canım çok güzeller hayırlıysa oturursun inşallah benimde aynalarım yuvarlak ama mobilyam siyah ve taşlı..sakın beyaz renk tercih etme pişman olursun..yine mürdüm renklerinde koltuk seçmen lazım.bogar diye düşünme çünkü orta sehpa beyaz alırsın yemek masan beyaz onlar açar onu
çok güzeller.ama benden sana tavsiye koltuklarını beyaz alma ben aldım pişmanım her hafta sil dur
canım çok güzeller hayırlıysa oturursun inşallah benimde aynalarım yuvarlak ama mobilyam siyah ve taşlı..sakın beyaz renk tercih etme pişman olursun..yine mürdüm renklerinde koltuk seçmen lazım.bogar diye düşünme çünkü orta sehpa beyaz alırsın yemek masan beyaz onlar açar onu
vişne çürüğü rengınde bır koltuk takımı guzel durur bence mobılyalarla uyum sağlar
seni kırmak gibi olmasın ama yatak odasını beğenmedim ben ayakları yatağın tekerlekli gibi duruyor bence kiracıysan ünite alma sorun yaşarsın ilerde taşınınca fln ama kendi evinse güzel olur..ünite..ama başka renk beyaz baksan..yatak başı falan kötü yaa...
renk olarak güzel bence ya. farklı sonuçta alışmışız kahveye kreme lilaya siyaha. değişik ve güzel renk.
canım mürdüm zor bi renk beyaz ve abonoz tercih et sonra hangi koltuğu hangi halıyı alırsan uyar mürdümde çok boğacak ve çok kasvetli yapacaktır salonunu diye düşünüyorum aynı ürünlerin abonoz ve beyazı vardır mutlaka ve şunuda tavsiye etmek isterim tv ünitesi yerine plazma sehpası aynı takımın daha iyi durur ve gümüşlükleri iptal ettirebilirsin gerçekten nefret ediyosun sonradan güle güle oturun :79:
bencede eğer mürdüm renk yeek odası alacaksan ya beyaz koltuk yada beyazlı mürdüm karışık birenk koltuk takımı olması lazım benim düğünümde 18 hazirnda ben mobilyalarımı beyaz kahve tonlarında tercih ettti m
mürdüm biraz riskli bir renk bence, diğer eşyalarda (halı, koltuk vs.) bu tonu yakalabilirsen sorun yok ama tutmayınca hoş görünmeyebilir. nacizane fikrim:)
şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?