Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim pikede biraz indirim olursa kargo odeyecegim cunki alirimCanım buradaki çift kişilik pike hiç kullanılmadı düşünürsen Eki Görüntüle 1523287
4 adet yastık kılıfı, 1 adet çarşaf, 1 adet yorgan ve 1 adet yorgan kılıfı mevcut. Yorganı az kullanıldı dediğim gibi. SOLEY markadır. Sistem değişince kapatılan topiğimde 75 tl istemiştim. Sıfırı 250-300 tl ye satılıyor. Ürün çok ağır değil ama hacimli tabii. Kargoyu düşünerek 50 tl diyorum şimdi. Düşünürseniz ayrıntılı konuşuruz.canım uyku seti hiç dusunmemiştim fiyat verirmisin bide urun resmi
Tesekkurler canim simdilik dusunmuyorum bu tarz4 adet yastık kılıfı, 1 adet çarşaf, 1 adet yorgan ve 1 adet yorgan kılıfı mevcut. Yorganı az kullanıldı dediğim gibi. SOLEY markadır. Sistem değişince kapatılan topiğimde 75 tl istemiştim. Sıfırı 250-300 tl ye satılıyor. Ürün çok ağır değil ama hacimli tabii. Kargoyu düşünerek 50 tl diyorum şimdi. Düşünürseniz ayrıntılı konuşuruz.
Canim resim varsa gormek isterimCanim bende çiftkkişilik kristalin dört mevsim pike takimi var dusunurmusun
Sifirmi canim bu kullanilmismi aynisimi resminFiyat ne dusunuosun cnm
Canim ayakkabininda resmini gorebilirmiyimBide 44 no erkek spor ayakkabi var istersen
Sana resmini yine atarim ozelden cnm ama aksam şuan isteyimSifirmi canim bu kullanilmismi aynisimi resmin
35 canim ayakkabiyida begendiysen efor marka oda 40 tl anlasiriz bi şekilde sıkıntı yok yani sen ne dusunursunCanTL malinin degerini en iyi sen bilirsin bir fiyat ver bende vereyim anlasirsak alirim
Bu pike ve ayakkabilari aldim hadi ikimizede hayirli olur inş. Arkadaslar ihtiyacim bitmedi nevresim pike halen daha ariyorumFiyat ne dusunuosun cnm