- Emoji Skoru
- 73.549
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi _Feslegen_
- #1.361
Arar bulurum seni öyle bişeyde vallahi bak ben millete 100 squat yaptırayım sen gel beni sabote et börek deYok yok yapmam oyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arar bulurum seni öyle bişeyde vallahi bak ben millete 100 squat yaptırayım sen gel beni sabote et börek deYok yok yapmam oyle![]()
17 olmuşOwwwwww reytingler yukseliyor![]()
Ahahhahaha efsanesin gel benim arkama saklan hala 75 kiloyum ahahahhahaDünkü konudaki yorumlarimdan ötürü beni mi takip ediyorlar kız
Korkmaya başladımhanginizin arkasına saklaniyim?
Tamam :) 52 kiloyum olmadı ikiniz bariyer yapın önümde :)))Ahahhahaha efsanesin gel benim arkama saklan hala 75 kiloyum ahahahhaha
17 olmuş![]()
50 90 arasiFiyatlar ne alemde![]()
Bak kiz delirtne beni iskende kebap derim heeArar bulurum seni öyle bişeyde vallahi bak ben millete 100 squat yaptırayım sen gel beni sabote et börek de![]()
lennn çıkın gidin surdan vermem size hanifeye ahahahahhahaba
Uleeenn gedin bak doner derim17 olmuş![]()
Güzelmiş yakin zamanda görüşelim hanife50 90 arasi
Iskender yenir bebeğim onu de altında pidesi olamadan şahane diyet yemegiBak kiz delirtne beni iskende kebap derim hee![]()
HahahhahUleeenn gedin bak doner derim![]()
Tamam canım inşallah :)Güzelmiş yakin zamanda görüşelim hanife
Tamam geliyom bak takimsan atma sonra beniIskender yenir bebeğim onu de altında pidesi olamadan şahane diyet yemegi
Kiz derm onlara kuserlerDaha çok gelmesinler![]()
21 ziyaretçi siz baaağğyyaaannn misiniz?Kiz derm onlara kuserler![]()
Laaaaaa tam çarşamba yakma bizi deme bisey bakkkkk gel zayıflayalım beraber sende katılTamam geliyom bak takimsan atma sonra beni![]()
Ne bakiyonuz oglooommm21 ziyaretçi siz baaağğyyaaannn misiniz?![]()
Hah bak o olur işte ahahahahhahaKiz derm onlara kuserler![]()