Güle güle kullan mürüm rengi beyazla çok güzel duruyor.koltuklarını açık renk al bence kullanamam diye düşünme artık çok güzel kumaşlar var yıkanabilir , silinebilir hatta kir tutmayan kumaşlar secebilirsin koltuklarını alırken . halını da içinde mor olan renk düşünebilirsin
Günaydın
sertex in kumaşları var silinebiliyor ayrıca antilope kumaşlar var her markanın antilope olan kumaşları silinebiliyor bildiim kadarı ile
gittim gezdimm gördümm..dayanamadım yine mürdümleri aldımmmkumasları da antılop yatırdımm..ama bu sene kadıfe modaymıs ve daha dayanıklıymıs..ben elleyemedıgım için hiç yanasmadımm..bilginize kızlarr
İyi yapmışsın bence güle güle kullan hayırlı olsun.
gittim gezdimm gördümm..dayanamadım yine mürdümleri aldımmmkumasları da antılop yatırdımm..ama bu sene kadıfe modaymıs ve daha dayanıklıymıs..ben elleyemedıgım için hiç yanasmadımm..bilginize kızlarr
İyi yapmışsın bence güle güle kullan hayırlı olsun.
saol canım benimm..iyi günler için kullanalımm hep beraber aşkla sevgiylee
hayırlı uğurlu olsun canım, önemli olan senin içine sinmesi:))Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:))
Ohhh, nihayet değişik renkde bir takım. Ben çok beğendim doğrusu. Ben de mutfağımda bu tip renkler düşünüyorum. Gri de gayet güzel yakışır bunlara bana kalırsa. Zaten koyduğunuz resimlerde TV ünitesinin arkasındaki zemin grili bir desen. Ama seçmeden önce kumaş örnekleriyle mobilyayalara bir arada da bakın, bazen çok ufak bir ton farkı bile çok şey değiştirebiliyor.
Güle güle kullanın.
Halının resmi varsa da ben göremedim. Ben hiç shaggy falan kullanmadım. Eğer bütçe müsaitse benim ilk tercihim daima el halısından yana, ama tabi desenler ve parası uygun birşey nerden bulursunuz onu bilemem.
Renkler ekrandaki gibiyse gayet güzel goründü benim gözüme.
Eki Görüntüle 195972 Eki Görüntüle 195973
ev biraz morarıcak ama napalımmm..bi koltuklar gelsin hemen resim çekip tekrar fikirlerinize basvurucamm..ne zormuş yaf bu işlerrr
Morarsın valla, bence gayet güzel olacak. Koltuklar da beyaz dememiş miydiniz zaten. Çok kişi kahve, krem tonlarını öneriyor, öteki renklerden çabuk bıkılır diye ama, çoğu o tip ev benim ruhumu karatıyor. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Önemli olan sizin beğenmeniz.
mobilyanla halı gayet güzel olmuş ama sana tavsiyem oturma odanı daha açık bi renk al benim ikiside koyu çok boğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?