- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
arkadaşlar yediğin şeye dikkat edip yeyince ve düzni kaçırmayınca oluyor vallahi. ben 3 yıl önce, öğrenciliğimin son döneminde bir diyet yapmıştım. 1,5-2ayda 7-8 kilo vermiştim. inanın tıka basa karnımı doyuruyordum. hiç acıkmıyordum ama kilolar da istikrarla gidiyordu. üstelik bütün gün masa başında oturup ders çalışıyordum. şu anda bu diyeti yapamıyorum maalesef. çünkü düzenli diyet için bütün gün bi sonraki öğünde yiyeceğin şeyle ilgilenmen gerekiyor. şimdi çalışıyorum. işimin saati hiç belli değil. hangi saatte nerde olacağım belirsiz. yine dikkat ediyorum 3 haftadır ama yeterince değil maalesef. bu macun da dikkat etmek yanında bir ümit oldu bana da.
sizlere tavsiyem eğer ev hanımıysanız benim uyguladığım gibi bir diyet ve basit bir yürüyüş sağlıklı kilo vermek için yeterli olacaktır. şimdi siz benim o zaman uyguladığım diyeti de soracaksınız bana ben yazayım en iyisi:)
sabah kahvaltı:
2 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
1 kivi
2 ceviz, 3 badem, 3 fındık
şekersiz çay, kahve içilebilir.
ara:
istenilen bir meyve
öğlen yemeği:
1 kepekli sandviç
domates salata
1 ayran
ya da
makarna ( 1 porsiyon)
not: öğlen yemeği karbonhidrat ağırlıklı ben aklıma gelen canımın istediği bir şeyi yiyordum. makarna, pilav, tost, börek, çörek neyse artık:)
ara:
yine meyve ya da yoğurt da olabilir
akşam:
tavuk, köfte, balık bunlardan biri
bol yeşil salata
not: her gün birini yiyordum. ızgara olarak tabi.
ara: yine meyve ya da yoğurt
sözün özü diyet değil sağlıklı beslenme aslolan. eve bunlardan başka birşey sokmazsanız ailece sağlıklı beslenir ayrıca da kilo da verebilirsiniz.
sizlere tavsiyem eğer ev hanımıysanız benim uyguladığım gibi bir diyet ve basit bir yürüyüş sağlıklı kilo vermek için yeterli olacaktır. şimdi siz benim o zaman uyguladığım diyeti de soracaksınız bana ben yazayım en iyisi:)
sabah kahvaltı:
2 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
1 kivi
2 ceviz, 3 badem, 3 fındık
şekersiz çay, kahve içilebilir.
ara:
istenilen bir meyve
öğlen yemeği:
1 kepekli sandviç
domates salata
1 ayran
ya da
makarna ( 1 porsiyon)
not: öğlen yemeği karbonhidrat ağırlıklı ben aklıma gelen canımın istediği bir şeyi yiyordum. makarna, pilav, tost, börek, çörek neyse artık:)
ara:
yine meyve ya da yoğurt da olabilir
akşam:
tavuk, köfte, balık bunlardan biri
bol yeşil salata
not: her gün birini yiyordum. ızgara olarak tabi.
ara: yine meyve ya da yoğurt
sözün özü diyet değil sağlıklı beslenme aslolan. eve bunlardan başka birşey sokmazsanız ailece sağlıklı beslenir ayrıca da kilo da verebilirsiniz.