• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günlük sıvı beslenme

hayatim safra kesenin alinmasindan bahsetmedim ben sadece, keske midemi de alsaymis demistin ya ona demistim. duygusal yemek ataklarinin ne zaman basladigini bulmanin cok önemli oldugunu okumustum bir kitapta. ne zaman basladi eger bunun farkinda varirsan problemin cogunu cözebilirsin belki. benim yemek ataklarim ilk hamileligimde düsük yapmamdan dolayi baslamisti mesela. hastane de yattigim odada bir hasta yakini benim cok zayif oldugumu ima etmis bunda cocuk nasil tutunsun gibi bir patavatsiz yorumda bulunmustu. o gün üzüntüm yüzünden hic bir tepki verememistim ve icime atmistim. ve ben bunu yillar yillar sonra fark ettim. simdi yeme istegim sacma sapan geldiginde Diana sen saglikli ve güclü bir kadinsin , duygularinla yemeden basa cikabilirsin , lütfen önce kendini sev gibi cümlelerle telkinde bulunuyorum. sonra gidip bir bardak su iciyorum. büyük oranda o atak o sekilde gecip gidiyor.
Ne zaman başladığını bulamıyorum bir türlü çocukluğumdan beri sürekli yiyorum 🤦🏻
Geçmiş olsun size 🩷 inşallah birdaha yasamazsiniz
Bende bulup bu şekilde telkinlerle kontrol altına almayı başarabilsem ne güzel olur aslında bir deneyeyim sebebini bulamasamda telkinn isini

Ne zaman başladığını bulamıyorum bir türlü çocukluğumdan beri sürekli yiyorum 🤦🏻
Geçmiş olsun size 🩷 inşallah birdaha yasamazsiniz
Bende bulup bu şekilde telkinlerle kontrol altına almayı başarabilsem ne güzel olur aslında bir deneyeyim sebebini bulamasamda telkinn isini
cocuklugunda basladiysa söyle ihtimaller geliyor mesela benim aklima hemen , belki cok cocuklu bir aile de görünmezdin ve bilincaltin sana görünür olmak icin yemeyi dikte etti? belki cok zorbaliga ugradin ve kendini korumak icin büyük olsaydim böyle olmazdi gibi sartlanma yasadin ? belki aileden birinin siddetine ugradin ve güclü olmak icin yemeye sartlandin ? gibi gibi ? bunlar senin icin %100 böyle demiyorum , bu beyin cok acaip calisiyor , nasil sartlandigini bulabilmen icin örneklerdi sadece bunlar.

cocuklugunda basladiysa söyle ihtimaller geliyor mesela benim aklima hemen , belki cok cocuklu bir aile de görünmezdin ve bilincaltin sana görünür olmak icin yemeyi dikte etti? belki cok zorbaliga ugradin ve kendini korumak icin büyük olsaydim böyle olmazdi gibi sartlanma yasadin ? belki aileden birinin siddetine ugradin ve güclü olmak icin yemeye sartlandin ? gibi gibi ? bunlar senin icin %100 böyle demiyorum , bu beyin cok acaip calisiyor , nasil sartlandigini bulabilmen icin örneklerdi sadece bunlar.
Bu mesaj beni yıprattı bu arada etkisinden yeni cikiyorum :) bilmiyorum düşüneceğim bulabilsem iyii olacak

Bu mesaj beni yıprattı bu arada etkisinden yeni cikiyorum :) bilmiyorum düşüneceğim bulabilsem iyii olacak
ben kendiminkini buldugum zaman günlerce aglamistim , sanki dün kaybetmisim gibi günlerce aglamistim. bu arada sadece yeme bozuklugumun sebebini degil daha bir sürü seyin sebebini bulmustum. acele etme , gecmisle yüzlesme sert olur kendimden biliyorum. hemde düsündügünden sert olur. destege ihtiyacin olursa buradayim .

ben kendiminkini buldugum zaman günlerce aglamistim , sanki dün kaybetmisim gibi günlerce aglamistim. acele etme , gecmisle yüzlesme sert olur kendimden biliyorum. hemde düsündügünden sert olur. destege ihtiyacin olursa buradayim .
Tamamdir çok teşekkür ederim

Evet arastirdim m olani duydum bende doktorlar genelde tavsiye ediyorlar ama yorumları okuduğumda iğneyle olmuyor çabalamak lazım falan diyorlar yine mi diyet yapacağız iştahımiz kesilmeyecek mi bide ben safra kesesi ameliyatı olduğum için dahiliyeci belki size vermezler dedi
Safra kesesini daha once aldirmis bir kadinlar kulübü uyesinin yorumunu daha once okumustum yani doktor kontrolunde kullanip kullanmadigi bilgisine vakif degilim ama net hatirliyorum safra kesesi ameliyati olmus birinin kullandigini. Ayrica evet diyet yapiosunuz ama zaten akliniza yemek dahi gelmiyor ben tatli duskunuyum aldigim kilolarin nedenidir tatli yok yani tatli degince bile burun kiviriyorum hic istemiyor caniniz en azindan bende ki durum bu ilacin yaradigi herkesde bu şekilde igneyi vuruldugunuz ilk bir kac gun hele sirf gucten dusmemek adina yemek yiyiyorsunuz sonra tekrar hafiften bi istah daha bi kendine gelir gibi oluyor ama istemiyorum ya yemicem simdi gereksiz kalori demek o kadar kolayki bildiginiz yemiyorsunuz bana bu sekilde etki gosteriyor

Back
X