Murat Cem Miman - Burun Ameliyatı

Merhaba, ben de Murat Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum. Şimdiye kadar kötü bir yorum okumadım. Kötü bir tecrübesi olan var mı ?

Kızlar ben de Murat Bey'e ameliyat oldum. İlk 2 gün göz altlarımda morarma oldu, 4. 5. Günler dağılmaya başladı şu an 9.günümdeyim hiç morluk kalmadı. Dün alçım çıktı burun sırtı çok güzel ama burun ucu biraz büyük, doktor şişlikten olduğunu söyledi zamanla inecekmiş. Eğer şişlikleri de geçerse harika bi burnum oldu. Ben hem nefes hem estetik amaçlı oldum ameliyatı. Şu an burnum ara ara tıkanıyor. Acaba bu şişlikler ve tıkanıklıklar tam olarak ne zaman geçiyor? Özellikle Murat Bey'e ameliyat olanlardan yorum alabilir miyim?

Olmaz olaydım.burnumun ucu düşüktü,ameliyat sonrası daha da kötü oldu burnum,üstüne koku alamıyorum.önce ekole gitmistim cok sonraya randevu vermisti keske bekleseydim.su an o kadar pismanim ki .ilgisiz ve hic biseyden anladgi yok formlarda yalanmis .benimle ayni anda olan bayan da pisman.bu kadar iyi iyi denilipte 4 bin tl cöp oldu ona aciyorum.esim sirf ben istiyorum diye kredi cekti .tabi olan bize oluyo.o her muayene sonrasi 100 tl cepte

ameliyattan hemen sonrada kötümüydü ? yoksa sonradan mı oldu bunlar.. eğer beğenmiyorsan Murat beye randevu alıp tekrar git eminimki Murat bey gerekeni yapar. P Pismann

Bi daha para veremem ameliyat vs. Cok masraf ama boş yere gtti ayrica baska forumda kötü yorum yapani gördüm

Benim de burnum sol tarafa doğru eğildi ameliyattan önce de o tarafa doğru eğikti. Murat Bey muayenesinde kıkırdakta kayma olduğunu söyledi, 20 gün sonra tekrar ameliyata aldı. Şimdi oldukça şiş eğiklik eskisi kadar olmasa da devam ediyor gibi. İkinci ameliyatta ücret almadı ama umarım düzelir artık çok bunaldım.

Benim de burnum sol tarafa doğru eğildi ameliyattan önce de o tarafa doğru eğikti. Murat Bey muayenesinde kıkırdakta kayma olduğunu söyledi, 20 gün sonra tekrar ameliyata aldı. Şimdi oldukça şiş eğiklik eskisi kadar olmasa da devam ediyor gibi. İkinci ameliyatta ücret almadı ama umarım düzelir artık çok bunaldım.
Simdi nasil burnun

Masaj yapmazsam tekrar eğiliyor, derin nefes alırken kanatlarım yapışıyor yani kanatlarımı gererek nefes almazsam tıkanıyorum. Ucu da çok büyük geliyor gözüme şişlik olduğunu umut ederek bekliyorum. Eskiden nefesim bu kadar sorunlu değildi. En çok da ona üzülüyorum.

Back
X