- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Kızlar merhaba,
Geçen hafta kız kardeşim ekmek almaya giderken küçük bir çocuk bana para ver diye önünü kesmiş ordan geçen adam da kurtarmış kardeşimi. Annemde bahçedeydi o an demiş abla böyle böyle oldu tek çıkmasın dışarı vs dedi teşekkür ettik gitti
Ama o günden sonra adam sürekli geliyor evimiz bahçeli arkadan ve önden çıkışı var. Ön bahçede otururuz genelde. Neyse geliyor ihtiyacınız var mı diye sorup duruyor annem yok dedi biz öyle şey kabul edemeyiz dedi. Sonra yine geldi fitre için annemde halamın durumu iyi değil onun için kabul etti. Ama adam yine geldi evine temizlikçi arıyormuş tanıdığınız var mı diye dün yine geldi neymiş bayrammış bana hediye alacakmış ben öyle şeylerden hoşlanmam böyle şeyler için buraya gelip durmayın dedim kibarca ama bugün iftarda yine geldi neymiş beni hediye almaya götürecekmişkitaplık falan varmış evinde bana getirecekmiş annem abisi babası duymasın dedi gönderdi kapıdan.
Gerçekten abim duyar ya da şahit olursa çok kötü olur sinirlerine hiç hakim olamaz.
Adam ortalama 40 yaşında 5 tane kızı varmış hapisten yeni çıkmış karısı da bunu terketmiş. Bize resmen musallat oldu. Böyle şeylerden hiç hazetmem annem de zavallım ne dediyse hala geliyor kapıya adam. Bir de bizim site böyle şeyleri pek kaldıramaz laf söz olur.
Tehlikeli birine de benziyor bana musallat olmuşa benziyor kızlar ya çok korkuyorum napıcaz biz
Aynı zamanda babamın iş arkadaşının tanıdığıymış onunda işine engel olabilirler kötü bir olay olursa
Fikir verin nasıl kovabiliriz biz bu adamı polise filan gitsem abim öfkesini kontrol edemiyor adam sabıkalı eşine laf atmış diye öldürmüş adamı :18:
of of dertse benim derdim daha fena sanırım
Kızlar merhaba,
Geçen hafta kız kardeşim ekmek almaya giderken küçük bir çocuk bana para ver diye önünü kesmiş ordan geçen adam da kurtarmış kardeşimi. Annemde bahçedeydi o an demiş abla böyle böyle oldu tek çıkmasın dışarı vs dedi teşekkür ettik gitti
Ama o günden sonra adam sürekli geliyor evimiz bahçeli arkadan ve önden çıkışı var. Ön bahçede otururuz genelde. Neyse geliyor ihtiyacınız var mı diye sorup duruyor annem yok dedi biz öyle şey kabul edemeyiz dedi. Sonra yine geldi fitre için annemde halamın durumu iyi değil onun için kabul etti. Ama adam yine geldi evine temizlikçi arıyormuş tanıdığınız var mı diye dün yine geldi neymiş bayrammış bana hediye alacakmış ben öyle şeylerden hoşlanmam böyle şeyler için buraya gelip durmayın dedim kibarca ama bugün iftarda yine geldi neymiş beni hediye almaya götürecekmişkitaplık falan varmış evinde bana getirecekmiş annem abisi babası duymasın dedi gönderdi kapıdan.
Gerçekten abim duyar ya da şahit olursa çok kötü olur sinirlerine hiç hakim olamaz.
Adam ortalama 40 yaşında 5 tane kızı varmış hapisten yeni çıkmış karısı da bunu terketmiş. Bize resmen musallat oldu. Böyle şeylerden hiç hazetmem annem de zavallım ne dediyse hala geliyor kapıya adam. Bir de bizim site böyle şeyleri pek kaldıramaz laf söz olur.
Tehlikeli birine de benziyor bana musallat olmuşa benziyor kızlar ya çok korkuyorum napıcaz biz
Aynı zamanda babamın iş arkadaşının tanıdığıymış onunda işine engel olabilirler kötü bir olay olursa
Fikir verin nasıl kovabiliriz biz bu adamı polise filan gitsem abim öfkesini kontrol edemiyor adam sabıkalı eşine laf atmış diye öldürmüş adamı :18:
of of dertse benim derdim daha fena sanırım
Adamın sabikasini ve babanızın iş arkadasinin nerden öğrendiniz?
surat asın,sert konuşun,yüz vermeyin,2. ve sonraki gelişlerinde hiç konuşmayacaktınız bile aslında. fitreyi başkası için bile olsa kabul etmişsiniz falan,adam da iyilik yapma ayağına dadanmış,sakın onunla bir yere gitmeyin, kapı önünde oturmayın gerekirse bir süre,görünmeyin ortalarda...
bizim fırınımız var elemanlardan birinin adını verdi sabıkasını da kardeşimle geldiği gün kendisi söyledi ben böyle adamlar yüzünden ( kardeşime sataşan için konuşuyo) hapis yattım dedi
bahçemizde iftar yapıyorduk bir de kızlarıyla beraber geliyo kovmayalım diye inşallah bir daha gelmez gelirse zaten sonu ya emniyet ya abim durduk yere bela oldu başımıza yanerden bilsin anneme fitreyi vercek kimsem yok yardım edecek demiş öyle almış alırkende bizim ihtiyacımız yok zaten demiş nerden bileceksin işte insanlar sapık mı değil mi
işte anlamalıydınız, uyanık olmak lazım bu devirde, bu kadar sık ve bahaneyle gelmesini ben iyiniyetli bulamadım pek, çocuklarıyla geliyor ki kötüniyetli görünmesin, bence abinizi hiç bulaştırmayın, adam sonuçta adam öldürmüş, gözükara yani, abinizden mi korkacak... siz karışmayın,anneniz konuşsun, tavrı sert ve net olsun, burası küçük yer, mahallede dedikodu oluyor, niyetiniz iyi bile olsa dışarıdan öyle algılamıyor insanlar,buranın yerlisiyim, kocam, çoluk çocuğum var, bir daha gelmeyin desin anneniz...
bende anneme aynısını söyledim böyle böyle de bi daha gelmesin dedim. bir de gelmiş bayram hediyesi alacakmış niye alıyosunuz ki hayırdır dedim ben öyle şeyleri sevmem bi ihtiyacım yok abim babam var şükür dedim insan gibi davranıyoruz düştüğümüz duruma bak.hayır bir de anormal biri kovsan kötü söz söylesen düşman edineceksin böylesini umarım bir daha gelmez
kovmak olmaz,alttan alıp yüz vermek de olmaz. siz gururlu genç kız gibi konuşmuşsunuz, dediğim gibi siz karışmayın. anneniz muhatap olup harfi harfine benim dediğimi desin, kadında net, sert ve kararlı olmak bir erkeği uzaklaştıran en iyi silahtır.
Ben böyle tiplarden korkarım.
Öyle sürekli evinizin etrafında dolaşması da pek hayra alamet değil.
Hele geçmişi de düşünülürse tırsmamak elde değil.
Anneniz direk söylesin laf söz oluyor , gelmeyin bir daha abisi, babası asabi insanlar olay çıkar falan diye.
İnfazdan yararlanıp çıkmışsa yakmasın diye uzak durur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?