Musa Işın: PKK, 40’a yakın genç kızı dağa kaçırarak iğfal etti

Ben anlamiyorum, gercekten Türkiyeyi ve haberlerinide anlayamiyorum. Belki ortalik fazla bulanmasin ne demek ? Ailenin can güvenligi ne demek ? Nerede askerlerimiz , niye sahip cikilmiyor bu insanlara, inanilir gibi degil. Bu kadar acizmiyiz ?
Ne kadar aciz, zavalli bir ülkeyizki halkimizi koruyamiyoruz.

M matmazeldepresif , inan konu sen degilsin, konu bu haber yani dogru ise, ülkemiz nerede ?
Ne yapti simdi madem bu duyuldu ? Ne tepki Verdi hükümet ?
Yani göz göre göre gözlerinimi yumuyorlar ? Bir halk olarak bunu sormak lazim, daha fazla kizlarimiz Kurban gitmemesi icin bunlari konusmak lazim.

olivyaa sen bilirsin bu arkadaşımıza ne oldu üyelik iptalimi yoksa banlımı çok uzun sürdü banıı
cryptic

yok canim gecen benimde aklima cryptic geldi, cokda severdim onu ama coktandir görmedim ve bende arastiracaktim. Birsey duyarsan banada yaz, bende sana yazarim.

Resmen herkes bir şekilde olan anarşiyi dile getiriyor. Bir şekilde konuşma malzemesi yapıyor.
Artık meşrulaştı bu iş ülkede.
Hala uzlaşmadan ve demokrasiden mi bahsedeceğiz?

Olayı tatlıya bağlamış arkadaşlar buna en çok ben sevindim polemik ayıplı kusurlu uslub benim işim lifen yedirmem : p
Çözüm sürecine inanlardanım amacı neydi pkk nın insan kaynağının durdurulmasıydı çünki bu iş ancak böyle biterdi .
AKP den başka bunu deneyen oldumu hizmet götürüp devleti sevdirmek vs gibi..
Bu adamlar bu kadar içinizde yaşarken ve dış kaynaklarla beslenirken topla tufekle savaşmak anlamını yitiriyor kimsenin yüzünde pkk lı yazmıyor tutup içeri alasın
Yani bu işin yolu politik olarak başlayıp insanı kazanmaktır başka yolu var mı devlet olarak ?tarih olmadığını gösteriyor.
Çözüm sürecinde dağa kaçırılan oldu biz bunu süreci provake etmek etmek olarak algıladık çünki biz samimiydik
Süreci bitiren pkk dır Suruç olayıyla buda bir süreç ve savaştır erdoğanı indirme savaşı şimdi bütün sol yandaş paralel yazar ve medya bu hizmeti veriyor saolsun.
Güneydoğu'da çözümü isteyen çok vatandaş var özellikle dindar kürt kardeşlerim.ama oraya çöreklenmiş kaymağını yiyen maşa olmaya devam eden ağzına bal çalınmış guruh istemiyor bunu.
Maşa olmaya devam edecekler süreci bitiren onlar çünki..
Birde kürt davasına milliyetçilik ayağına onlara inananlar var tabi..
Suçlasınlar şehit kanıyla erdoğanı onun yaptığını doğuya kimse yapmadı..
İndirmeye çalışsınlar ama hak kazanacak elbette..
Onla aşağılamaya kara kampanyalarına devam edecekler bizde oy vermeye bakalım kim kazanacak..

Pkk butun bunları yapan bir örgüt bu haber hadi yalan diyelim ne olacak pkk aklanacak mı yada daha çokmu birbirimize düşman edecek bizi..ben mantığını anlamadım hala neden araştırılsın denir..
Neyse anlamak istemiyorum enerjim yok herkes kendi siyasi görüşüne göre yorumluyor olayları kısır bi döngü bu..
Daha yazmıyorum.

Son düzenleme:
Kizlar aciklanan verilere gore son 2 yilda 316 18 yas alti cocuk kacirilmis bunlardan 88 i kiz cocugu fakat ailelerin tamami emniyete basvurmadigi icin sayi net degil tehdit aldiklari icin sikayetcide olamiyorlar.Tek bir ilde degil birkac yerde kacirilmalar gerceklesmis.

Veri isteyen mi olmustuu

Son düzenleme:
Cözüm sürecini hdp baraji asinca, akp tek basina iktidara gelemeyince (cünkü cok oylar bu arada akp`den hdp`ye kaydi )akp tarafindan cözüm süreci bitirildi.
"Seni basbakan yapmayacagiz" sözleri ile gercektende tek basina iktidara gelinmeyince, bahaneler bulunarak, yalan yanlis haberlerden sonra isid`le savasiyoruz diyip aslinda pkk`ya bombalari yagdiran hükümetimiz. Bütün dünya bunu böyle görüyor ve tüm basin böyle yaziyor.
Akp yanlisi olmayan basinimizdada aynen yukarida izah ettigim gibi basindan beri hep böyle düsündü ve böylede yazdi.
Cünkü nedense secimi kazanmayinca bu hedefler basladi, daha önce nerdeydi bu hükümet sormazlarmi ?
Yani senaryo cok güzel ama ne yazikki artik kimse bu senaryoya inanmiyor akp yanlisi disinda.
Hedef, ne olursa olsun tekrar tek basina iktidara gecmek !

yazıkk yaaa çocuk bunlarr rabbim korusun evladımıı..

Hay ağzına sağlık

hepsi çocuk ALLAH korusun evlatlarımızı anne babaya çokkk iş düşüyor arkadaşımmm

o kadar çok ki bu tarz resimler videolar yada teslim olmuş yakalanmış kadın çocukların açıklamaları bunlar senelerdir olağan şeyler maalesef

öcalanın çoğu kıza neler yaptıkları bile anlatılıyor hepsi iğrenç hatta canlı bomba olmak isteme sebebleri sırf bu hayttan kurtulmak amaçlı olduğu bile yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…