Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dİş telim dün takıldı yaşım 27 di yıllardır istediğim süreç başladı.Şimdilik üst dişlerime takıldı 1ay sonra gel dedi .Alt dişlerime sonra takılacakmış.İyi de oldu ikisini birden kaldıramazdımSizce 1 ayda nasıl bir değişim olur
Tedavim 1,5 yıl sürücekmiş
![]()
evt çok samimi biri ,, zaten bu kulüb sayesinde kendisini buldum .Canım senin dişlerinin öncesi ve sonrası halleri var mı görmek isterimpeki sana ne kadar süre demişti sürenin uzaması oldu mu bundna korkuyorum malum yaş 27 evlilik vs. olurda görüntü malum korkuyorum
![]()
peki cnm tşk ederim,,yapma 3 ayda bile belirli bir değişme olmaz diosun yani ben şu 1 ayda acaba az çok biraz olur mu diodum :18: benim sol tarafta köpek dişim üste yanından bir diş çektirdim sol kısımda hafif problemim var sağ diş sırası gayet iyi
![]()
Dİş telim dün takıldı yaşım 27 di yıllardır istediğim süreç başladı.Şimdilik üst dişlerime takıldı 1ay sonra gel dedi .Alt dişlerime sonra takılacakmış.İyi de oldu ikisini birden kaldıramazdımSizce 1 ayda nasıl bir değişim olur
Tedavim 1,5 yıl sürücekmiş
![]()