- Emoji Skoru
- 81
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi bekliyorummm
Ne zaman başladığını bulamıyorum bir türlü çocukluğumdan beri sürekli yiyorumhayatim safra kesenin alinmasindan bahsetmedim ben sadece, keske midemi de alsaymis demistin ya ona demistim. duygusal yemek ataklarinin ne zaman basladigini bulmanin cok önemli oldugunu okumustum bir kitapta. ne zaman basladi eger bunun farkinda varirsan problemin cogunu cözebilirsin belki. benim yemek ataklarim ilk hamileligimde düsük yapmamdan dolayi baslamisti mesela. hastane de yattigim odada bir hasta yakini benim cok zayif oldugumu ima etmis bunda cocuk nasil tutunsun gibi bir patavatsiz yorumda bulunmustu. o gün üzüntüm yüzünden hic bir tepki verememistim ve icime atmistim. ve ben bunu yillar yillar sonra fark ettim. simdi yeme istegim sacma sapan geldiginde Diana sen saglikli ve güclü bir kadinsin , duygularinla yemeden basa cikabilirsin , lütfen önce kendini sev gibi cümlelerle telkinde bulunuyorum. sonra gidip bir bardak su iciyorum. büyük oranda o atak o sekilde gecip gidiyor.
Geçmiş olsun size
Bende bulup bu şekilde telkinlerle kontrol altına almayı başarabilsem ne güzel olur aslında bir deneyeyim sebebini bulamasamda telkinn isini