktan sonra HODRİ MEYDAN demeniz tartışmayı körüklemiyor da benim yaşadıklarımı paylaşmam mı siz de tartışma istediği mi uyandırıyor.Ben hala neden bu kadar kişiselleştirdiğinizi anlayamıyorum.Tamam sizin deneyiminiz belki çok şahane olmuş, ama benimki felaket oldu..Siz de yazın ben de yazayım.Neden benim bunları yazmama bu kadar öfkeleniyorsunuz.Bu atmosferi benim önceki yorumlarıma verdiğiniz cevaplarla kimin bozduğunu herkes görüyor..Bırakın onlar karar versin
Forum bir kişinin tekelinde mi? Herkes aynı görüşte mi olmalı?Bırakın site yöneticileri okusun karar versin atmosferin bozulup bozulmadığına ya da kimin bozduğuna..
Bundan sonra size daha fazla cevap verip seviyemi düşüremeyeceğimi de bilmenizi isterim ama siz yine aynı uslübunuza devam edeceksiniz eminim...Üzücü
önceki yorumumda yazdığımda belirtmiştim ancak hodri meydan dememin sebebi bu başlığı açan benim ve sitede münevver epilasyonu son zamanlarda en çok gündeme getiren ben olduğum için ve siz benim başlığımın altına "herkes bu kadar övmüş(ki bence kendi PR çalışması) olunca güvendim." yazınca ben doğal olarak bunu kendime edilmiş bir laf olarak kabul ettim. anlıyor musunuz? benim başlığımın ve benim yorumlarımın altına siz PR çalışması dediğiniz için ben kendimi ispat etme gereksiniminde bulundum. benim açtığım başlığın altına olumsuz yorum yazmanız sorun olmadı. sorun olsa, eleştirye açık biri olmasan herkese açık bir yerde, herkesin istediğini yazabileceği bir yerde ben başlık açmam. sizin sanki ben reklam yapıyor muşum gibi söylemde bulunmanız benim canımı sıktı.anlatamıyor muyum yoksa siz mi anlamak istemiyorsunuz.
siz benim açtığım başlığın altına bu kadını övenler çok olmuş ki bu onun pr çalışmasıdır derseniz ben de size ben pr çalışması fln yapmıyorum ve gerçekten beğenimi paylaşmak için yazdım , reklam yapmıyorum. inanmıyorsanız isterseniz dışarıda bir yerde buluşalım randevuma beraber gidelim. yanınızda uygulamamı yaptırırım . hodri meydan dedim. allah aşkına ya. benim cevabımı eleştirmeden önce bırazda kendi yazdığınıza bakın ve benim açımdan değerlendirin biraz.
bakın ben ne kadar açıklayıcı yazıyorum ancak siz hala avukatı mısın? diyorsunuz...seviyene inmeyeceğim derken bana seviyesiz diyorsunuz... tahmin ediyorum ki karşımda yetişkin bir insan var. ben de yetişkin biri olarak derdimi anlatmaya çalışıyorum. biraz da siz dönüp çuvaldızı kendinize batırın. sizi anlıyorum istediğiniz sonucu almadığınız için sinirlenmiş olabilirsiniz, eleştirmeye sonuna kadar hakkınız var ancak bir daha memnun kalmadığınız bir hizmetten başkaları memnunsa onları reklamcılıkla suçlamayın olur mu? sadece memnuniyetsizliğinizi anlatın. kimseyi PRcilikle reklamcılıkla falan suçlamayın. çünkü konuşmaya böyle girerseniz karşınızda gayet rahat bir şekilde cevap verebilecek bir insan bir anda savunmaya gecer. sizin yazdığınız yorumunuzu özellikle ben üstüme alındım çünkü siz benim açtığım başlığın altına yazdınız bunları. doğal olarak benim alınmam gayet doğal değil mi? Şunu kabul edin, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla siz çoğunluk adına konuşmayı ve fikir yürütmeyi biraz seviyor gibisiniz... neden diyecek olursanız yazdığınız yorumda yine aynı tarzda yazı yazmışsınız."bir an için 'acaba' demediğinizi de yorumları okuyanlar anlar" demişsiniz.siz başkalarının neyi anlayıp anlamadığını ve benim "acaba" deyip demediğimi nereden biliyorsunuz ki? beni ve bu forumu okuyanları nereden ve ne kadar tanıyorsunuz ki böyle bir fikre kapılıyorsunuz. tribünlere oynamanın alemi yok. burada yarıştırdığımız birşey yok. dolayısı ile karar verilecek bir durum hiç yok...şunu lütfen bir anlayın artık. siz haksızsınız ben haklıyım meselesi değil ki bu... başından beri yazdığım siz neden münevver epilasyonu eleştirdiniz,buna hakkınız yok diyen olmadı... başlık sahibi ben olduğum için o PRcilik tabirini kullanırken siz aslında bunlar burda reklam yapıyor arkadaşlar , inanmayın hepsi birlik olmuşa getirdiğiniz için ben savunmaya geçtim. başkasının alınmayıp benim alınmamın sebebi de başlığı ben açtım ve yorumu ben yazdım. alınabilecek tek kişi benim o yüzden. o yüzden kişiselleştirdim... bu da çok normal... şunu bir kabul etseniz güllük gülistanlık olacak konuşmamız...
başlığı açan ve özellikle bastıra bastıra tavsiye eden biri olarak ,
"PR" çalışması yapıp bu forumda kimsenin reklamını yapmadım. Kimsenin "
avukatlığını" yapmıyorum. Empatisi yüksek biri olduğum için her zaman
acaba diyebilecek biriyim... birileri benim beğendiğimi beğenmedi diye
"saldıracak" kadar saygısız biri değilim. son olarak seviyeme düşmemenizi gerektirek kadar
"seviyesiz" biri hiç değilim.
insanlar sonuca ne zaman varır biliyor musunuz? olaylara objektif ve kendilerine de eleştirel gözle bakabildikleri zaman ortak bir noktada buluşabilirler. hiç bir tartışma boşu boşuna bir yerden çıkmaz.tetikleyici birşeyler olması gerekir ki biri size karşılık verir. ve mesele yürür gider... forumlarda konular kimsenin tekelinde olmadığı için zaten tartışmaya açılır tıpkı benim yaptığım gibi. teklimde olmasını isteseydım fikrimi kendime saklar, ne foruma üye olurdum ne de burada başlık açar herkesin tartışmasına fikrine açardım konuyu... bir laf vardır insanlar giyimlerine göre karşılanır, tavırlarına göre ugurlanır diye. siz öyle bir cümleyle girdiniz ki konuya, ben sizi bu şekilde karşılamak zorunda kaldım... ayrıca benim üslubumda sıkıntı olmadığı yukarıda highlight ederek belirttiğim sizin seçerek kullandığınız kelimelerinizden de belli oluyor zaten...
yaşadığınız talihsizlikten dolayı sizin adınıza hakikaten gönülden üzüldüm. keşke yapabileceğim birşey olsa. birine birsey tavsiye edip sonra da memnuniyetsizlik işitmek vesile olmuş kişi olarak insanda ister istemez üzüntü yaratıyor... neticede burada birşey tavsiye ederken amacımız birilerine faydalı olabilmek. zararlı olmak değil...ama olan olmuş. bundan sonra umarım herşey istediğiniz gibi olur.
konu uzadığı için öncelikle okuyuculardan ve daha sonra site yöneticilerinden özür dilerim.
size karşı da kendi adıma hatam olduysa affola diyorum. yine de başka bir konuda yapabileceğim birşey olursa her zaman yardımcı olmak isterim. paylaşılamayacak birşey yok ölümlü dünyada.yeterki insanlar anlaşmak istesin...
saygılarımla...
hoşçakalın...