Musa Işın: PKK, 40’a yakın genç kızı dağa kaçırarak iğfal etti

Sen beni çok yanlış anlamissin. Ben çözüm sürecini ssvunuyodum. PKK'nın askerleri oldurmesini masum göstermek bambaşka birşey.

Ve diyordum ki zamanında devlet Kürtlere sahip ciksaydi benimseseydi onlar da pkk gibi illet bir örgütün arkasından gitmezdi. PKK Doğu halkını onların hakkını savundugunu söyleyip kandirdi uzun bir süre. Ben bunun hala arkasindayim.

Sapla samani birbirine karistirmayin.

Tmm cnm anladım yanlış anladığım yerler için özür dilerim.demek istiyorsun ki pkk halka sizin haklarınız yenşyor çiğneniyor diye duygu sömürüsü yapıyor bu konuda anlaştık o zaman

Tmm cnm anladım yanlış anladığım yerler için özür dilerim.demek istiyorsun ki pkk halka sizin haklarınız yenşyor çiğneniyor diye duygu sömürüsü yapıyor bu konuda anlaştık o zaman

Aynen öyle. Bunun önüne geçebilmek için de kürt halkına gereken ilgiyi gostermeli ve hiçbir konuda da hizmetten mahrum etmemeliyiz ki bu insanlar önce devlete guvensin.

Ama çözüm süreci masum bir süreç değil bülent arınç kendi ağzıyla ifade etti pkk nın budönemde rahat durmadığının dahada örgütlendiğinin farkındaydık.artı öcalana bu süreçte sayın denmesini şehide kelle denmesini de unutmayacağız madem farkındaydılar en ufak bir anlaşmazlıkta ortalığın yangın yerine döneceğinin de farkında olmalıydılar diye düşünüyorum

Aynen öyle. Bunun önüne geçebilmek için de kürt halkına gereken ilgiyi gostermeli ve hiçbir konuda da hizmetten mahrum etmemeliyiz ki bu insanlar önce devlete guvensin.
Gözünü seveyim yıllarca onların elektriğinin suyunun parasını biz ödedik çocuk başına onlara para verdik onlar ise okul hastane yakıp doktorumuzu öğretmenimizi öldürdüler

Oralarda zaten kiz cocugunun degeri yok mal gibi alip satiyorlar cocuk gelin ediyorlar pkk kacirmis uzulmezler sevinirler belkide orgute katkimiz olmustur diye ne sikayet
Yine aglarsa ana aglar
Yazik olan kadinimiza kizimiza oluyor yine

Oralarda zaten kiz cocugunun degeri yok mal gibi alip satiyorlar cocuk gelin ediyorlar pkk kacirmis uzulmezler sevinirler belkide orgute katkimiz olmustur diye ne sikayet
Yine aglarsa ana aglar
Yazik olan kadinimiza kizimiza oluyor yine
Batıda da çok var kız kısmı okur mu deyip 12 13 te nişanlayan everen vs. evlaefe ha doğuda daha farklıdır orasını bilemem oralarda yaşamadığım için

Gercekten böyle birsey olsa hangi insan sesiz kalir ? Bu Kadar yalan olan bir haber duymadim. Herkes bilir pkk bir terör örgütüdür burada kimse bunu güzellesitiremez ama dellilerle konusulmayan hic bir seye inanmak Dogru degil.
Sonra hala ögrenmis degilim hangi ilimizmis bu ?

Hanımlar,
kim kimi siteden kovuyor acaba? Görüşler uymayınca gitsin, biri gitti darısı senin başına tavrı nedir?
Bu mudur demokrasi anlayışınız, bu mu biz herkese aynıyız anlayışınız?

Beğenmiyorsan git bu ülkeden diyenlerle aynı oldunuz mu? Oldunuz. Demek ki ne o taraf ne bu taraf kimse mağdur değilmiş, biri diğerine üstün gelince kovma, dışlamayı kendine hak görüyormuş.
Şimdi sıra bizde mi demek oluyor bu? Vayyy güççç bendeeeee istediğimi kovarım, istediğimi kucaklarım deniyor demek.

O zaman herkes özü gibi davransın, hepimiz kardeşiz nidaları atmayın.

Bravo bravo ayakta alkışlıyorum hepinizi

Habere geleyim ben en iyisi, haberin Gerçeklik Payı vardır, aksi ispat edilene kadar ben direkt yalan haber diyemem, sonuçta burda konu pkk denen terör örgütü.

Yalnız bu kaçırmalar, tecavüzler yeni değil ki, 40 genç kız dün kaçırılmadı ya.
Yaşanan bazı kaçırma vb olaylar çözüm Süreci Döneminde de olurken neden kimsenin sesi çıkmadı?

Son düzenleme:
olivia
akşam ilk sorunu gördüm ve müsait değildim cevaplıyamadım şuan ikinci sorunu ve yorumları okudum bu saate kaldı çünkü

Elif ablam @cimcimegfd @picama buluştuk.şuan okudum ve cevaplayım.

herşeyden önce koskaca bir link var.yalan olsa link olmaz ve koskaca valinin açıklaması var yani bir isim var.matmazel araştıdımı ki demişin link varsa doğrulukta var ve gazeteye medyaya yansımışsa dogruluguda vardır.yalan olsa vali buna müdahale ederdi çünkü adı kullanıyor.

ayrıca çoğu haber ve paylaşımlar link verilerek paylaşıyorum.yada haberlede tv de gazete duyduğum okuduğum haberleri paylaşılıyorum.

Mune açıklama yapmış.saolsun yalan olsaydı yada farklı bir şey olsaydı konuyu kapatırdı.

bide bana sormuşun bir il deniyor neresi diye,buna nasıl bir cevap yazayım.dogrusu garip oldu.valiyi arayıp neresi burasımı diye sorayım?

valinin açıklamasını okuduysan diyor ki Ağrıda 176 eylem oldu pkk lıların yaptığı diyor ve orda diyor ki evleri basıp eşleri kaçırdıklarını kocaların müdahale ettiğini ama tehdit yada zor kullandıkları için bir şey yapamadıklarından bahsediyor.

yanı bu 40 kız tahminimce toplu kaçırılmamıştır bir sene içinde olmuş bir olay olabilir zorla kaçırılıp ailelEre tEhditler yağdırmış olabilirler ki bunuda bu cani terör örgütü yapar.buda ilk değil yıllardır pkk nın adam kaçırdığı hem yazılır.zaman zaman tv programlarında aileler çıkar ve açıklama yapar dağda zorla tutulan çocukları için

bu zorlamalar ve tehditten dolayı gerekli yerlere bildirmemiş olabilirler.kimbilir nasıl tehdit ediyorlar.

pkk teröristlerinden karayılanın bir resmi şuan aklıma geldi kendi oturuyor ve etrafında bir kaç kız var yaşları 18 20 gibiler.

pkk terör örgütüdür kürtleri korumak adı altında yine onlara zarar veren gözü dönmüş katillerdir.

pkk nında meclis sözcüleri hpd dir bunu kaç kez yazdım yine yazarım.

yorumları okudum bende daha önceki yorumlarımdan birini beğenmeyen bir arkadaş gidebilirsiniz bu ülkeden demişti çok komik oluyor.

mevzu bu ülkeden gitmek yada beğenmiyorsan kovmak değildir.bu ülkede yaşıyorsak iyisiyle kötüsüyle kabullenerek yaşamak zorundayız.

bir sürü olumsuzluklar olsa da başka bir VATAN YURT HİÇ BİR ŞEY ÜLKEME BENZİYEMEZ BU ÜLKEDE HALEN ŞEHİT KANLARI AKIYOR NEDEN bizlerin huzuru ve refahı için.

bu ülkenin huzurunu şuan pkk denen örgüt ve islamiyeti kullanan cahiller bozuyor.

pkk yı açıkça ve sinsice öyle yada böyle destekleyen herkes benim için pkk yla aynı kefededir şehit olan ve bu kaçırılan kızlar çocuklarda da parmağı hakkı vardır.

ayrıca yine aynen dini kullananlar içinde bu geçerli.

ayrıca şunu ekleyim siyasette bir sürü arkadaş konu paylaşıyor link vererek bu paylaşım yapan arkadaşlardan biride sensin sen paylaştığın konuların içeriğinde geçen isimleri arayıp bu konu gerçek mi diye soruyormusun?

yada paylaşan arkadaşlar soruyor mu köşe yazarlarına gazete tv yöneticilerine bu haber doğrumu diye araştırma yapıp soruyormusunuz?

link varsa zaten onaylanmıştır.o haber ya tv de ya gazetede yayınlanmıştır.bu haber ise Agrı valisinin açıklaması medyaya nete düşmüş bir haber neden yalan olduğuna dair bir açıklama yapıldı bunu anlıyamdım doğrusu???

bu resim belki hepimiz gördük bir kez daha bakalım ve pkk denen canilerin bu kızlara çocuklara masumlara neler yaptığını bir kez daha görelim. doğru olan bir şeyi yalanlamak yerine

bu kadar açıklama yapmayacaktım ama gerçekten yersiz ve gereksiz olmuş sorular

Son düzenleme:
Kimseyi siteden atma gibi bir gücüm yok sadece temenni benimki kalbimden geçen ..
Ben şehit haberi başlıklarında başsağlığı dileyip atamıyorum sinirimi böyle denk geldimi mi yazıyorum. .oda polemik uslubu oluyor ayıpsa da yapacağım birşey yok yer banı otururum. .
PKK haberinin doğruluğunun araştırılmasını istemenin mantığı nedir. .
Öteki üyenin gidişindeki konularda neler yazıldı şimdi ayıplı ben oldum ..
Olsun bakalım..

iki gün oldu paylaşım yapalı madem yalan diyor konunun dogrulugu araştırsın aslı bu haberin deseymiş...neden ısrarla etiketleyip soruyor ki doğrusu anlamıyorum bende bir açıklama bekliyorum haklı olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…