• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MURİS MUVAZAASI

Aleyna33

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
39
1
16
47
Merhaba. Babamdan kalan hisse tapulu arsamız var. Babam vefat etti sonrasındada annem vefat etti. Bu arsa üzerinde 4 katlı bina var mirasçılar fiili olarak burda ikamet etmekte.Annem vefat etmeden kız kardeşim diğer kız kardeşimle birlikte anlaşıp annemin hisse payını satış yoluyla üstlerine geçirmisler. Birde vasiyet yazdırmışlar. Dava açtım muris muvazaası. Benzer bir durum yaşayan varmı..Bu davayı kazanmak için ne yapmalıyım.. Ustaca herşeyi plânlamışlar.

Evet avukat bile birkaç cümleden yardımcı olamaz, detaylıca bir bakmasi gerekir, bu siteden kimse yardımci olamaz.
En çok o nasıl anne kardeşmis öyle der, yaşadığın duyguyu paylaşırız...
Neden böyle bir şey yapmışlar? Bir fikrin var mı? Kaçarak evlendin de seni red mi ettiler, durduk yere neden böyle bir oyun oynasınlar ki:( çok üzücü

Avukat tuttum zaten. Benden 7 yaş küçük kardeşim beni hep kıskanmış anneme karşı baskı yaparak annemden beni soğutmuştur.egolu, hep bana, benim kocam, benim çocuğum diyen annemide kendine benzetti..muhasebeci insanlara tepeden bakan biridir. En küçük annem her istediğini yaptı şımarık yetişti. Çoğu zaman beni azarladı bende uzaklaştım..eşimde karakterini beğenmiyor mesafe koy dedi

Back
X